khaleesii

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About khaleesii

 • Birthday 02/28/1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

7,871 profile views
 1. Wist niet goed waar ik het moest plaatsen dus ik dacht ik plaats het maar bij complicaties hoi hoi ik ben nu zo’n 17 maanden po denk ik. Ben geopereerd door Frans straten ☺️ 400cc dualplane Nu is het mij opgevallen dat ik aan allebei de zijkanten van mijn borsten best grote deuken heb, dit ziet er echt niet uit en begin mijn eigen nu ook best onzeker te voelen etc.. heb de kliniek meteen een mailtje gedaan maar weet iemand wat ik kan verwachten? De deuken zitten aan de buitenkant en het is echt opvallend draag verder geen push up bh’s ofzo dus daar zou het niet aan kunnen liggen
 2. Dankjewel voor je antwoord xx ben zo paniekerig op dit gebied he haha ben zo bang dat ik iets verkeerds doe.
 3. Hey dames! Even een snel vraagje tussendoor.. betekent dit dat de bh te groot is ?
 4. Ik heb alleen last gehad van die druk die op me borsten stond. Er zit nu nog wel wat verschil in me borsten eentje kijkt een beetje scheel noem ik het maar haha ik hoop wel dat dat nog wegtrekt
 5. 560 cc sow hey dat is echt een mooie maat!! Ja snap ik dat je niet op 2 plekken littekens wilt hebben. Hoe voel jij je verder? Heel veel last of valt het te doen ?
 6. Haha hoelang po ben jij nu? Ik moet echt zeggen dat ik het pijnlijker had verwacht ik voel alleen een druk meer niet.. ja zijn dual plane geplaatst !
 7. Ik moest om 8 uur aanwezig zijn in de kliniek, wij waren een halfuurtje te vroeg maar konden gelukkig al op de kamer terecht. Om half 10 zou ik gehaald worden en om 10 uur zou ik geholpen worden, echter werd dit pas om kwart voor 11 en heb ik drie kwartier van te voren in de uitslaap kamer gelegen wachtende op de chirurg, gelukkig was de anesethist echt grappig en lief dus ging de tijd snel voorbij. Om kwart voor 11 kwam de chirurg, hij tekende nog wat af en zei dat hij zijn best zou doen voor de 400 cc. Ik werd naar de OK gereden, heb daar nog lopen grappen met de mensen die daar aanwezig waren en voor ik het wist was ik weg. Het leek echt of ik een minuut me ogen dicht had gehad en dat ik toen alweer wakker werd op de uitslaapkamer, ik voelde helemaal niks dus ik dscht echt bij mezelf van godverdomme ben ik nog niet aan de beurt.. totdat ik onder de deken keek en daar two pairs of new boobies zag. Ik voelde me gelijk zo vrolijk, de 400 cc paste toch! Ik werd na 10 minuten alweer naar de kamer gereden omdat ik me zo goed voelde ik heb echt nergens last van gehad, kon meteen zelfstandig eten drinken lopen en plassen. Na 5 uurtjes mocht ik dan weer naar huis toen de chirurg was gekomen om te kijken. Heb me deze dagen ook super gevoeld heb bijna nergens last van gehad, alleen ben ik zo bang dat me sport bh niet goed zit.. de wond begint wel al een beetje te jeuken.
 8. Hee dames ik zal zo snel mogelijk me verslagje plaatsen!! Alles is goed gegaan er zit 400 cc in joeppieeee. Alleen ik heb een gevoel dat die sport bh te strak zit? Ben nu thuis maar heb lichte afdrukken van de sport bh
 9. @Tos Oh wat fijn dat je geen striemen hebt! Dat is ook echt het enige waar ik echt bang voor ben.. Ik slik wel al 2 maandjes 2 x per week collageen heb gelezen dat dat ook helpt.. drink de laatste tijd erg veel water en smeer nu met bio oil.. ja meer kan ik niet doen denk ik dan! Let's hope!
 10. Hey ! Wanneer begonnen jullie met het smeren van bio oil op de borsten vooor de operatie? Ik ben ook super gevoelig voor striemen en ben zo bang dat ik ze krijg, word 8 november geopereerd en ben vandaag begonnen met smeren hoop dathet niet te laat is ..
 11. Ja hoor vind het goed ik stuur je strakjes een pmtje als ik van me werk afkom @Bayleef
 12. @ptries zie nou pas je reactie haha.. heb helaas 75 nodig