Ga naar inhoud

Renatec1987

Leden
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

4 Volgers

Over Renatec1987

Recente bezoekers van dit profiel

2210 profielweergaven

Renatec1987's Achievements

9

Community reputatie

  1. Terwijl ik dit vorige bericht typ., bedenk ik me hoe vaak ik al in de ontkenning ben gegaan als mensen mijn een control freak noemen. Geloof dat ik nu niks meer kan ontkennen he.?
  2. Whaha @Sweetboobs16 je klinkt nu als mijn man., die zegt precies het zelfde het zullen de zenuwen zijn denk Ik, ga wel in een korte winterslaap tot 26 okt. Word soms ook onzeker van dit forum., 615cc ziet er bij iedereen zo anders uit. Mja zal moeten vertrouwen op mijn pc.
  3. Whaha van twijfel of het niet te groot word nu twijfel of ik niet groter wil. Denk dat het tijd word dat de datum daar is. Heb mijn voorbeeld foto erbij gedaan. Zou dit gaan lukken met die 615cc
  4. Daar ga ik ook maar gewoon van uit
  5. Haha de twijfel is een bekend probleem. Ik ben bang dat het te groot zal worden. Maar ik heb me er bij neer gelegt, liever te groot al te klein toch. Ik ben ongeveer 167cm lang en weeg 63 kg
  6. Spannend, welke kliniek.? Hoeveel cc.?
  7. Jeetje wat duren de dagen lang. Kan niet meer wachten en ben zo benieuwd naar het resultaat. Het word een wissel.. 260cc eruit en 615cc erin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.