onderzoeker82

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About onderzoeker82

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je hebt helemaal gelijk. Ik ga nu 2 weken vakantie opnemen in mei en daarna aangepast werk doen. Ik heb het er al even met het hoofd van de afdeling over gehad en zij stond hier erg positief tegenover. En ook terecht denk ik, want ik neem wel 2 weken van mijn eigen vakantiedagen op. Ik had net goed 1 week kunnen doen en dan aangepast werk. Maar ik neem liever ook het zekere van het onzekere. Ik heb besloten om me in de kliniek van Amersfoort te opereren door dokter Schiettecatte. Ik heb hier wel een goed gevoel over. Ik laat dan 250 cc (mogelijk nog 275 of 300 mocht ik zijn aangekomen) en dan dual plane. Ik heb een 3D filmpje gekregen om het eindresultaat ongeveer te zien en dit ziet er veelbelovend uit. Alleen is de ene borst wel groter dan de ander. Dit ga ik nog navragen. Mogelijk moet er in de ene borst iets meer cc. Jij zit natuurlijk in spanning te wachten op je vergoeding. Ik hoop het voor je meid. Ik ga het verder niet uitzoeken, want ik heb nog wel een plooi. Hoogstwaarschijnlijk doe ik dan alle moeite voor niets....
 2. Ja dat is ook zo. Ik zit te denken om sowieso 2 weken vrij te nemen en het bespreekbaar op mijn werk te maken. Mogelijk kan ik ook een aantal weken wat minder zwaar werk doen. Wil niet al mijn vakantiedagen op maken. Dat is ook zonde. Ik heb helemaal niets over die vergoeding meegekregen. Maar mijn borsten hangen allebei een klein beetje. Hiermee bedoel je een borstplooi toch? Dan zou ik dus niet in aanmerking komen.....:-( Hopelijk heb jij meer geluk!
 3. Oke dan neem jij dus best wel lang rust......Mij lijkt 1 week dus ook veel te kort. Daarna zou ik dus alweer volledig ingezet kunnen worden. En je weet hoe het gaat als je weer eenmaal aan bed staat! Wat leuk trouwens dat jij ook verpleegkundige bent:-) Ik wist helemaal niet dat je het vergoed kan krijgen. Ik heb hiervoor op het internet gekeken. Dan moet ik dat ook maar eens gaan doen. Scheelt me misschien een hoop geld. Moet je hiervoor nog bij een bepaalde verzekering zijn dan?
 4. Hoi Zuster 89, Bedankt voor je reactie! Goed dat je nog een tweede afspraak hebt gemaakt. 280 zou misschien ook wel bij jou kunnen. De arts zei tegen mij dat het verschil tussen 245 en 300 cc maar 2 eetlepels waren. Heel minimaal dus. We laten ons misschien ook wel teveel leiden door al die cc's. Het gaat er vooral om dat het mooi is en dat je de prothese niet ziet. Jij hebt in ieder geval al de operatiedatum staan. Dat is fijn. Ik ga denk ik in mei eentje inplannen. Alleen vind ik het dan weer lastig met mijn werk (verpleegkundige), hoelang ik vrij moet gaan nemen. 1 of 2 weken..........Een vriendin van mij ging na 1 week alweer aan het werk. Maar dit lijkt me toch wat kort...... Laat even weten hoe je afspraak 7 maart is gegaan! Kiezen ze bij jou ook voor ronde prothesen duale plane?
