Elis-w

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Elis-w

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Noisy Hi meis, ik zie nu dat jij medium profile hebt gekregen! Kan jij mij vertellen wat het verschil precies is met high profile en waarom heb je die keuze gemaakt? Heb je wellicht ook foto's? Ik ben zo benieuwd!
 2. @oopsnewboobs Ik heb precies hetzelfde dilemma haha. Zit zo te twijfelen tussen 345cc en 390cc... Ik heb ook een A qua omtrek, alleen ik heb een kleine c cup en ben 1.66 lang. Ik ga ook voor anatomisch dual plane! Ik ben bang dat 390 net te groot bij mij wordt. Zo lastig allemaal, want ik zou zeggen aangezien jij van een 70A komt en wat langer bent dan ik, je prima 390cc kan hebben. Wat heeft Straten geadviseerd? Aangezien jij ook voor anatomisch gaat, weet jij of er nog verschil zit tussen dual plane high profile, medium of low profile? Hij heeft bij mij automatisch high profile gezegd, maar ik weet niet of je ook nog voor een low profile kan kiezen en wat het verschil dan precies is. Misschien kan jij mij helpen!
 3. Hi Meis! Sorry voor mijn late reactie haha. Ik ben inmiddels geweest bij dr. Straten. Super fijn consult gehad, waarbij ze uitgebreid de tijd namen voor alles namen. Voelde me meteen goed bij hem! Operatie is nu def ingepland op 22dec!! Ik twijfel alleen nog heel erg met aantal cc: 340 of 390. Ben er wel aan uit dat ik anatomisch dual plane high profile neem. Hij had me opgemeten en mijn taille was 67 cm. Daarnaast heb ik nu een lege c cup. Straten zei ik denk dat 390 te groot wordt, omdat ik zo smal ben en al wat borst heb. Toch blijven de twijfels zo!! Wil ze ook weer niet te klein nemen haha, maar moet nog wel serieus genomen worden. Jij gaat voor de 450 cc zie ik! Wat heb jij van jezelf nu? Neig namelijk toch naar het grootste haha. Hou me even op de hoogte en alvast heel veel succes 20 nov!
 4. @Aloysa Oeh dan komt het al snel dichtbij voor jou! Ik wilde eigenlijk rond diezelfde tijd geopereerd worden haha. Maar hij zal dan al behoorlijk vol zitten denk ik zo:( Vond het perfect uitkomen met de kerst een week later, zo hoef ik weer wat minder vrije dagen op te nemen. Toevallig zeg, jouw voorsituatie is bijna hetzelfde als die van mij, dezelfde cupmaat en bijna hetzelfde gewicht en lengte! Mijn borsten verschillen ook iets qua grootte, dus ik ben benieuwd naar zijn advies! Fijn dat je gelijk ook een consult bij Straten zelf hebt. Kun je op dit forum ook specifiek naar foto’s van meiden die door dr. Straten zijn geopereerd? Ik moet het allemaal nog even uitvogelen hier haha.
 5. @neen004 mag ik misschien toegang tot jouw album? Ben erg nieuwsgierig!
 6. Haha goed om te horen dat het je meevalt al na zo’n korte tijd! Wanneer begin je weer met werken? Ben erg benieuwd naar je foto’s straks, heb namelijk al veel goeds gelezen over Verdonck! X
 7. Ik heb even je foto’s bekeken en hoe jouw boobies eruit zien is precies wat ik zoek, ze zijn echt mooi! Mag ik vragen wat jouw voorsituatie was en wat je voor protheses hebt genomen en hoe groot?
 8. @Aloysa spannend zeg! Ik had ook gehoopt rond die tijd al een operatie te hebben haha. Maar belangrijk om eerst even een goede afweging te maken. De adviezen van jullie schelen alweer een hele hoop:) ik ben ook erg benieuwd naar het consult! Bij Diana heeft zij enkel zelf gekeken, er is nog geen arts aan te pas gekomen. Wellicht scheelt het al een hele hoop als ik direct advies krijg van een arts! Mag ik vragen aan je wat je lengte/gewicht is en wat je gaat krijgen aan cc en welke protheses?
 9. Ik ben erg benieuwd naar je afspraak bij dr. Straten! Ik ben zelf vorige week bij Diana geweest en had er niet direct een super gevoel bij. Staat Diana erom bekend dat zij haar zaken niet netjes afhandeld ja? Vandaag formulier ingevuld voor een afspraak bij dr. Straten, hopelijk bellen ze me snel terug:)
 10. Spannend Nicoline!! Hoe is het met de pijn? En mag ik vragen waar je bent geweest?
 11. Bedankt voor jullie reactie girls! Ik ga eens een consult bij dr. Straten inplannen, ben erg benieuwd. Het is lastig dat het zo afhankelijk is van jouw eigen lichaamsvormen, zo kun je van te voren niet goed inschatten hoe het eruit komt te zien haha. Ik ben nieuwsgierig naar jullie resultaten! Ik kan de foto’s alleen zien als ik meerdere berichten heb geplaatst denk ik he?
 12. Hallo allemaal, Ik ben Elise, 25 jaar oud, 1.66 lang en 57 kilo. Inmiddels ben ik er zeker van dat ik een borstvergroting wil. Ik heb hierbij een bepaald beeld van hoe ze eruit zouden moeten komen te zien. Zie de foto’s hieronder. Nu wil ik graag weten of jullie bij een bepaalde vorm borst een bepaalde arts of kliniek adviseren. Ik heb inmiddels een consult gepland staan bij dr. Nio en ik ben vorige week op consult bij Diana geweest. Diana adviseerde mij dual plane 375cc a 400cc. Ze zei dat ik geen anatomische protese moest nemen bij mijn jonge lichaam. Ik vertelde haar dat ik op zoek was naar een natuurlijke vorm. Volgens Diana zou er bij dual plane iets meer lift in zitten, maar verder heel natuurlijk ogen. Een anatomische vorm zou toch iets te veel hangen, nu ik niet zo groot ben. Ik heb een vervolgafspraak gemaakt bij dr. Hupkens. Heeft iemand met hem ervaring? En plaatst hij het soort borst dat ik zou willen? Thuis sloegen namelijk de twijfels enigszins toe op het moment dat ik werk van hem zag. Het is toch wat ronder dan ik voor ogen lijk te hebben. Binnenkort heb ik een afspraak bij dr. Nio. Is hij wel meer van de anatomische vormen of ook ronder? Mocht iemand weten waar ik het beste op consult kan gaan voor soortgelijke borsten als op de foto’s, dan hoor ik het graag!! Ik heb namelijk geen flauw idee waar ik nu voor moet kiezen. Wellicht zijn er ook goede argumenten om wel voor dual plane te gaan. Ik hoor het graag van jullie! Groetjes Elise