Zanne

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

5 Followers

About Zanne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey @Brabs, Ik ben 1m70, 54 kg en intussen 3 maand po bij dr. Verdonck. Ik vertrok van iets plat en leeg, kreeg 315cc motiva round full ergonomix en heb nu maat D70. Laat je niet afschrikken hierdoor want het ziet er helemaal niet als een D uit. Niemand wist v mn ingreep, enkel mn man. Ben ook zeker dat niemand iets vermoedt. Groetjes, Zanne
 2. @Mia '82 Van het drukverband vind je geregeld foto's op forum terug. Dat zie je echt niet onder kledij en je moet het ook maar 2 weken dragen. Daarna draag je een sportbeha. De borstband is iets anders. Als je hem juist aandoet, komt die vrij hoog, moeilijker te verbergen onder topjes en bloesjes. Deze van Verdonck is bovendien vrij dik, waardoor die aftekent onder topjes. Via internet kun je er wel dunnere kopen. Volgende week vrijdag gaat het verband eraf en de draadjes eruit (doe ik wel bij huisarts). Ben heel erg benieuwd Voor jou ook best spannend aftellen. Jij bent dan wellicht enkel de krokusvakantie thuis? Als je geen fysieke job hebt, lijkt me dat wel haalbaar.
 3. @Mia '82 Van vocht heb ik geen last, of tenminste, ik zie het niet want alles zit nog stevig ingepakt. Bij de meeste/alle andere chirurgen zie je meteen het resultaat en kan je de evolutie volgen. Bij ons wordt geduld op de proef gesteld
 4. @Desert-Rose Thx voor je reactie. Ik blijf het dus voorzichtig aan doen en laat me met plezier bedienen Alhoewel ik me vooral erg nutteloos voel ... Je zegt ook niet te veel reiken. Mag ik eigenlijk armen uitstrekken opzij of naar voor (niet boven schouderhoogte)? Nu beweeg ik eigenlijk nogal houterig, om voorzichtig te zijn maar misschien is dat ook niet goed?
 5. Vandaag was al dag 5 po. Pijnstillers liggen al opzij, heb ik niet meer nodig. Links voel ik wel iets meer dan rechts . Omdat ik geen echte last heb, vind ik het moeilijk inschatten wat ik wel of niet mag doen. B.v. vaat legen, autorijden, strijken, ... Allemaal dingen die wel zouden lukken, maar waarvan ik vrees dat het niet goed is ivm kapsel?
 6. @Kelly732 Als je goed herstelt mag je na 1 á 2 weken weer aan het werk. Maar je mag wel 8 weken niet heffen. Lijkt me idd niet evident als kleuterjuf. En de grote vakantie is ook niet de ideale periode om die borstband e.d. te verbergen. Tenzij je omgeving op de hoogte is van je plannen, dan is dat wellicht niet zo erg. Voor de keuze om voor of achter de spier te plaatsen, zoek je best eens via Google. Er zijn goeie websites te vinden die de voor- en nadelen van beide uitleggen. Veel hangt ook af van waarmee je vertrekt. Al een afspraak vastgelegd intussen?
 7. @Kelly732 Het belangrijkste van je vraag vergeet ik nog Tijdens de intake mag je passen. Je krijgt daar een aansluitend topje en je krijgt precies van die kippenfilets die je op je borst legt. In de spiegel zie je het effect. Je past in verschillende maten en achteraf zegt de dokter dan wat jij zelf gekozen hebt. Je wordt ook opgemeten om te zien wat een haalbare breedte is, de prothese moet immers ook passen in je borst.
 8. @Kelly732 Het bellen voor een afspraak alleen vond ik al super spannend. En ik was trots op mezelf toen ik het gedaan had Bij de intake kreeg ik geen foto's te zien. Heb er naar gevraagd maar kon niet omwille van privacy. Gelukkig is dit forum er waar je foto's in alle maten en soorten kan terugvinden Wat ik wel gedaan heb, is zelf foto's tonen die ik zelf mooi vond. Zo kan hij ook inschatten wat je precies verlangt. @Mynthe Afspraak ging bij mij vrij vlot, ik denk toch binnen de maand... Kan geen kwaad bij meerdere pc's advies te vragen vooraleer je de knoop doorhakt. Ik heb er zelf 2 bezocht.
 9. Thx @Patries Vandaag gaat een heel stuk beter dan gisteren. Voelt bij mij niet echt als spierpijn maar alsof mijn borstbeen onder druk staat en elk moment kan barsten. Ik denk dat ik misschien te weinig gerust heb gisteren, probeer maar eens met 2 patatjes om je heen die een hele dag niet buiten konden Vandaag ben ik alleen thuis, rust ... ...,en films kijken Super dat je jou na amper een week alweer top voelt! Rijd je al terug met de wagen of wacht je daar nog even mee?
 10. @Mia '82 ik heb ergonomix maar had het achteraf pas opgemerkt dat daar verschil in bestaat. Maten zijn zelfde qua diameter en projectie, maar er is precies een verschil in vorm door de manier waarop ze vallen. Lijkt me wel een goede keuze, met meest natuurlijk uitzicht veronderstel ik.
 11. @Mia '82 Hier lopen er ook 2 rond maar tillen doe ik niet. Mijn man is nog thuis tot dinsdag dus laat ik die dingen aan hem over. De jongste is 2 en kan dus wel al iets (met behulp van een gewone stoel klautert hij in zn kinderstoel). Met knuffelen ben ik ook voorzichtig, mama is er nu vooral om boekjes te lezen Voor alles vind je wel een oplossing. Kan jij op hulp rekenen?
 12. @Mia '82 Wat motiva betreft moet je eens goed bekijken wat het verschil is tussen motiva round en motiva ergonomix (want is ook rond). Ik denk dat Verdonck uitgaat van ergonomix maar ik las dat enkele anderen nog veranderd zijn naar round. Nog eventjes twijfelen en dan doen waar jij je best bij voelt.
 13. @Mia '82 haha, berichtjes hebben mekaar gekruist, ik had ook net gepost. Nacht was trouwens rampzalig maar dat lag aan ons zoontje die ons hele nacht heeft wakker gehouden Het was dus een nacht met korte dutjes...
 14. 1ste dag po Misselijkheid is over, ik kon alweer wat eten. De pijn is iets anders. Bij momenten gaat het heel goed (misschien wel té waardoor ik ongewild verkeerde bewegingen doe?). Maar andere momenten heb ik echt pijn, steeds aan de linkerkant. Rechts voel ik nauwelijks. Zou dat normaal zijn? @Mia '82 Dat van die bh-maten snap ik ook niet. Iedereen bevestigt het en ik geloof het wel, maar een logische verklaring vind ik niet. Maat kiezen is moeilijk, ik heb tot het laatste moment getwijfeld. Ga jij ook voor motiva?
 15. Hey @Mia '82. De pijn kan ik best wel verdragen zo lang ik stil zit. Maar ik ben zo misselijk als iets, overgeefachtig gevoel, sedert gisteren heb ik dus nog niets gegeten. Ik heb nog eens zijn advies gevraagd net voor de ingreep, en omdat ik eerder tenger ben, raadde hij de 335 af voor me. Het is dus 315 geworden. Ik ben er voorlopig super blij mee. Lijkt me echt zoals ik me had voorgesteld maar alles zit natuurlijk wel nog goed ingepakt.