Nisa28

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nisa28 last won the day on August 14 2017

Nisa28 had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Nisa28

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel erg bedankt @Annette1975! Was helemaal vergeten om @best_boobie te taggen! Zou je een kijkje willen nemen? Alvast bedankt!
 2. Hallo ladies! Voor een goede vriendin wil ik jullie laten kijken naar een foto van haar zojuist geplaatste protheses (maandag 18 september geplaatst. Inmiddels is er contact geweest met Boerhaave kliniek en ze moet morgen meteen langs komen. Ze is nu alleen ontzettend verdrietig en zenuwachtig en maakt zich heel erg zorgen. Hebben jullie enig idee wat er aan de hand kan zijn?
 3. Dankje! Heb echt geen idee wat mijn cupmaat nu is (draag nog steeds de sportbh). Ga van de week naar de Hunkemoller om me op te laten meten. Mag namelijk pas over 4 weken een normale bh aan. Veel succes en gewoon op je gevoel afgaan! Dokter Bauland heb ik veel voorbij zien komen, anders even via de zoekfunctie zijn naam intikken? Dan kom je al zijn boobs wel tegen denk ik haha
 4. @Steffie85 ik heb je toegevoegd! Wat betreft leuke sportbh's heb ik nog geen antwoord op. Draag nog steeds die van de kliniek, maar ga van de week op zoek naar een andere! Mocht ik wat tegen komen laat ik het je weten
 5. Dank jullie wel! @tinkerbel80 @Mama0815 Klopt! Maar denk dat echt me borst trainen nog even moet wachten. Nja misschien tegen die tijd niet ben nu pas 2 weken PO. Wie weet voelt het hartstikke goed tegen die tijd
 6. Jaa same here! Zeker 3 kg aangekomen (geen idee wat die protheses wegen eigenlijk) Ik heb me eigenlijk pas na de operatie gerealiseerd dat ik het helemaal niet besproken heb met de consulent en dr Fresow dat ik veel aan krachttraining doe. Ik las bij een andere dame die een bv had dat zij pas echt na een jaar haar borst ging trainen. Ik heb ze namelijk dp geplaatst en jij voor de spier toch @tinkerbel80? Is dat omdat het dan beter is voor als je veel aan krachttraining doet?
 7. Wauw @Mama0815! Wat zien die van jou er ook prachtig uit zeg, echt een hele mooie maat heb je nu al. En wat een verademing dat je niet meer met bh aan hoeft te slapen, man wat verlang ik daarnaar echt! Vind het vreselijk verstikkend dat slapen met die bh aan.
 8. Wat leuk! Je hebt nu een datum waar je naar toe kan leven. Zeer spannend al heb je het al een keer eerder meegemaakt! Heel veel succes alvast @Steffie85 Ik heb inmiddels weer wat foto's toegevoegd aan mijn album. Jeetje wat veranderen ze eigenlijk snel he? Hoop alleen dat de rechterborst (voor jullie links) ook weer wat meer gaat zakken. De littekens vallen echt heel mooi weg onder me goed gezakte borst (hahaha klinkt zo vreselijk) Hier inmiddels weer aan het werk, en nagenoeg geen pijn. Wel echt een super gevoelige huid! Mijn hemel heb 's nachts even de rits open gemaakt van me sportbh omdat die stof op mijn huid ontzettend irriteert. Ze worden wel met de dag soepeler merk ik dus het is wat makkelijker om geduld te hebben als je constante verandering ziet. Heb soms echt gebaald hoor, dacht echt dit is toch veel te groot?? Maar vind ze nu zo prachtig en ben blij dat ik toch voor 400cc gegaan ben. Merk alleen dat die weken stil zitten (en slecht troost eten) me geen goed heeft gedaan haha! Merk nu echt dat ik er weer aan toe ben om mezelf af te beulen in de gym maar dat zal nog 4 weken duren eer dat gaat gebeuren. Nou dit was voor nu me verslag. Ben echt heel erg benieuwd hoe het met de andere dames gaat!
 9. Haha wat toevallig! Ik heb ze er net heeeeeel rustig eraf gehaald en vond het echt doodeng. Maar ze zijn eraf en het was wel een beetje rood en gevoelig maar volgens mij zijn de wonden dicht voor zover ik het kan zien. Heb ze wel heeeeel voorzichtig in de douche eraf gehaald en toen zachtjes weer droog gedept. Zal vanavond nog proberen foto's te maken. Heeft 1 van jullie inmiddels al een afspraak gemaakt bij Faceland voor de eind controle?
 10. Heb hier ook 2 nachten op de bank geslapen omdat het daar beter ging! Ja echt heel erg pijn heb ik niet gehad hoor. Lees wel vaker dat dames die door Fresow geopereerd zijn, niet zo heel erg pijn hebben. Heb de Tramadol ook maar 1x gebruikt en gisteravond zelfs de paracetamol een keer overgeslagen. Heb hier nu ook een fles gevuld met water staan want dat ergert me nog het meeste van alles, dat opgeblazen gevoel!
 11. Ja, bij mij zijn ze dual plane geplaatst. Bij jou voor de spier toch? Hier ook hoor ben echt super tevreden! Vooral nu de 'pijn' echt haast volledig weg is. Kan er eindelijk steeds meer van genieten! Jij ook xxx
 12. @Evah @tinkerbel80 heb jullie toegevoegd dames! Alles is me tot nu toe meegevallen, kan weer eindelijk gewoon opstaan zonder al teveel (spier)pijn in me borsten. Ik heb trouwens 400cc full geplaatst gekregen van Motiva @tinkerbel80! @Henrique ja vindt je? Mijn rechterborst vind ik echt nog keihard, komt ook echt amper soepelheid in nog, jammer genoeg. Maar goed lees overal dat je echt geduld moet hebben dus dat moet dan maar. Dat gevoel van die puntige tornedos is dus ook hier echt wel herkenbaar.. weliswaar aan 1 borst maar goed haha Hoe gaat het verder met jullie qua pijn etc?