Mimo

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Mimo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Collata Ik heb precies hetzelfde probleem !!!! ik wil ook GEEN D. als ik bijvoorbeeld in de winkel naar een BH maat D kijk dan lijkt dat zo grooot. ik zou ook nooit zo'n grote bh willen kopen. Maar als ik kijk naar maten B en C dan vind ik het wel mooi. ik weet niet of mijn borstvergroting volgend jaar vergoed zullen worden maar zo ja? dan ga ik ook naar dokter nio en dan kijken wat hij adviseert. ik was maand geleden naar een andere pc geweest en hij zei dat 325 mooiste was bij mij en sowieso ook rond en hoog profiel dus dat zal nio ook wel aanraden. Maar ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden bij jou !! ik ga je zeker volgen want we hebben dezelfde wensen en ook lengte en gewicht !
 2. Dankjewel! Kheb net ff gekeken en wauw je borsten zijn echt mooi geworden! Ik hoop dat als k dan 325 cc neem dat k dan op een c cup max uitkom! Maar k ga eerst naar nio op consult dan kijk k wel verder ..
 3. Ja graag dankjewel! Waar heb je het laten doen? Had je ook high profile? Ik zit te denken om consult afspraak bij nio te maken..
 4. In rotterdam bij faceland. Weet zijn naam even niet meer even opzoeken! Ja graag toevoegen dankjewel!!
 5. Kan je mij aub toevoegem aan je album wil graag je fotos zien! Dankjeweeeel
 6. Hallo iedereen! Ik ben ook van plan om borstvergroting te laten uitvoeren. Ik ben 26 jaar bijna in oktober. Ik zou graag een volle b of kleine c willen. Niet te groot geen grote d ofso daar ben k bang voor. Daarom heb k mij hier aangemeld om te kijken hoeveel cc hoe groot dat word. Eerste consult zei dokter 325cc high profile dual plane rond en mentor cohesive silicone. Maar hij zei word net als druppelvorm omdat achter spier is. Zou dus heel graag foto's willen bekijken ook! Super bedankt meiden vast voor alle infooo!! Groetjesss!
 7. @Summer2 Zou je me aub ook toe willen voegen? zodat ik foto kan zien. ik ben ook van plan om 300cc ong te nemen bij hem en heb dezelfde lengte gewicht als jou!!
 8. Mimo

  Voorstellen

  @Lvdw ik heb vandaag mijn allereerste consult gehad en ik heb altijd gedacht dat ik anatomische implantaten zou krijgen/willen. maar de PC gaf bij mij ook aan dat hij ronde zou gebruiken omdat door de dual plane het zelfde eruit zou gaan zien doordat de boven spier de implantaat zou indrukken. ben nu heel erg aan het twijfelen en bang dat het er alsnog niet natuurlijk uit gaat zien.. Ik lees dus gewoon mee..
 9. Hallo iedereen! ik ben hier nieuw, heb mij net aangemeld. ik ga hopelijk ook binnenkort mijn borsten vergroten. ik heb vandaag mijn eerste consult gehad en de meneer gaf aan ongeveer 300cc (heb van mezelf helemaal niks AA) en ronde implantaten en ook achter de spieren. (zelf had ik altijd anatomische in gedachten.. dus dat is even anders). hoe kan ik jullie foto's in de album zien? ben heel erg nieuwschierig dit is allemaal nieuw voor mij en wil zekerheid hebben..