Liz808

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Liz808

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey hey! Ik ga voor Motiva gaan.. dit past precies beter qua omtrek van mijn borst. Ik heb al een tijdje geleden gevraagd welke data er nog vrij waren omdat ik graag wat keuze had en ik kan tot de dag van de operatie zelf nog beslissen welke maat ik neem! Dat is wel leuk vind ik want ik weet het nog niet... De operatie gaat door in Turnhout! Ik dacht dat hij in mei ook nog sowieso elke vrijdag vrij was om te opereren, maar voor verdere details bel je misschien eens best!
  2. Hey allemaal! Zo leuk om jullie reacties allemaal te lezen! Ik ben gisteren nog eens bij Verdonck geweest (Belgian Breast Clinic trouwens) en heb mijn beslissing genomen ivm het merk. Het wordt Motiva! Nu heb ik 275cc gepast en vond dit heel mooi… alleen vraag ik mij af of het al dan niet kleiner uitvalt en ben aan het twijfelen om toch voor 295cc te kiezen. (Wat ook nog perfect kon volgens Verdonck) Kan iemand hierin raad geven? Heb al veel foto’s bekeken maar pff, vind het heel moeilijk! Ik word dus 28 april geopereerd in Turnhout! Misschien ben ik niet alleen!? J
  3. Hoi @xstephx ! Wat leuk te horen dat jij ook de stap gaat zetten! Ik vind het allemaal echt spannend! Volgens Verdonck kon ik kiezen tussen alle drie de merken, en nu ben ik aan het twijfelen tussen Mentor en Motiva... Zal hierover nog wat moeten opzoeken... Ik had ook gerekend op max 5 dagen, maar sommigen schrijven hier bijna 2 weken en dat vind ik best wel eng... zolang kan ik mij echt niet permitteren om 'niets' te doen. Achja zal wel bij iedereen anders zijn zeker!? Gewoon luisteren naar mn lichaam zal inderdaad het verstandigste zijn! Ben heel benieuwd naar de voor en na foto's hier op het forum... Kan ze nog niet zien Misschien kan ik daarna al wat beter inschatten hoe ze eruit zullen zien na de operatie! Wens je alvast heel veel succes!!
  4. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even voorstellen! Ik ben 23 jaar, ben 1m65 en heb een kleine 75B. Na jaren onzekerheid en twijfels heb ik besloten om toch een borstvergroting te doen. Zoals misschien velen onder jullie wel herkennen, is het in de winter niet zo erg om kleine borstjes te hebben, maar in de zomer als je een bikini aan moet dan lijkt alles zo plat... Ik ben reeds op gesprek gegaan bij Dr. Verdonck en voelde mij direct op mijn gemak. Bij het passen kwamen we op 295cc, rond en achter de borstspier. Heel veel groter mocht ik niet gaan of het verdikte mij precies en maakte mij nog kleiner... Graag zou ik een grote, volle C krijgen. Heeft iemand ongeveer dezelfde situatie? Ondertussen staat de datum van mijn operatie ook al vast! Al maak ik mij wat zorgen over de pijn en het herstel... Een maand nadien heb ik namelijk examens. Nu dacht ik om max. 5 dagen 'out' te zijn en daarna weer te kunnen leren. Denken jullie dat dit lukt? En wat is jullie bevinding met terug te beginnen sporten? Wanneer lukt dit ongeveer terug? Alle info is zeker welkom aangezien ik het best allemaal wat spannend vind!