kimmie1991

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kimmie1991 last won the day on February 8 2017

kimmie1991 had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About kimmie1991

 • Birthday 02/20/1991

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag 3 weken po! Gaat echt heel erg goed gelukkig! Er staat een nieuwe foto in mijn album:) hopelijk worden ze nog wat voller!
 2. Ooh haha, ik kan het ook verkeerd gelezen hebben:) ik had er een bij de Hunkemöller besteld maar die zat na een week niet meer fijn, dus die doe ik nu alleen aan als die andere in de was zit:)
 3. He meis! Fijn dat je je zo goed voelt en niet heel veel pijn hebt. Ben inderdaad voorzichtig met opstaan en zo! Dat wordt snel beter:) dat in bed komen kan ik ook pas sinds 3 avonden zelf:)
 4. He meis! Ja ze moeten nog zakken en op z'n plek komen, hopelijk worden ze daardoor nog wat groter! Ik heb nog geen bh's gekocht. Moet mijn sport bh sowieso nog 2 weken dragen, en omdat de boobs nog zoveel veranderen heeft het ook geen zin om nu al bh's te gaan kopen;) dankjewel voor je compliment!
 5. Vandaag ben ik 2 weken PO! Gaat echt super goed. Links zakt sneller dan rechts. Maar dat komt allemaal goed! Ik vind ze alleen echt klein ogen. Hoop echt dat ze nog wat 'groeien'! Aan de littekens durf ik nog niet echt te komen. Bang dat er iets mee gebeurd! Mag je deze al een beetje schoonmaken en zo?? foto in mijn album!!
 6. He meis! Wat goed! Bij mij zijn de hechtingen er nu uit:) ene kant is nog niet helemaal dicht, daar zit nu een pleister op!
 7. Hoi meid! Spannend! 3 januari is al zo:) bij iedereen is het herstel anders. Bij mij is het heel goed gegaan, gelukkig! Het slapen is wel lastig, dan heb ik last van mijn rug. Zorg dat je voldoende boodschappen in huis hebt en de eerste dagen iemand die voor je kan zorgen! Vesten zijn het handigst vind, die hoeven niet over je hoofd en dan hoeft je zo weinig mogelijk moeite te doen:)
 8. Ja inderdaad. Had het veel erger verwacht! Ik ben de dag na de operatie al gaan douchen en ging goed met de bh uit doen. Ik heb een hele fijne bh bij de kliniek gekregen maar heb er zelf nog een bij besteld. Het knelt of schuurt nergens;)
 9. He meis! Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Bij mij is het ook heel goed gegaan (zie mijn verslag). Ze veranderen snel en zo veel he:)
 10. Wat goed dat het al beter gaat meis! Nu wordt het ook alleen maar beter! Het ergste is geweest:) en idd als je in de spiegel kijkt, vergeet je de meeste pijn meteen:)
 11. Vandaag 1 week po! Het is me echt allemaal ontzettend meegevallen, af en toe vergat ik mijn pijnstilling omdat ik geen pijn had. Maar daar door wel verraderlijk om te veel te willen doen.. de afgelopen nachten zijn wel zwaar geweest. Kan echt bijna niet meer op mijn rug slapen. Met de Kliniek gebelt voor tips; ik mag op m'n zij slapen, maar dat durf ik eigenlijk niet... iemand een andere tip?? Morgen mogen de pleisters er af en gaan de hechtingen er uit:) in een week tijd zijn de boobies al mooi gezakt, ik zal vanavond na het douchen nieuwe foto's posten! Ik heb trouwens een super fijne sport bh van de Hunkemöller, met een ritsje aan de voorkant, echt ideaal!! Kan niet wachten tot over een paar weken, als ik alles weer mag en kan en als ze er dan weer heel anders uit zien! Nieuwe lingerie kopen, OMG kan niet wachten!!!!!
 12. Inderdaad super stoer als je deze stap gaat zetten. Op welke leeftijd dan ook, we willen er allemaal mooi uit zien. Ik ben een week geleden geopereerd door (niet lachen) dr Tits bij Velthuis kliniek! Een ontzettend fijne man, neemt uitgebreid de tijd voor je en je mag zo vaak komen passen als je wil. Ik heb nauwelijks last gehad na de operatie. Evenals mij mijn vriendin, zij is vorig jaar geholpen door Herm van Tits bij Velthuis. Misschien ligt het toch aan de chirurg! Ben heel benieuwd wat je beslissing gaat zijn! Heel veel succes en je kunt in mijn album kijken als je wil, ik ga vandaag nieuwe foto's maken!
 13. He meis! Fijn dat het zo goed gaat. Bij bij gaat het ook boven verwachting goed! Kracht zetten en leunen moet ik echt niet doen, want dat doet zeer, maar verder kan ik alles:) ben zo benieuwd hoe alles op z'n plek gaat zakken, elke dag veranderd het allemaal.