L81

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About L81

 • Birthday 10/22/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  ZUID HOLLAND

Recent Profile Visitors

3,337 profile views
 1. Ik hoef er niet veel voor ze liggen hier niets te doen, wat wil je ervoor geven?
 2. Ik kwam m'n Postoperatieve BH's tegen in de kast, wie kan ik hier blij mee maken!? Heb een zwarte en een witte maat XL ze zijn van Diana Gabriels en ik heb ze vorig jaar gebruikt.. Ik hoor graag als je interesse hebt! Liefs
 3. Hai DAmes, Tijdje niet online geweest maar vraag me toch af of er meer mensen zijn die dit ook hebben.... 1 Oktober ben ik geopereerd 450cc achter de spier, superblij met de maat en resultaat! Vanaf dag 1 was links gevoeliger en beurser. Rechts voelt volledig eigen maar links voel ik eigenlijk heel de tijd... Als ik iets oppak als ik buk, als ik spring of ren voel ik dat de prothese 'los' zit of de spier strak trekt. Heb geen idee wat het is maar rechts heb ik het niet.... Je ziet of voelt geen verschil in de borsten... Herkent iemand dit?
 4. Hoi ik ben ook geopereerd via Diana Gabriels door Dr Gabrietz, uiteindelijk in Amstelveen. Super tevreden 450cc duals plane HP. Kijk even in mijn fotoalbum voor foto's!! Ik had een 75B en ben zo blij met het resultaat!!!!
 5. @EHjohanna dat lijkt me ook niet de beste plek voor jou om te gaan zitten rondneuzen haha! Relax dat is echt beter voor je herstel! Die rimpeltjes komen inderdaad van je BH dat heb ik ook! staan bij mij ook randjes in mn rug van de randen van mn BH.....
 6. Hahahaja klopt waar @B1991 eerst lag lag daarna @EHjohanna en aan de andere kant lag @happy_dreamer! Lopende band werk.... hahaha maar dan wel heel geweldig lopende band werk haha! Voelen jullie je ook goed? Ik denk dat ik een goede fles wijn meeneem voor dr. Gabrietz over 3 maanden! Die heeft hij wel verdiend!
 7. Als je met een meetlint meet over het breedste gedeelte va je borst en onder je borst kun je online zien welke maat je op uitkomt! zie hier: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/tips-advies/bra-fitguide.html
 8. Heb m gister ook even lekker uitgelaten na het douchen hoor, even lekker op bed liggen zonder BH!
 9. until

  Succes vandaag!!!
 10. @happy_dreamer Ik had m eerst om 13.30 staan maar dat is een rottijd want dan moet ik voor de lunch en na school oppas regelen... Heb 'm verplaatst naar 12,10 schiet ik nog weinig mee op wat betreft de lunch maar anders werd het pas de 18e... Ik denk dat als ik me zo blijf voelen ik wel alleen kan gaan, ik heb een automaat en kan er desnoods de hele dag over doen, heerlijk tuffen op de rechter baan! haha! Ik voel me overdag echt prima, maar het opstaan smorgen is en blijft een ramp.... ik kan niet alleen overeind komen, vooral steken in mn linkerborst.... en ik moet dan echt de boel even op zn plek laten zakken... Heb jij dat ook?
 11. Hai, ja hier gaat t ook prima hoor, wasje vouwen en opruimen, haren doen van m'n meiden lukt allemaal al lekker! Ik heb nog wel moeite s'morgens om omhoog te komen hoor en af en toe flink steken in m'n linkerborst! Verder voel ik wel af en toe alsof er vlindertjes in vliegen haha geen idee wat dat is, m'n zenuwen wellicht... Heb aan de zijkanten bij m'n oksel weinig gevoel daar is het ook blauw/geel/groen en wat opgezwollen... Houd ook nog wat vocht vast, op m'n buik vooral.... Ik vind het wel elke keer heftig om de BH uit t doen, dan valt de druk weg en dan ga ik toch wel een beetje trillen... (vind t zelf ook spannend haha) Ze lijken inderdaad steeds groter te worden, vooral naakt is het heel wat maar met kleding ziet niemand het hier, tot je een decolleté shirt gaat dragen denk! Precies goed adt je zelf kunt bepalen nu! Ik trek af en toe iets aan om te kijken hoe het nu is geworden en hoe t was... Dacht gister ik pas n bikini haha maar die hing voor de ene borst en de ander kon er niet meer bij haha! (Slaap)Jurkje van m'n profielfoto vond ik nooit leuk om te dragen maar staat nu supermooi! Daar heb ik het voor gedaan! Ik denk dat ik me echt zelfverzekerder voel maar ook dat zal wel wennen! Ik loop nog niet helemaal recht omdat het trekt als ik m'n schouders naar achter buig maar het is al heel veel rechter op dan dat het was! Ik verheug me nu al op het kopen van BH's, het idee om nog meer dan 3 weken met de sport BH te moeten lopen is heftig hahaha.... Ik heb de vragenlijst ingevuld die via de mail kwam weer €50 verdient, zag bij HUnkemoller 3 voor €40, bedankt Diana! haha. Ik heb de 13e controle staan en jij?
 12. Heb vanmorgen ook gedoucht heerlijk!! Haha Ben wel benieuwd naar je foto's!!