BeautifulNightmare

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About BeautifulNightmare

 • Birthday 01/26/1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hm ik heb niet het idee dat dit té bescheiden is hoor. Ik heb nooit de wens gehad om grote borsten te hebben, maar wat ik nu heb (ieniemini, het is alleen wat als ik een goed gevulde bh draag), word ik gewoon ongelukkig van. Ik zou graag een mooie C cup willen. Ben ietwat aangekomen de laatste tijd (nieuw werk, stress, niet goed voor mezelf zorgen daardoor etc.) dus ben iets zwaarder dan normaal Maar ben van plan om sowieso voor de ingreep weer helemaal fit zoals hiervoor te worden. Lijkt me dat dat ook helpt bij het herstel proces, zowel fysiek als mentaal is het natuurlijk niet zomaar iets. Zodra ik een idee heb in welke periode ik graag geopereerd zou worden, ga ik ook een afspraak maken om nog een keer te passen, zodat ik zeker weet wat ik wil. Ik zie dat je aan kickboksen doet, dan lijkt het me logisch dat je daar inderdaad pas na zo'n lange tijd mee mocht beginnen. De periode dat je echt even niets kunt, lijkt me het moeilijkst. Maar neem aan dat je ook niet echt zin hebt om überhaupt meer te doen dan op bed/de bank te liggen haha.
 2. Wauw wat een mooi resultaat! Ik lees even mee, ben benieuwd naar je herstelperiode en hoe je alles ervaart!
 3. Gisteren op gesprek geweest bij dr Nio. Wat een leuke, grappige man zeg! Voelde me meteen op m'n gemak en hij legt alles op een hele duidelijke manier uit. Het eerste formaat wat hij me liet passen, vond ik meteen té. Daarna het formaat van de foto's onderin gepast en daar had ik meteen een gevoel bij van 'ja dit past echt mooi bij mij!'. Het is 290 cc, de 85% gevulde. Het moet bij mij dual plane, maar daar was ik al vanuit gegaan. Ik kan gewoon bij m'n vriend 'wonen' tijdens het herstel, zijn ouders wonen op een paar minuten lopen en zijn moeder heeft ook een borstvergroting gehad (sterker nog, ze is geboren met één borst), dus zij weet heel goed hoe ik me zal voelen. Even kijken of het op een vrijdag kan, dan kan m'n vriend in ieder geval de eerste paar dagen fulltime voor me zorgen Ik ben nog nooit onder volledige narcose geweest, hoe hebben jullie dit ervaren? Na hoeveel weken gemiddeld kun je weer normale dingen gaan doen, zoals bijv even naar de stad lopen of naar een (casual/rustig) feestje zonder dat je na een paar uur last hebt van je borsten? Las bij iemand anders dat ze na een paar uur last kreeg. Niet dat ik veel wil gaan doen, maar om nou na 4 of meer weken nog steeds aan huis gebonden te zijn, is ook niet alles
 4. Bedankt! Vind het heel interessant om alle ervaringen hier te lezen. Heel fijn om te zien hoe anderen er mee omgaan enzo. Vrijdag gesprek bij dr Nio, als ik alle dingen hier over hem lees dan gaat mijn voorkeur nu al naar hem uit. Ik lees bij hem ook dat hij 85% gevulde heeft, bij Koopmann hoorde ik hier echter niets over. Deze voelen natuurlijker, neem ik aan?
 5. Ja ik heb er ook altijd wel last van gehad voor mn menstruatie. Maar dat was meestal 2-3 dagen van tevoren. Nu heb ik het 2 weken van tevoren en dan ook echt 2 weken lang... Heb inderdaad ook foto's die ik ga laten zien! Koopmann adviseerde me om het dual plane te doen, ben benieuwd wat dokter Nio adviseert.
 6. Hoi allemaal! Ik zal me even voorstellen! Ik heb me altijd onzeker gevoeld door m'n kleine borsten (80AA), ik voel me niet vrouwelijk, niet zelfverzekerd en er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat ik niet denk 'Had ik maar grotere borsten'. Ik durfde er alleen nooit echt hardop over te praten. Nu heb ik al een tijdje een relatie met iemand die me helemaal accepteert zoals me is, en hij is de eerste die ik het heb durven vertellen. Hij vindt het heel vervelend dat ik me er zo onzeker over voel, en snapt heel goed dat ik er iets aan wil laten doen. Voor hem hoeft het echt helemaal niet, hij vindt ze hartstikke mooi. Ik doe het echt voor mezelf, zoals het hoort. Daarna durfde ik het ook aan m'n moeder te vertellen. M'n moeder snapt het helemaal en als het aan haar lag, zou ik het zo snel mogelijk laten doen, omdat ze niet wil dat ik er zo onzeker door ben. Ik kan er ook heel goed over praten met m'n vader, hij is dan meer van de praktische kant. Ik heb dus de knoop doorgehakt! Ik wil van 80AA naar 80B. Ik ben al op consult geweest bij Dr. Koopmann, daar heb ik 300, 325 en 350 cc gepast. 300 en 325cc vond ik het mooiste bij m'n figuur passen, de foto is van 325cc. Als ik voor Koopmann kies, ga ik nog terug voor een tweede consult om echt een definitieve keuze te maken. Ik vond hem nogal droog en koel, maar ik voelde me er wel goed bij. Volgende week ga ik naar Dr Nio, ik las veel goede ervaringen bij hem en vond het wel een goed idee om een paar chirurgen te vergelijken. Om te kijken bij wie ik het beste gevoel heb. Ik vind het echt heel spannend allemaal, maar heb mensen om me heen die me steunen en dat is zo fijn! Verder: ben 24 jaar, 1m71 en weeg 64 kg. EDIT: Oh ja dit wilde ik nog vragen. 1-2 weken voor m'n menstruatie heb ik last van best gevoelige/pijnlijke borsten, is dit iets wat ik moet zeggen tijdens het consult?