Jacky-M

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

7 Followers

About Jacky-M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Nessie81 Het gaat nu wel goed! alleen 1 'oplos' hechting zie je nog duidelijk in het midden zitten. Andere veel korsten en nog niet netjes. Kan je al meer en voel je je al beter? Ik inmiddels vol aan het werk mn baas. Alleen me salon nog niet open gegooid.
 2. @Nessie81 heb nieuwe foto's geplaatst duurde even. Vandaag voor het eerst gewerkt .. Hoe voel jij je?
 3. @Nessie81 als jij onder en rond je litteken voelt voel je dan een bobbeltje hier en daar? Of helemaal glad?
 4. @Nessie81 ziet er goed uit' vind mijn wond wat minder mooi maar miss moet het nog bij trekken!! Zal vanavond even foto maken
 5. @Nessie81 redelijk, maar doe echt te veel volgens mij. Ben wel heeel erg moe vandaag.. Dus even gas terug.. Heb ook heel veel visite gehad elke dag vanaf morgen bijna niemand dus dan echt even me rust pakken.. Vanavond maar weer even douchen voelt als een wereldreis......
 6. @Nessie81 ik heb hem nu besteld via site van Diana met kortingscode ikverwenmezelf dan gaat er 5euro af.. Maar jij hebt 450cc toch en hoe lang ben je? Die van mij zijn wel echt groot.. Hoop echt dat ze nog slinken.. Hoe gaat het vandaag?
 7. @Nessie81 heb je de ana carefix XL? Met klittenband of rits? Ik via Amstelveen zelf maar hele brede banden, dus wil ook een zwarte erbij bestellen gezien je toch 6 weken door moet.. Heb je foto's gezien, ziet er heeeeel mooi uit! Wat voor maat was je doel?
 8. @Lisanne bedankt! Fijn om te lezen, soms twijfel je zo en ben zo bang voor verklevingen en als het zo strak staat enzo maak ik me daar zorgen om.. Diclo zijn op, behoefte soms wel soms niet. Net gebeld mag ibu nemen, vind ik fijn want paracetamol krijg ik bijna niet meer weg..
 9. @Nessie81 bedankt! Ja dat trekken vind ik ook eng hoor en dat kloppen en steken heel vervelend. Hoeveel CC had jij? Ik 425. High profile. mijn diclofinac zijn ook op. Ga vandaag even bellen naar de kliniek voor mijn gevoel even checken. staan die van jou ook nog zo strak.. Ik hoop echt dat het wat losser wordt.. Welke BH heb je via Amstelveen of via Diana ?
 10. 5 dagen PO.. @Nessie81 hieronder zie je hoe blauw etc.. Valt nog op de foto's mee.. Heb je ook last van kloppen of soort van borrelen soms?
 11. @Nessie81 ziet er goed uit! Je hebt een stuk minder bloed uitstortingen als ik..
 12. De linker ook wat dikker door vocht.. Eergisteren en gisteren half en kapster haren laten wassen.. Vanavond even helemaal proberen te douchen. Hoe heb jij het gedaan met wond afplakken? Huishoudfolie? Ben zo bang dat ik de wond te nat maak..
 13. @Nessie81 Hi! Ja de nachten zijn niet top.. Maar ik kan sowieso niet slapen op me rug.. Pijn verder vind ik echt mee vallen, maar gisteren te veel gedaan denk ik en toen kreeg ik het dubbel en dwars terug in de avond. Mijn buik is ook net een bal van vocht.. Ze zeggen veel water en thee drinken.. Maar zie het nog niet minder worden. Lijken jou borsten wel gelijk? Bij mij wordt het nu geel blauw.. Vooral er tussen en onderkant. Hoe gaat het bij jou qua pijn? En heb je al helemaal gedoucht? X
 14. @Loeloe oh en ben door David Schiettecatte geopereerd. Zelf om gevraagd ook. Heb nu sportbh 80 D. Maar de echte maat kan ik nog niet weten door vocht etc
 15. @Loeloe ik vind het dapper dat je al zo snel aan t werk wilt. Ik werk bij de bank en eigen nagelsalon. Maar auto rijden na een week zie ik bij mij nog niet gebeuren.. Ik ben zelf 25jaar, woon samen en hebben een heerlijke hond als stuiterbal die 5jr is. Ik had zelf 75 B kleine.. Ik voelde me opgelaten vaak en mezelf niet mooi. Ik ben erg lang 1,79m en ben slank maar wel overal rondingen behalve me borsten.. Mijn vriend vond het onzin en onnodig.. Maar ik wou het zelf wel heel graag dus steunt hij me.. Wel hebben we een kinderwens en dat zal nu wel een jaar moeten wachten na de operatie.. Dat vond hij moeilijk maar begreep het wel. Nu ik het heb laten doen ben ik trots op mezelf vooral omdat ik iemand ben die altijd andere voorop stel en nu een keer voor mezelf gekozen heb. Ik weet niet of t lukt maar zal vanavond foto maken en uitzoeken hoe ik dat kan plaatsen.. Dan heb je een idee.