Jump to content

mml

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

2 Followers

About mml

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben ook enorm positief over Heyendael. ruim een half jaar po en prachtig resultaat
 2. Of doe een leuk bod, ze liggen nu ook maar te verstoffen (;
 3. Ik heb twee sportBH's te koop De Triumph TriAction Workout 80B (zwart) Prijs 22 euro incl 2,49 verzending Nieuwprijs 39,95 De HEMA non-padded heavy support 80B (wit) Prijs 10 euro inclusief 2,49 verzending Nieuwprijs 18 euro Of als je ze allebei wilt overnemen mag dat voor 30 euro incl 3,32 verzending (: Ik heb ze gedragen tijdens mijn herstel gedurende 6 weken, daarna niet meer.
 4. Jij hebt je controle gehad toch? Hoe was dat? Was alles in orde? (:
 5. @MissM Ik mag woensdag 25 oktober op controle. Ben benieuwd! Heb jij trouwens alweer helemaal het gevoel in je borsten terug? Bij mij blijft de onderkant van de borsten een beetje achter, rechts krijg ik nu langzaamaan weer gevoel, bij rechts is het echt nog dood. Hoop dat dat snel bijtrekt.
 6. @MissM Ik mag woensdag 25 oktober op controle. Ben benieuwd! Heb jij trouwens alweer helemaal het gevoel in je borsten terug? Bij mij blijft de onderkant van de borsten een beetje achter, rechts krijg ik nu langzaamaan weer gevoel, bij rechts is het echt nog dood. Hoop dat dat snel bijtrekt.
 7. Van de kliniek mocht ik na 2 weken weer rustig aan beginnen, de zuster in het ziekenhuis vond dat al te snel. Je moet er ook rekening mee houden dat de protheses de eerste week/weken ook nog los zitten, en de rust is ook belangrijk om te zorgen dat alles om z'n plek blijft. Ik zelf ben uiteindelijk na 2,5 week weer begonnen en heb de eerste week als nog best pittig ervaren. Pak dus minstens gewoon de eerste 2 weken vrij. Even lastig, maar het gaat hier wel om een cruciale herstelperiode. Zou erg zonde zijn als een week te vroeg werken straks roet in het eten gooit.
 8. @MissM was de pijn 100% waard. Geen moment spijt van gehad. Voel me nu pas echt mezelf, alsof het altijd al zo had moeten zijn.
 9. @MissM Ik heb nog niks over een controle gehoord. Ben je gewoon gebeld? En persoonlijk zou ik wel gewoon gaan, lijkt me goed als ze toch even goed gecontroleerd kunnen worden. Maar ik snap dat het echt wel ver rijden is voor je. Trouwens goed om te lezen dat het zo goed gaat bij je. Mijne zijn ook echt perfect geworden, heel erg happy mee
 10. Dankje, maar ik heb ondertussen mijn operatie er al opzitten
 11. Ruim 5 weken PO en vandaag de eerste BHs gekocht. Dit verschil mag er zeker wezen!
 12. Ook maar eens een update van mijn kant, want ik ben alweer ruim 4 weken PO. Het gaat super! De borsten zijn eindelijk begonnen te zakken en de littekens helen enorm mooi. Verder doe ik op dit moment serieus alles weer. Afgelopen week heb ik zelfs al ruim 40 uur gewerkt. Mijn oude bikini's zitten trouwens zo mooi nu, eigenlijk waren ze altijd te groot en pas ik ze nu pas echt. Scheelt me ook weer nieuwe kopen voor de vakantie haha. Over een kleine 2 weken mag ik dus andere BH's gaan dragen, maar hoe doen anderen dat? Ik heb niet het idee dat mijn borsten over 2 weke
 13. @MissM Denk dat jij dit overzichtje ook wel kan waarderen!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.