Ga naar inhoud
Borsten Forum

Linda37

Premium Member
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

33 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

2781 profielweergaven
 1. Linda37

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Ik zou echt groter gaan, in een bikini is het nog ok maar in een truittje of shirt zie je bijna niks, maar toen leek 305 cc best een hoop en de passesie leek echt groter dan dat het is geworden
 2. Wilt u mij verwijderen indien je koet gaan betalen? Wat gebeurt er als ik niks doe? Wil geen incasso namelijk
 3. Ik vind het erg mooi staan die 600cc, en mijn ervaring g is dat het altijd iets kleiner wordt dan bij het passen
 4. Ja ik overweeg het niet alleen ik ga het ook doen, alleen zijn de financieen nu even het probleem:). Ik ben blij met mijn vergroting hoor , maar ben te klein gegaan en ik vind het ronde neppe erg mooi, ook al vinden wel vrouwen dat niets ik vind het sexie. Ik ga dus voor eurosillicone of motiva en ik ga 150 cc groter. Twijfel nog over high profile of extra high profile en ben veel minder bang voor de siliconen dan vroeger. Misschien vinden jullie het stom maar voel me nu al zoveel sexier met mijn vergroting en we hebben er zoveel meer lol van tijdens het vrijen dat ik daarom ook groter wil:)
 5. Bedankt voor je uitgebreide reactie, ik ben al bij dr Nio geweest en ga daar weer heen ik ben erg tevreden over hem. Natuurlijk ga ik hem advies vragen, maar wilde bij jullie vast een beetje polsen.
 6. Hoi meiden, denken jullie dat eurosillicone 85 procent dot resultaat haalt of kan ik beter voor ultra high profile van mentor gaan?
 7. Ik heb nu monobloc,en ga daar dan juist van af stappen, vandaar dat ik vroeg wat denken jullie? Ultra high profile, extra high? Mentor protesten, eurosillicone 85 procent gevuld ? En is 400 cc realistisch of wordt het snel 500?
 8. Of de kennen jullie dat dit eerder 500 plus cc is
 9. Hello Leukerds, ik wil graag jullie eerlijke en ongezouten mening, ik wil over een jaartje een protesewissel en heb nu 305cc monobloc prothesen. Ik heb foto s toegevoegd wat ik mooi vind en de laatste foto is mijn huidige borst met een push up maximizer en ik wil graag dat ze zo worden zonder bh en maximizer. Welk type prothese, denken jullie ultra high profile, en hoeveel cc raden jullie aan? bedankt alvast, Linda
 10. Linda37

  330cc of 380cc - twijfel....

  High profile, er was geen extra high anders had ik dat gedaan
 11. Linda37

  330cc of 380cc - twijfel....

  Ík heb c cup nu, mijn album is gewoon openbaar en kun je zien als je op mijn proefiel klikt
 12. Linda37

  330cc of 380cc - twijfel....

  Hoi! Ik zou voor 380 gaan, het verschil is 50 cc en dat is net zo heel schokkend toch, kijk eens in mijn album, ik heb 305 cc en heb spijt dat ik niet groter ben gegaan. Ik heb wel iets grover postuur dus valt misschien minder op. Het hangt ook van de arts af wat hij zij aandurft, dr Nio durft vaak groter aan dan anderen dus ik zou me niet teveel zorgen maken.
 13. Als jullie in mijn operatieverslag kijken vind je de professionele rek en strek oefeningen verstrekt door een professionele kliniek, voor voor en na de operatie . Met plaatjes en advies met betrekking tot weken. Het heeft mij erg geholpen dr Nio oktober 2016
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×