Ga naar inhoud

Wilma

Gold Member
  • Aantal items

    396
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door Wilma

  1. tot

    Succes van daag !
  2. tot

    Succes morgen !!
  3. Vandaag weer prothese er in en heb ik weer 2 borsten :-)
  4. Succes !!!!
  5. Succes !!!
  6. Succes morgen !
  7. Succes morgen !
  8. Wilma

    BOOB-DAY

    Succes morgen !
  9. tot

    Succes morgen !!
  10. Hoi N Mallorca , Ik ben het vergeten te vragen over die zwarte protheses aan de arts . Ik had wel eerder gebeld naar de poli en het gevraagd ; ze zeiden waarschijnlijk oud bloed . ;wat ik later over nadacht en en dus dacht hoe kan dat dan aan de binnenkant zitten ? Volgende week moet ik bij d arts zelf zijn weer en zal het vragen ; ik moet een lijstje maken met vragen , want ik vergeet vaak iets te vragen . Hoe gaat het ondertussen met jou ?
  11. Bij mij was de ene kapot gegaan toen het er uit gehaald werd . En het was zwart de prothese , ik heb er foto van gemaakt ja ik ben nog niet tevreden over mijn borsten , omdat ze ongelijk zijn , en ze kleiner zijn geworden . Nou is dat laatste niet zo heel erg maar de PC zei dat ze het zo symetrisch als mogelijk zou maken . Dus ja viel me allemaal even tegen . ben ook erg depri geweest en nog wel . Maar kan nog goed komen hoop ik Ze zijn kleiner ondanks dat er meer cc in zit dan eerst. Ja bij mij is er ook ontzettend veel kapsel weg gehaald . Met de drains er uit halen zei ze je hebt wel een hoge pijn grens zeg ! ...het was erge kapelsvorming Nou ik ga mijn bedje in zit buiten op de laptop zie het niet goed meer haha....tot later
  12. Hoi Mallorca Wat fijn dat het goed gegaan is en je blij bent met je borsten . Ik ben met de mijne nog niet tevreden . Dus je ene borst zat vol met siliconen ? Eng idee is alles echt weg dan ? Nou lekker rustig aan doen thuis !
  13. Mooie tijd 9.45 ! Ik hoop dat je kan slapen ,....toch spannend vindt ik . Maar fijn als je me /ons op de hoogte houdt ! Nogmaals heel veel sterkte en succes !
  14. Succes morgen ! Ben je er klaar voor ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.