Babette_

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Babette_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb hier nog steeds last van, moet ik de kliniek even contacteren?
 2. Hoi ladies! Ik ben nu 5 weken PO, dual plane, herstel gaat prima. Maar bij me linkerborst voelt het, als ik met me hand overheen voel, een beetje gerimpeld of bobbelig onder me huid (bij me rechter niet). Aan de buitenkant is er niks te zien, en als ik rechtop zit of sta is het ook minder dan als ik een beetje ingedoken zit. Kan dit een spier of pees zijn die ik voel? Die er misschien strak overheen zit?? Ik hoop namelijk niet het implantaat wat opeens rimpelig is geworden ofzo... Als ik bepaalde bewegingen maak met me arm trouwens, voelt het ook alsof er iets overheen schuurt ofzo.. Is dit gewoon nog steeds herstel proces en pezen en spieren die nog moeten wennen en rekken?
 3. Hoi Boobie24! Je bedoelt dat ze zo puntig zijn? Ik vond het ook vreselijk in het begin, vooral met die sportbh die dat nog eens accentueert... Maar ben nu bijna 4 weken PO en ze zijn bij mij vooral tussen week 3 en 4 PO meer gaan hangen, ronder geworden en op een natuurlijke borst gaan lijken. Dus even geduld, komt goed!
 4. @Boobie24 Gelukkig dat het goed gaat! Ja pijn komt en gaat, zolang je lekker je rust pakt en niet over je grenzen gaat komt het vast wel goed. Ja... het is inderdaad even wachten tot het eindelijk dragen van een normale bh! Zal inderdaad wel heel anders zijn dan in een strakke sportbh. Ja goed hoor, ben drie en halve week PO. Kan gelukkig al steeds meer, waardoor je soms wel moet oppassen dat je bepaalde bewegingen niet maakt omdat je denkt dat het wel kan. Nog eventjes volhouden en dan heb je levenlang plezier van
 5. @Boobie24Hi meis! Hoe gaat het nu met je? Heb je al wat veranderingen kunnen zien
 6. @Boobie24 Ja snap ik, lijkt heel lang te duren he haha. Ik ben geholpen door Dr Smits
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Haha, dat is ook het eerste wat ik dacht en zei toen ik de operatiekamer uit kwam, maar geloof me, ben nu twee weken PO en dan veranderd er elke dag zoveel dat je nog helemaal geen beeld hebt van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Dus geen zorgen!
 8. @Desert-Rose Oke niks om zorgen over te maken dus, bedankt voor je reactie !! X
 9. Hoi dames! Ik heb een vraagje, ben nu 12 dagen PO (dual plane 290cc anatomisch) en ik vroeg me af waarom ik vanochtend opeens weer (meer) last heb van een strakke huid/stijve spieren bij me borsten dan de dagen hiervoor. Is dat normaal? Kan dat zijn omdat ik de laatste dagen toch iets te weinig rust heb genomen en er weer meer vocht zit? Of heb je tot een aantal weken de ene dag meer last dan de andere? Misschien weten jullie meer of hebben jullie hier zelf ervaring mee (gehad). Alvast bedankt!
 10. @Chan09 Ja dat zou goed kunnen inderdaad. Heel veel succes alvast, en laat even weten hoe het gegaan is!
 11. Hoi @Amanda85 Wat vervelend voor je dat het tegenvalt, maar ik denk dat wat je beschrijft wel normaal is. Ik ben nu 8 dagen verder, en het voelt bij mij ook nog steeds strak vooral na het slapen. Na het slapen zijn je spieren stijf dus ik denk dat het daarom komt. De eerste dagen waren wel het ergst, omdat me rug inderdaad ook vast zat omdat je verkrampt ligt en beweegt. Maar dat wordt langzaamaan wel minder. Misschien helpt het als iemand je rug en schouders los masseert? Heeft bij mij wel wat geholpen. En als dat niet helpt misschien wat meer pijnstilling nemen, als dat mogelijk is. Hopelijk voel je je snel beter!
 12. @Chan09 Wauw dat is inderdaad fijn zeg! Mag ik vragen waarom je een nacht moet blijven? Want meestal mag je met 3 uur alweer naar huis. Ja snap ik! Hopelijk wordt het zoals je in gedachte hebt en hoopt dat het wordt. Je bent in goede handen, dus ik denk dat dat wel goed gaat komen
 13. @Chan09 Ah dat is fijn zeg! Heb je lekker ook hele dag om bij te komen. Scheelt het ook dat je het al een keer eerder hebt meegemaakt, of vind je het toch nog wel spannend?
 14. Ik hoop voor jullie beide dat het vroeg in de ochtend is, minste kans op uitloop en hoef je er ook niet tegenop te kijken!