kaatje92

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About kaatje92

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

741 profile views
 1. Haha volgens de verpleger en de dokter mag dat gewoon. Zolang je alleen de bovenste pleister eraf haalt en het litteken niet te nat laat worden.
 2. @Roadster en @Mahina bedankt voor het vragen! Hierbij een mijn verslag: Gisterochtend in alle vroegte vertrokken vanuit Friesland naar Amstelveen. Zelf was ik totaal niet zenuwachtig en had ik goed geslapen. Mijn zusje en moeder waren ter ondersteuning mee en waren wel verschrikkelijk zenuwachtig haha. Onderweg stuitten we op een (heel slecht aangegeven) wegafsluiting vlakbij Amstelveen. Toen sloeg de paniek wel even toe, want we wilden natuurlijk niet te laat komen. Gelukkig hebben we uiteindelijk een alternatieve route kunnen vinden en waren we alsnog ruim op tijd. Eenmaal aangekomen werd ik meteen in een aparte kamer gezet. Later kwam daar nog een andere dame bij die ook voor een borstvergroting kwam. Wel even leuk om kort bij te praten en het over onze verwachtingen te hebben. Niet lang daarna werd ik opgehaald door een mannelijke verpleger. Boven kon ik mijn operatieschort aantrekken en werd het infuus geprikt. Daar lagen ook al twee meiden die net van de OK kwamen. Het was geruststellend om te zien dat het hartstikke goed met ze ging. Iets later dan gepland kon ik meekomen naar de OK. Daar ging alles heel snel en voordat ik wist was ik in slaap gebracht. Binnen drie kwartier werd ik wakker op de uitslaapkamer. Had in tijden niet zo lekker geslapen hahaha. Het duurde dan ook even een paar minuten voordat ik door had dat ik net geopereerd was. Snel nadat ik wakker was mocht ik het resultaat al bewonderen. Zag er uit zoals ik gehoopt had, dus ik was erg opgelucht. Dr. Koeijers heeft uiteindelijk 380 cc geplaatst. Na een beschuitje met jam en een kopje thee gedronken te hebben werd ik geholpen met het aandoen van de sportbh die ik zelf meegebracht had. Had op advies van de consulente twee maten meegebracht. Cup C paste lang niet, dus uiteindelijk de D cup maar erbij gepakt. Ik blij natuurlijk haha. Niet lang daarna mocht ik me helemaal aankleden en naar huis. Ben niet misselijk geweest en ook niet duizelig. Tot nu toe valt de pijn ook 100% mee. Neem wel braaf mijn medicijnen, maar zou ook goed zonder kunnen als het moest. Nadeel daarvan is dat ik wel de neiging heb om teveel te doen. Dus daar moet ik even goed op blijven letten. Vanmiddag heb ik even met hulp van mijn moeder gedoucht en de pleisters eraf gehaald. Ook dat ging gelukkig erg gemakkelijk en het resultaat lijkt nu (ondanks de zwelling) al heel mooi. Ik zou even een kort verslagje typen, maar heb toch al meer tekst dan verwacht haha. Hopelijk hebben jullie zo een goed beeld. Ik ben 100% tevreden over Kliniek Amstelveen en Dr. Koeijers. Zou het iedereen aanraden!
 3. Hij heeft drie maten besteld, maar rond de 350cc. Hoeveel cc heb jij gekregen?
 4. Ja, gelukt! Bedankt voor het toevoegen. Is echt mooi geworden. Precies de goede verhouding. En dan te bedenken dat het alleen nog maar mooier wordt naarmate je meer hersteld.
 5. Hey @Tos. Bedankt voor je reactie! Haha dat vind ik inderdaad wel erg bijzonder. Die beste man kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Ik zal morgen voor de zekerheid nog even bellen. Hoop niet dat er een fout gemaakt is. Ik zou graag je album willen zien, ben erg benieuwd naar hoe het bij jou geworden is. Voor de rest ben ik helemaal klaar voor donderdag geloof ik. Ik laat het maar over me heen komen. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve verhalen over de kliniek en dr. Koeijers gehoord. Dus dat moet goed komen.
 6. Nog drie nachtjes slapen en dan is het zover! Begin nu toch wel een klein beetje zenuwachtig te worden. Gelukkig is alles geregeld en hoef ik alleen nog even de paracetamol in te slaan. Zoals het nu staat wordt ik donderdag om 10.15 geopereerd. Ze bellen me morgen nog om dit definitief te bevestigen. Hopelijk blijft deze tijd staan, gezien ik toch wel een behoorlijk stuk moet rijden. Hebben jullie nog tips voor dingen die ik echt niet moet vergeten voor de operatie?
 7. Hey @Mahina. Heb net je verhaal even gelezen en ben super nieuwsgierig naar het resultaat. Ik ben donderdag aan de beurt bij dr. Koeijers. Fijn dat het bij jou zo goed gegaan is. Zou je me willen toevoegen aan je album?
 8. Fijn om te horen! Ik heb twee weken vrij genomen na de operatie, maar hoor wel dat dat met bureauwerk eigenlijk niet hoeft. Maarja, die twee weken vrij is geen straf natuurlijk. Veel succes met je verdere herstel!
 9. Persoonlijk heb ik ervoor gekozen om de operatie door te laten gaan, maar dat is toch puur op gevoel en het vertrouwen in de medische wereld. Zelf denk ik dat men de operatie niet zou uitvoeren als het een gevaarlijke ingreep zou zijn. Natuurlijk is er kans op complicatie, maar zoals hierboven ook gezegd wordt je kunt ook morgen aangereden worden door een bus. maar het blijft natuurlijk een persoonlijke maar ook moeilijke keuze.
 10. @Xxmelliexx je hebt gelijk! Het leven zit idd vol met gevaren en ik denk dat het risico inderdaad reuze meevalt zeker als je het goed in de gaten houdt en je je bewust bent van eventuele risico's. Ik las op FB verhalen van vrouwen die borstkanker hebben gehad en nu door dit nieuws ervoor kiezen om geen reconstructie met siliconen te laten uitvoeren. Dit zette mij toch wel aan het denken. Gelukkig is dit forum er om ook de andere kant van het verhaal te zien. Iedereen maakt uiteindelijk zijn eigen keus. Voor de zekerheid bel ik morgen nog even met de kliniek waar ik geopereerd wordt om te vragen of het verstandig is om na dit nieuws een wissel om de 10 jaar te overwegen. Ik zal jullie het antwoord van de kliniek nog wel even laten weten.
 11. @Wally Stoer hoor dat je morgen alweer aan het werk gaat! Laat je weten hoe het gegaan is? Succes morgen!
 12. Welkom! Veel succes met het lezen van alle informatie hier. Hopelijk maakt het het maken van je keuze een stukje gemakkelijker.