happy_dreamer

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

8 Followers

About happy_dreamer

 • Birthday 06/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,694 profile views
 1. @EHjohanna jeejtje wel vervelend dat je het op deze manier hebt ervaren. Hoe gaat het nu na 6 weken? En hoe gaat het met werken? Ik hoop dat je al meer tevreden bent over de grootte van je borsten. Ik heb geen last van steken oid meer. Sinds zaterdag draag ik ook een gewone bh en in de nacht geen sport bh meer. Wel vind ik dat de beugels niet lekker zitten, maar dat komt ook door het borstbeen wat bij mij uitsteekt. Daarom heb ik de beugels uit de bh gehaald.
 2. @Guusje78 Ik had tijdelijk geen werk tijdens de periode dat ik herstellende was en ben 3 weken na de operatie gaan werken. Ik heb het mijn ouders en familie ook niet verteld, maar wanneer ik ze in de tussentijd zag heb ik gezegd dat ik door mijn rug was gegaan. Want ja.. opstaan, lopen en bijvoorbeeld autorijden gaat toch een stuk minder soepel. Dit kun je niet verbergen...
 3. @EHjohanna Van mijn rechterborst heb ik helemaal geen last, daar heb ik ook bijna overal gevoel in rondom. Maar mijn linkerborst is nog wat harder en meer gespannen en de onderkant van die borst is nog gevoelloos. Ook mijn tepel is daarvan af en toe pijnlijk. Ja ik vind het ook lastig om niet te veel te doen. Vooral omdat ik niet echt last heb, dan pak je misschien te veel dingen op. Ik ben dan ook gelijk bang voor kapselvorming.. Ik merk dat als ik wat meer doe dat ik wat kleine steekjes voel in mijn linkerborst en een klein beetje bij het litteken.
 4. @EHjohanna Ik heb ook rimpels van die sport bh en doe nu af en toe tissues ertussen, zodat het een beetje weg kan trekken. Na het douche staan ze er bij mij anders ook nog in! Heb jij al een andere bh kunnen scoren bij HEMA?
 5. @B1991 Haha zou kunnen. Nee in het middelste bed rechts lag waarschijnlijk L81.. Die was na mij. Ik lag rechts van rechts zeg maar . Ik begin maandag weer met werken, maar ik sta zo ongeveer de hele dag. Dus ben wel blij dat ik mijn lichaam nog even kan laten wennen om meer dingen op een dag te doen. Het slapen om mijn rug gaat wel en slaap nu ook half op mijn zij. Dus dat wissel ik een paar keer per nacht af. Ik kan niet wachten tot ik weer heerlijk op m'n zij kan slapen. Gelukkig slaap ik wel gewoon weer nachten door. Af en toe voel ik ook wat kleine steekjes. De bovenkant van mijn borsten smeer ik in met wat olie. Verder staan ze niet heel echt strak, maar ik doe het gewoon voor het herstel van de huid..
 6. @B1991 O wat toevallig! Ik was officieel om 12.00 uur, maar het liep iets uit... Hoe laat was jij? Ja het herstel gaat heel goed. Alleen wel snel rugpijn als ik wat langer sta, dus dat ben ik aan het trainen. Elke dag fietsen en wandelen Autorijden heb ik nog niet gedaan, maar dat ga ik woensdag denk ik uitproberen. Hoe is het herstel bij jou?
 7. @Welkomborsten Gelijk volle (werk)dagen dus. Ik kan me voorstellen dat dat nog wel tegen valt. Bij mij gaat het goed. Ik heb geen last van pijn. Wel ben ik nog stijf en het is nog wel erg beurs tussen mijn borsten en bij de oksel. Vandaag wel een iets mindere dag. Ik merk wat beurs achtige pijn bij mijn linker oksel/borst. De 24e ga ik weer werken, dat is 3 weken na de operatie..