 5. Zo..... het is alweer een tijdje geleden dat ik wat had gepost. Ik had bij nader inzien toch geen goed gevoel over het consult bij dr. Nio. Hij maakte een gehaaste indruk en gaf mij weinig voorlichting over wat bij mij nou het mooiste zal staan. Hij had het over 300 cc maar 350 was ook geen enkel probleem. Het kon allemaal volgens hem. Echter had ik vandaag een consult bij dr. Schiettecatte in de kliniek van Amstelveen. Hij adviseerde mij 250 cc, omdat je anders de prothese (onderaan de borst) gaat zien. En dit wil ik natuurlijk niet. 300 cc kon technisch gezien wel zei hij...Er is genoeg ruimte. Maar dan moet ik meer aankomen waardoor de prothese minder goed zichtbaar zal zijn. En helaas kan ik eten wat ik wil, maar ik kom geen gram aan. Dat is nou eenmaal mijn bouw. Dus ik denk dat ik dan maar voor de veilige weg kies en voor de 250 cc dual plane ga. Heeft iemand anders ervaringen met deze arts en misschien het aantal cc? Ik ben trouwens blij dat ik me nog bij een andere arts en kliniek heb laten voorlichten. Dr Nio heeft nooit iets over het zien van de protheses gezegd. Dit vind ik maar raar......
 6. Bedankt Ank voor je reactie! Ik heb zojuist al even kort op die sites gekeken en hier kan ik zeker wel wat mee:-) Ik heb de anatomische prothese gepast. Mijn vriend stelde gisteren ook allemaal nog kritische en technische vragen... (mijn vriendin was mee) Hij zei dat rond niet perse heel (nep) rond hoeft te zijn wanneer je deze ook plaatst achter de spier. Toen dacht ik...tja...daar kon hij wel eens gelijk in hebben....Ik dacht eerlijk gezegd iets meer geïnformeerd daar te worden. Het ging allemaal best wel snel. Er was wel ruimte om vragen te stellen, maar als je daar eenmaal zit vergeet je de helft. Dus ik ga gewoon nog een consult afspreken (samen met mijn vriend) en veel foto's bekijken/meenemen. Dan moet het daarna goed komen! Daarnaast zijn uiteraard alle verdere adviezen ook welkom. Heel erg bedankt Ank!!!
 7. Goedenavond meiden! Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben een moeder van 34 jaar, 176 lang en weeg ongeveer 56 - 58 kg. Ik heb een recht postuur en altijd al kleine borsten gehad. Ik heb dit altijd als erg onprettig ervaren. Ik heb toen een borstvergroting wel eens overwogen, maar weer van me afgezet. Tijdens mijn zwangerschap heb ik echter mogen ervaren hoe het is om een volle C cup te hebben. Alles stond zoveel mooier en ik voelde me meteen meer vrouw. Eindelijk rondingen!!!:-) Het gevoel om te laten opereren is toen alleen maar groter geworden, waarna ik de knoop heb doorgehakt. Ik wil weer van die mooie borsten! Nu ben ik zojuist bij Dokter Nio in het OLVG geweest voor het passen van een paar prothesen en nu denk ik......Welke moet ik nu kiezen??? Ik wil ze zo natuurlijk mogelijk en niet te groot, maar ik wil wel een mooie gevulde decolleté waarbij de huid boven ook wordt opgevuld. Je kunt namelijk mijn ribben zien en dat vind ik echt heel lelijk. Bij Nio heb ik nu de druppelvorm prothesen gepast omdat ik dacht dat dit misschien het meest natuurlijke is. Maar nu begin ik te twijfelen, omdat ronde juist misschien meer de leegte bovenop kunnen opvullen? Het moest sowieso dual plane werd mij geadviseerd. Ik heb de 325 en 400 cc gepast, waarbij ik denk dat de 400 cc mooier zal uitvallen. Hopelijk kunnen jullie mij adviseren.... ik weet het echt niet meer. Ik ga denk ik sowieso nog een keer langs Nio om de verschillende prothesen te passen. Het is niet zomaar iets wat je kiest.....! Ik hoor graag van jullie. Ik zal binnenkort sowieso even een foto plaatsen van hoe ze er nu uit zien. Mogelijk kan ik dan een beetje vergelijken met meiden die ook mijn soort borsten en postuur hebben. Alvast bedankt!!!!