Babylief

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Babylief

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, wel blij dat het eerste al achter de rug is. Ik had wel totaal geen zenuwen, heel vreemd voor mijn doen. enkel wel klappertanden op de operatietafel omdat het daar zoooo koud was. Ik ga er op moeten letten dat ik veel rust want als ik rechtsta en wandel heb ik niet zoveel last. Wel wat kortademig en voel wel als ik moet zitten maar valt goed mee tot nu toe.
 2. Zo, de operatie van gisteren zit erop! Gisteren viel de pijn al bij al wel mee en heb behoorlijk geslapen maar rechtkomen was wel heel moeilijk. Ik wou mijn vriend niet wekken en het is wel gelukt maar vraag mij dan af of ik daar iets verkeerd mee doe met zelf doen? Ik werk wel op mijn buikspieren dus op zich... en in de kliniek hielpen ze mij ook niet superhard met rechtkomen dus denken jullie dat het geen kwaad kan? Ben bang dat er wondjes open raken misschien? De pijn is wel aanwezig, wat ik wel verwachtte maar kan mij moeilijk inbeelden dat het na 4 dagen al beter zou zijn. De dag van de operatie zelf telt niet mee als 'PO' veronderstel ik? Ben over de middag geopereerd dus al een halve dag en nacht 'overleefd'. Ik kan pas over twee weken zien hoe ze eruit zien, wel heel erg benieuwd natuurlijk.
 3. Ik denk dat het zeker niet als ballonnen zal ogen hoor, als je zoekt op het forum naar foto's van 250cc vind je er al weinig en ze zien er allemaal heel natuurlijk uit. (Zal ook die maat kiezen - mentor). Ik ben even groot en weeg iets minder, volgende week aan de beurt en ook heel benieuwd hoe het er uit zal zien.
 4. Het begint mij nu pas te dagen dat het van mij al volgende week (vrijdag) is! Ik krijg wel stresskriebels. Ik heb de indruk dat de borstband afhangt van bij welke PC je behandeld wordt, ik zal er 8 weken een ommoeten. Langs de ene kant vervelend waarschijnlijk maar langs de andere kant heb ik toch liever dat dan een half herstel.. 't is winter dus een sjaal zal het wel kunnen verbergen denk ik? Moeten jullie geen dragen dan?
 5. @Ellie737 Gezien je al eerder zegt 'schrik om te groot' zou ik het advies van Verdonck volgen, voor mezelf heb ik dan die beslissing genomen en heb er sinds dien niet meer over getwijfeld. Ik stuur je eens het berichtje van Best_boobie dat op mij van toepassing is maar misschien ook voor jou, dat heeft mijn keuze bepaald.
 6. @twijfelgeval92 Bedankt! Elke bevestiging doet deugd. succes met het 'uitpakken' ervan binnenkort, haha! Hoe lang duurde de operatie zelf en wanneer mocht je weer naar huis? Ik ben dat al vergeten wat hij vertelde en niet genoteerd. Viel de pijn mee de eerste dagen? Zo met de feestdagen..
 7. @Tinny Ik heb nu veel fotoalbums bekeken en ook eens de raad van best_boobie gevraagd gezien ze wel wat weet van al die maten, merken en tabellen. Mijn keuze zal gaan naar 250cc mentor omdat die bij mijn lichaamsbouw best zal passen, de 275cc is voornamelijk breder en zullen randen eerder zichtbaar kunnen worden, die heeft ook niet veel meer projectie. Bij motiva zou de 275cc zelf iets kleiner ogen dan de 250cc van mentor dus vandaar ook mijn besluit. Blij dat ik eruit ben, nu hopen dat het herstel goed gaat en resultaat mooi zal zijn.
 8. @tennan Op 3 februari. Het ene moment ben ik zeker, en moment erop begin ik weer te twijfelen.. Typisch
 9. @Tinny Ik vind mijn weg nog niet in foto's vinden / bekijken hier op het forum met gelijkaardige maten, zal er mij nog moeten in verdiepen. Van mij was de opmerking wel dat 250 perfect was voor mijn huid en bij 275cc mijn vel wat ging oprekken maar dat het wel kon. Daarom twijfel ik nog het meest - als ik dan voor die maat groter kies en je ziet dan de rand van de prothese fel of ik krijg striemen of zo?