 8. @L81 Ik ben ook beurs bij mijn oksel en ook tussen mijn borsten in. Dat is pas later gekomen volgens mij, of het is me eerder niet zo opgevallen. Wauw staat mooi hoor dat jurkje bij je. Haha ik heb mijn oude bikini's nog niet gepast. Ik zie het al voor me. Maar ik heb wel al een nieuwe gekocht, zo'n triangel vorm. Hij staat nu al mooi. Eindelijk een gevulde bikini! Ik heb ook een review geschreven. Is toch weer mooi meegenomen! De 13e heb ik ook de afspraak staan. De anesthesist zei al dat wij dan elkaar weer zouden zien waarschijnlijk. Ik moet om 13.40 uur.
 9. @Welkomborsten Hoe is het gegaan met je eerste werkdag? En lukt het auto rijden een beetje?
 10. @L81 Hmm ik zie je berichtje nu pas... Heerlijk hè om te douchen!! Maar hoe heb je nu de pleisters droog gemaakt? Vanavond ga ik nog maar eens douchen. Ik verlang er echt naar haha. Maar wil niet te vaak ivm shampoo/zeep en een open wond. Je weet maar nooit waar het water stiekem heen gaat. Mijn herstel gaat trouwens heel goed. Voel me vandaag op mijn best. Lekker in huis en de tuin in wandelen. Geen pijn en al veel minder stijf. Ik loop nog niet helemaal recht. Heb jij dat ook? En heel af en toe voel ik een beetje branderig en zeurderige pijn bij mijn litteken. Maar dat is maar een paar keer op een dag. Trouwens ik heb ook het idee dat mijn borsten nu wat en groter zijn, misschien ivm vocht? Sinds gisterenavond heb ik mijn sportbh op de grotere haakjes gezet. Ik heb namelijk die Carefix Bella.
 11. @Bayleef dankjewel! Ik voel me prima. Ik heb amper pijn. Alleen heel stijf en slapen op mijn rug is niet ideaal. Maar ik mag zeker niet klagen! Gisteren voor het eerst gedoucht. Heeerlijk lekker schoon Ik lees net de situatie over je relatie... wel heel vervelend vooral in deze periode. Het zal extra doorbijten zijn, maar je ook kracht geven dat je dit ook 'alleen' kan. Heel veel sterkte meid!
 12. Morgen zal ik foto's posten. Straks eindelijk lekker douchen. Heel veel succes morgen met je eerste werkdag met je boobs! Ik ben ook benieuwd wanneer ik weer een beetje kan gaan auto rijden.
 13. @Welkomborsten dank voor je berichtje. Ik heb uiteindelijk 300 Cc genomen. Ik heb voor de operatie nog foto's laten zien aan de chirurg van hoe ik zou willen dat het er straks uit ziet. Hij gaf aan dat dat met 300 Cc kon. En ik ben zeer tevreden! Ik heb de helft van de dosering van diclofinac en maagbeschermer genomen. Ook het natuurlijke middel kurkuma geslikt. Is ook een ontstekingsremmer en pijnstiller. Hoe gaat het nu met jou? Heb je nog pijn of last? Over een paar weken kun je een bh scoren Btw ik moet trouwens super vaak plassen... Had jij dat ook? X Esther
 14. Nu een uurtje thuis en voel me goed! Nog niet echt ergens last van. En super blij met mijn boobies!!! Heerlijk om bobbels te zien van boven haha. Ik zal later foto's maken. Misschien voel ik nu nog geen pijn van de medicijnen. Ik heb net wel 2x paracetamol genomen. Maar kan ik al diclofinac nemen? Want dan moet ik neem ik aan ook de maagbeschermer slikken. En die moet bij het ontbijt staat er... En het is nu natuurlijk bijna 17.00 uur. Wat hebben jullie gedaan?
 15. Gisteren toch nog een keer een pas sessie gehad. Gelukkig bij een hele fijne vrouw bij DG. Maar toch twijfel ik nog steeds. Elke keer als ik denk besloten te hebben, komt er weer een stemmetje in mijn hoofd. Ik ben bang als ik 350 cc neem, dat het er niet zo natuurlijk meer uit ziet. Maar vanwege mijn lengte (1.83) heb ik misschien wel 350 cc nodig om een mooie normale C te krijgen. Dusss...300 is sowieso safe. Maar ja what to do?!