zwd

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About zwd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Duifje 26, Ik ben 29 okt. geopereerd en heb nu bijna 2 weken nieuwe boobies!!! in ben voor 375 HP coh. 2 gegaan volledig op advies van de chirurg... Ik ben erg tevreden over het resultaat, maar kan nog niets zeggen betreft cohesive2 omdat mijn borsten in zijn geheel nog abnormaal hard zijn. Het voelt of je stuwing hebt en ik heb nu vooral last van mijn tepels, deze worden omdat mijn borsten zo hard zijn en de BH continue druk uitoefent op mijn borsten behoorlijk geïriteerd (had ik dus totaal niet verwacht). Verder heb ik de eerste week behoorlijk last gehad maar moet ik zeggen dat ik nu echt goed herstel!!! en ben heeeeeel blij. Ook al zijn m'n borsten nog hard en zitten ze nog wat hoog.
 2. Hebben jullie ook dat jullie borsten vooral bij het liggen zo ontzettend hard aanvoelen?
 3. Hallo Dames, Het is nog heel onwerkelijk wanneer in naar beneden kijk want ik heb gewoon Borsten!!! De dag zelf in Amstelveen verliep heel prima. Ik ben goed geholpen en ze stelden mij prima op mijn gemak. Ik moest half 8 aanwezig zijn en werd eigenlijk gelijk door dr Hupkens afgetekend en mocht al snel mee naar boven. Hier kreeg ik een infuus en voor ik het wist mocht ik mee naar de OK. Toen ik wakker werd vond ik dat m'n borsten mij toch wel echt behoorlijk pijn deden. Maar ik was ook heel misselijk en een bijwerking van die zware pijnstillers is misselijkheid dus besloten we in overleg mij dit niet te geven. Geloof mij, je wil ECHT niet moeten overgeven als je net nieuwe borsten hebt net zoals hoesten of niezen. Ik moest vanwege mijn misselijkheid en mij slecht blijven voelen blijven tot 4 uur en zag iedereen om mij heen komen en ook al weer gaan en het leek mij of ik meer last had. (maar dat kan ook omdat ik verder geen extra pijnstillers heb gekregen). Maar 4 uur mocht ik dan toch naar huis ruim 2 uur autorijden en met plastictassen tegen de misselijkheid ben ik gelukkig heel thuis aangekomen. Pas na twee dagen heb ik mijn borsten bekeken want ik ban de hele zondag ook nog spuug misselijk geweest en veel pijn gehad maar maandag knapte ik gelukkig een beetje op. De protheses zitten nog wel wat hoog en hierdoor lijkt de tepel wat laag te zitten maar Hupkens gaf aan dat ik sowieso wat een lage tepelstand heb en dat de protheses nog wel zullen zakken en uiteindelijk hierdoor juist een erg natuurlijk resultaat krijg. Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig naar het eindresultaat en moet zeggen dat het nu 10 dagen later al beter uit ziet.
 4. Hallo Swiper. ik word komende zaterdag 29 okt geopereerd door Hupkens. Krijg de 350 of 375 cc ben er nog niet uit.... Ben erg zenuwachtig op het moment... weet niet wat ik verwachten moet. Worden m'n borsten niet te groot? Ik wil graag een natuurlijk resultaat. Kom nu van en lege 75 b/80a. Ga ik veel pijn hebben? Worden m'n borsten mooi? Al met al veel twijfel en toch wat gespannen....
 5. Ohh heel fijn voor mij om te horen... moet zeggen dat ik het behoorlijk spannend vind. Mijn voor situatie is toch wel dat ik behoorlijk lege borsten heb vanwege twee zwangerschappen en borstvoeding en gewichtstoename en afname.. ben zo benieuwd hoe het straks wordt. Hij adviseerde geen lift dus hij heeft er toch vertrouwen in dat het zo wel lukt... moest wel minimaal 350 cc...
 6. Hallo dames, Ja dat klopt, ik krijg ook cohesive 2. dat doet hij omdat hij denkt dat je anders plooivorming ziet bij mij omdat ik een te dunne huid heb. Fijn Loeloe. Begin een beetje nerveus geworden, twijfel tussen 350 en 375 CC wat zal me het beste staan? ik ben 175m en 70 kg. heb nu een 80 A/lege B. Ik doe via Diana Gabriels en die heeft zelf ook haar borsten door hem laten doen. Ze gaf aan dat hij heel mooie natuurlijke borsten maakt en dat hij zelf ook bepaalde eisen stelt aan zijn patiënten, hij wil niet dat ze roken en moeten een gezond BMI hebben. Of dat echt zo is dat weet ik niet. groet
 7. Hallo Lucy. Ik ga naar dr hupkens ook bij kliniek Amstelveen. Ook ik krijg 375cc dual plane maar dan wel cohestive 2. Omdat ik te weinig bedekking heb bovenop de borst en hij anders bang is dat je plooivorming zal zien bij mij. ik weet ook niet wat voor maat ik uit zal komen. Ik ben 1.75 'm en 69 kg. En heb nu zo ongeveer 80A of 75 B. Wanneer word je geholpen?
 8. Hallo. Ik denk dat ons verhaal wel vergelijkbaar is. Ik heb ook twee zoontjes gekregen van 3 en 2. Ik had ooit een mooie C cup maar nu is hier een grote a kleine B. van over. Mij is cohestive 2 geadviseerd omdat ze denken dat de plooivorming te zien zal zijn bij mij. Ik was erg bang dat het onnatuurlijk zou voelen bij mij maar heb de protheses gevoeld en het viel me erg mee hoe hard het was. Moet zeggen dat ik het erg spannend vind. Want tja.... je weet pas hoe het word als je ze hebt... Wanneer word je geopereerd?
 9. Hallo leden ven het borsten forum. Ik ben lid geworden omdat ik heb besloten mijn borsten te laten vergroten. Na het krijgen van twee prachtige zoontjes zijn mijn borsten helaas een stuk kleiner en leger dan voor mijn zwangerschappen. Tot twee keer ben ik 40 kg aangekomen en heb borstvoeding gegeven.. gelukkig ben ik deze kilo's weer kwijt maar mijn borsten zijn niet meer zoals ze waren... Na lang te twijfelen heb ik nu besloten me te laten opereren. Dit doe ik via Diana Gabriels bij kliniek Amstelveen door dr. P. Hupkens. Ik krijg hier 350cc of 375cc hp mentor protheses. De operatie zal plaats vinden op 29 oktober.