Blue_Eye

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About Blue_Eye

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  NB
 • Interests
  Frans Straten, Kliniek Neyendael

Recent Profile Visitors

1,061 profile views
 1. Hoi hoi, Dank je! Het gaat me redelijk goed af moet ik zeggen. Alleen in de ochtend nog wat erge pijn bij het omhoog komen uit bed. Gedurende de dag niet super veel last. Het enige lastige is het niet ver kunnen reiken met m'n armen en natuurlijk m'n kindjes niet kunnen tillen. Ik ga waarschijnlijk geen album aanmaken, maar ik heb wel een foto van 3 dagen po. Je ziet nog wel vocht en ze zijn nog gezwollen, maar ik ben er nu al erg tevreden mee! Succes met je consult en als hij de ronde afraadt, zou ik zijn advies niet direct negeren. Ik heb er achteraf totaal geen spijt van, al weet ik natuurlijk nog niet hoe ze er over een aantal weken uitzien. Maar ik moet er niet aan denken dat er rimpelvorming te zien zou zijn.
 2. Thx! @savi Nee ben wel erg nieuwsgierig weer hoor, maar m'n man heeft het nu wel erg druk in z'n eentje 3 kleine kids en mij erbij haha. Ik wacht geduldig af tot ze allemaal in bed liggen
 3. Het is me allemaal reuze meegevallen! Ik moest me om 11.00 melden en we werden alleraardigst ontvangen door een verpleegster die me naar m'n kamer bracht. Daar werd o.a m'n bloeddruk gemeten, verteld hoe het allemaal ging verlopen en ik kreeg alvast pijnmedicatie vooraf. Rond 12.30 werd ik gehaald en kreeg ik m'n infuus en wat kletspraatjes van hele leuke anesthesisten Om 13.00 kwam Dr. Straten me aftekenen. Hij stelde nog wat vragen en meldde me bij voorbaat al dat het toch de 390cc ging worden omdat de 440 te breed zouden zijn voor mijn postuur. Ik vond het wel raar dat hij bij het consult zelf heeft voorgesteld om deze ook te proberen. Maar goed, ik heb alle vertrouwen in zijn kunde dus dat is dan maar zo en ik zei dat ik hem 100% vertrouw. Toen mocht ik gaan liggen op het OK bed. Er werd vanalles aangesloten en me gevraagd waarover ik ging dromen en voordat ik het wist werd ik alweer wakker op de verkoeverkamer. Maar het was inmiddels wel 14.45 op de klok. Eenmaal goed wakker mocht ik m'n nieuwe boobies bewonderen en kreeg ik m'n sportbh aan. Toen mocht ik terug naar m'n kamertje en m'n man. Pijn had ik niet echt, maar ik was super misselijk van de narcose. Ik had ontzettend honger, maar ik kon niks binnen krijgen en wat ik op at of dronk kwam er weer uit. Ik kan dus blijkbaar niet goed tegen de narcose. Vandaar ook wat later naar huis en maar weinig oog gehad voor het resultaat. Ik was zó misselijk! Om 19.00 mochten we gaan, 20.00 thuis en om 22.00 kon ik echt lekker genieten van een vet frietje! Het rechtop slapen was even lastig, maar ik was zo moe dat ik toch goed geslapen heb. Ik ervaar niet echt grote pijn. Het enige lastige vind ik dat je met je armen niet kan afzetten om omhoog te komen van bed of de bank en niet erg ver kan reiken met je armen. Vanavond gaat m'n man me helpen met douchen, dus dan zal ik ze eens goed gaan bewonderen! Maar over verschrikkelijke pijn hoor je mij niet klagen gelukkig!
 4. Yep, ik mag me dinsdag om 11.00u melden bij Frans! Ik had s'ochtends ook lastig iets kunnen regelen om de 3 kids naar KDV en school te brengen, dus een mooie tijd! Ik krijg Mentor anatomisch 390 of 440cc hp. Dat bekijkt hij tijdens de operatie. Zeker spannend!
 5. Ik zie dat je maandag aan de beurt bent bij Frans! Ik mag een dag later, begin nu wel een beetje nerveus te worden. Jij? Maar wel ontzettend veel zin in om deze droom werkelijkheid te laten worden! Veel succes alvast!
 6. Zo, de ballen hangen in de boom! Nu mijn kerstballen nog!! Nog 10 days to go... wat gaat 't snel, spannend!
 7. Wauwie, wat zijn ze mooi zeg!! Ik moet nog wachten tot december, maar ik heb er wel ontzettend veel zin in nu! Ik wilde ook rond, maar dat raadde Frans mij af hopelijk maakt hij er bij mij ook zo'n kunstwerk van met anatomische Een voorspoedig herstel gewenst!
