SteefC

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SteefC

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. Hi Marieke, ik kan je helaas niet helpen maar zeker andere meiden hier wel. Ik ga zelf voor 350/380 rond. Succes met je oriëntatie. Heb je al een eerste consult gehad?
 2. Hi Veegee, ja ze zeggen dat je 3 uur eerder daar moet zijn voor de laatste testen/onderzoeken. Ik denk dat ze dit eigenlijk meer voor zichzelf doen om zoveel mogelijk patiënten te helpen op 1 dag. Weten ze tenminste dat je op tijd bent en kan de chirurg je op tijd aftekenen. Ik heb overigens maandag de mail gekregen terwijl vrijdag de bv is. Tijd genoeg toch? Wat spannend dat niemand weet dat je gaat! Bij mij weten ook niet veel mensen het, ze zien het vanzelf wel
 3. Hi meiden, Daar ben ik weer! Heb bericht gekregen dat ik vrijdag om 10.30 uur me moet melden en dan ongeveer 3 uur later wordt geholpen. Het wordt nu wel heel erg echt..ieeee. Ben als een malle het huis op orde aan het maken, lijkt wel een lente schoonmaak ouzo hihi. En boodschappen doen, dat gaat ook nog gebeuren. Probeer nu de hele tijd voor te stellen hoe ik er straks uit ga zien. Ik vind het zo spannend maar ben ook wel erg zenuwachtig. Opeens komen er allemaal vragen en doemscenario's als ik in bed lig. Bang dat ik iets meekrijg van de ingreep, lukt het straks wel met slapen op mijn rug (slaap nu op mijn rug, zij en buik haha), kan ik überhaupt iets met het verband om twee weken lang, stel het wordt niet mooi dan kan ik nooit meer terug.... mennn word echt gek van mezelf die laatste dagen. Morgen zal ik nog voorfoto's plaatsen en na de bv mijn verslagje plaatsen. Hebben jullie nog tips voor me deze laatste dagen?
 4. @best_boobie oeeee dat zou geweldig zijn hihi. Thanks voor je bericht! Kan ik verder dromen haha
 5. @Veegee ik heb 2 maanden geleden mijn eerste consult gehad. Na het consult kan je bellen voor een afspraak. Ik heb hier bewust mee gewacht omdat ik er rustig nog eens over wilde nadenken. Toen ik belde kon ik na anderhalve week al terecht, omdat ze een gaatje vrij hadden. Volgens mij komt dat wel vaker voor. Succes met je eerste afspraak!
 6. Ah, kijk aan. Ik wacht gewoon even tot mijn membership is aangepast haha
 7. @Anouk78 als ik daar kijk zie ik nog geen album. Heb ik nog niet genoeg bijdrages geleverd aan het forum? Zou dat kunnen?
 8. Heel handig lijstje, dank! Maar wanneer heb je weer voor het eerst kunnen douchen? @boobie243
 9. Hi @Anouk78, ik heb je verhaal gelezen en heb precies dezelfde vragen en zorgen vooraf haha. Hoe heb je, je voorbereid op de bv? Wat heb je meegenomen naar de kliniek, wat had je aan? En kan je wel gewoon kleren aan met die band? Wel jammer dat je die omkrijgt... Ik vind je boobs trouwens erg mooi! Maar twijfel nu over mijn eigen cc's na het zien van jouw voor en na foto's. Hoe is het nu na 2 maanden?
 10. @best_boobie zou heel fijn zijn als je een keer in de glazen bol zou willen kijken :-)
 11. @Anouk78 thanks voor je bericht! Volgens mij kan ik nog niet bij jou kijken, klopt dat?
 12. Hallo ladies, Een langgekoesterde wens komt ook voor mij eindelijk uit, op vrijdag 9 september krijg ik na 16 jaar eindelijk de borsten waar ik van droom. Ja, na 16 jaar... Na mijn 15de zag ik toch echt geen verandering meer en kreeg ik de mini afdankbh'tjes van mijn vriendinnen. Ik heb van alles geprobeerd; melkproducten, donker bier, goed masseren...erg gebeurde niks. Ik wist toen dat ik ooit een borstvergroting wilde en van mijn cupje a/aa af wilde. Volgende week vrijdag is het zover en word ik geopereerd in de Wellnesskliniek in Genk door Dr. Van Zele. Na het eerste consult ben ik op meer onderzoek uitgegaan omdat ik het toch moeilijk blijf vinden om het juiste aantal cc te kiezen. Dr. van Zele stelde me voor duidelijke keuzes qua hoogte en gaf drie opties wat betreft cc: 325, 350 en 380 zodat het er toch nog 'natuurlijk' uit zal zien. Ik hoop dat het forum me in deze dagen voor de bv nog meer inzichten gaat geven over het aantal cc en de te verwachte cupmaat, maar zeker ook de voorbereiding voor de operatie en nog spannender: de tijd na de operatie. Graag zou ik ervaringen en foto's bekijken van meiden in een vergelijkbare situatie. Ik heb nu 75A en denk zelf aan de 380cc, ben 1,70 en weeg 69kg. Zijn er meiden die hier ook voor 380cc hebben gekozen met A75 en me willen helpen met het vormen van een goed beeld? Ik ben trouwens stiekem best zenuwachtig voor de operatie en de dagen erna, maar merk wel dat het helpt om veel mee te lezen met jullie ervaringen! Alvast bedankt! Kus Steef