 10. hallo @tennan, je hebt precies dezelfde twijfels als mij en heel gelijkaardig verhaal. Zou ik voor 250 cc kiezen of 275? Het zal heel mooi zijn met 250 cc maar vrees dat ik toch snel zal denken dat ik misschien beter dat tikkeltje groter gekozen had omdat je met kledij aan misschien nooit het verschil zou merken. Op zich vind ik wel het belangrijkst dat ik mij gewoon goed voel in mijn vel en niet om er mee te pronken (zou zelf liefst hebben dat niemand merkt van een borstvergroting, want ik schaam er mij enerzijds wel over), maar wel dat ik in bikini kan zonder mij constant te willen verbergen of vrezen dat er iets zichtbaar wordt omdat het zodanig plat is en de bikini erover kan schuiven... Of als mijn zoontje begint te stappen over enkele maanden en ik hem moet handjes geven en voorovergebogen staan, dat ik dan niet heel de tijd ongemakkelijk rondloop - zo van die banale dingen waar ik constant moet aan denken... Je wordt een paar dagen na mij geopereerd - spannend!
 11. @Zanne Waar wordt jij geopereerd, ook in Lichtaart? Héél herkenbaar. Terwijl ik dacht dat ik er wel snel uit zou zijn want alles dat een beetje meer is dan nu, is al toch al beter, dacht ik. Na de eerste keer passen was ik heel erg overtuigd, en eigenlijk na de tweede keer passen ook (voor 250cc dan) net omdat dat heel natuurlijk oogt. Maar ik heb schrik dat de pasmodellen dan toch niet exact uitvallen zoals het in het echt zou zijn... Ik heb dat ook al geregeld gelezen. En dan bij de tweede pasbeurt vond ik 275cc al niet meer gigantisch en bij de eerste keer wel... Dus over snel wennen gesproken. Neem jij Motiva? Want ik zie dat ik Motiva zei maar ik bedoelde Mentor. En daar heb je helaas geen 265cc in... @dvm verkeerdelijk motiva gezegd, ik bedoelde mentor.
 12. Hallo, ik ben 27 en een mama van 2 kleine kindjes. Na mijn twee borstvoedingen schiet er niets meer over dus heb ik nu voor mezelf durven kiezen. Ik verlang tot ik zonder schaamte weer in bikini kan bvb. Mijn operatie is al een tijd op 3 februari gepland (dus het wachten is nu bijna over voor mij - nog een dikke maand - spannend!!!) in Lichtaart bij Dr. Verdonck in BBC. Ik ben al twee keer gaan passen maar nog aan het twijfelen! Ik ben 1.61cm en slank, 46.5 kg. Hij raad mij 250cc aan en volgens de tabel komt 10,5cm overeen met 250cc dus in proportie. Tijdens de passessie ziet dat er ook perfect uit maar lees zo weinig mensen die maar zoveel cc krijgen en dat doet mij twijfelen. Daarenboven lees ik heel vaak dat ze ze te klein vinden en al zeker met kledij aan... Ik heb 275 cc gepast en dat lijkt mij net te groot (motiva) maar heeft geen tussenmaat daarin. Maar gezien het snel went en ik geen spijt wil hebben van te klein / te groot twijfel ik dus erg. iemand tips? Ik lees dat best_boobie soms kan helpen hiermee? Hopelijk krijg ik hier de tips en steun dat ik zoek!
 13. Hallo, ik heb lang zitten twijfelen of het bij gewoon lezen zou blijven op dit forum of dan toch actief mee te posten. Gezien mijn operatie ondertussen gepland staat en het leuk is om wat steun te krijgen van 'lotgenoten' stel ik mijzelf graag even voor. Ik ben 27 en een mama van 2 kleine kindjes. Toen ik 16 werd bleef ik mij maar afvragen waar mijn borsten bleven en begon constant met vergelijken en hopen dat de mijne nog zouden groeien... Maar dat bleef uit - alleen tijdens mijn twee borstvoedingen had ik even het gelukzalige gevoel van een iets grotere borst - maar nadien alleen maar nog kleiner en platter geworden. Gezien er geen kindjes meer komen heb ik voor mezelf gekozen en de knoop doorgehakt : ik kies ervoor om mij beter en mooier in mijn vel te voelen en terug te kunnen gaan zwemmen want nu schaam ik mij dood. Hopelijk krijg ik hier de tips en steun dat ik zoek! Ik ga nog een topic openen in borstverslagen gezien mijn datum al vastligt. (3 februari). groetjes!