 8. Vandaag op consult geweest bij Dr. Straten. Onderweg bij 2 benzinepompen gestopt (45 minuten van mijn woonplaats vandaan ) omdat ik steeds moest plassen van de zenuwen... Goed gevoel bij de chirurg, erg rustige en aardige man! Had al een optie genomen voor 20 december en nu definitief gemaakt! Enige minpuntje was dat ik eigenlijk ronde protheses wilde, maar dat raad hij ten strengste af omdat ik een hele dunne huid heb en de kans op rimpelvorming aan de bovenkant dan erg groot is. 50% van de vrouwen met zo'n dunne huid komt later terug om ze toch te willen vervangen vanwege deze klacht zegt hij. Ik wil die gok niet nemen en niet eigenwijs zijn. Hij was wat dat betreft erg serieus en heeft het ons ook laten zien. Met anatomische kan hij toch hetzelfde effect creëren als wat ik met ronde wilde bereiken qua decolleté. Even moeten schakelen en toch maar voor anatomisch gekozen. Ik ga voor 440 of 390cc hp (dat bekijkt hij tijdens de operatie). Ik ging voor 375cc rond, dus qua cc's toch weer wat gewonnen
 9. Heeft hij je rond of anatomisch geadviseerd? Ik vind persoonlijk de bolling aan de bovenkant en het "spleetje" erg aantrekkelijk bij rond. Maar zou natuurlijk kunnen dat hij dit gaat afraden omdat je bij een dunne huid de protheses dan kan zien zitten..? Ja, ik mag bijna een week eerder met "kerstvakantie" van mijn werkgever, dus ik zou graag in de week voor kerst willen mits het consult me bevallen is natuurlijk! :-) Leuk! Ik ga je ook volgen!
 10. Jeetje meid, Ik zit met stomheid geslagen je topic te lezen! Niet normaal zeg hoe je behandeld bent door/bij DG en bij dr. Hupkens. Erg fijn om zowel de positieve als negatieve ervaringen te kunnen lezen hier, dat maakt het kiezen van een PC een stuk gemakkelijker! Hoe was je consult bij Frans van Straten en wat heb je uiteindelijk gekozen? Ik mag volgende week woensdag bij hem op consult , ik ben ook ongeveer jouw lengte en gewicht en ik neig ook naar 350-375cc als dat gaat passen.
 11. Thx meid! Je hebt ook gelijk wat betreft het vrijnemen maar ik ben net terug van zwangerschapsverlof en in die tijd zijn de zaken niet zo goed verlopen als anders helaas. En de kerst is bij ons ook een drukke periode en het is dan lastig als deze schakel (ik, haha) mist... Maar als ik er de maandag nog ben, was het oké! Vandaar ook ook direct telefonisch de optie genomen voor dinsdag 20-12. En inderdaad... waarom zou Gabriels ertussen zitten als het ook zo kan! Direct contact is veel prettiger!
 12. Dat topic heb ik idd ook gelezen, tevens op fb de recensies gelezen (iemand reageert ergens dat de erg negatieve er meteen afgehaald worden...) Ook is voor mij de datum van operatie erg bepalend omdat ik alleen in de week voor kerst extra vrij mag nemen om in totaal toch een herstelperiode van 2 weken te hebben. Aangezien ik lees dat er diverse afspraken verzet of zelfs "vergeten" worden.., kreeg ik daar ook al een naar onderbuik gevoel over. En omdat rechtstreeks bij een kliniek maar een klein verschil in kosten uitmaakt neem ik toch liever het zekere voor het onzekere. Als je als niet ingelezen persoon gaat googlen op bv en de kosten kom je als eerste bij haar uit. Maar hoe meer ik me erin verdiepte ging ik het ook steeds vreemder vinden dat alleen zij reclame maakt voor bv. kortom, tis bij mij een onderbuik gevoel! Niet meer, niet minder en ik geloof ook zeker wel dat ze er genoeg tevreden klanten aan over houdt. Nu ik deze grote beslissing heb genomen wil ik niet het risico nemen en graag direct door een goede kliniek geholpen worden die ook met zekerheid de juiste nazorg geeft. Ik heb btw een afspraak gemaakt voor een consult bij Frans van Straten eind deze maand en een optie genomen voor operatiedag 20-12-2016
 13. Hey thx voor je reactie! Ik zie het net pas, ben ook zo bezig met inlezen, opzoeken etc dat ik m'n eigen topic alweer was vergeten hihi... Ik ben me toch een partij blij! Gisteren begon m'n man een gesprek met zijn moeder over mijn wens voor een bv en ze zegt direct DOEN! Geld is het probleem niet, ik wil dat ze weer gewoon helemaal gelukkig kan zijn met zichzelf. Dus ik hoef wat dat betreft niet tot volgend jaar te wachten! :-) Verder heb ik veel gelezen over praktijk Gabriels en dat gaat 'm niet worden! Ik neig nu heel erg naar Frans van Straten van kliniek Neyendael. Ik ga op korte termijn mijn baas peilen, daar zie ik wel erg tegenop. Ik ben namelijk nog maar kort geleden terug van een 3e zwangerschapsverlof. Ik hoop gewoon dat ik na 2 weken herstel administratief werk weer kan hervatten. Langer zal hij zeker problemen mee hebben ben ik bang. En hulp mbt (het tillen van) de kids heb ik van m'n man en de opa's en oma's kan ik nog inschakelen voor het ophalen bij het kdv. Luiers verschonen gewoon op de grond op een boxkleed. We verzinnen wel oplossingen zover het kan... Dusss nog meer lezen lezen lezen nu en gauw de moed verzamelen m'n baas te vertellen over mijn plannen en een afspraak te maken voor een consult! :-)