C1994

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About C1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja het gaat heel goed! Sinds gisteren alleen nog maar 2 paracetamol voor het slapen gaan. Heb alleen s ochtends als ik wakker wordt veel stijfheid en last nog. ben zo benieuwd of en hoe m'n borsten nog gaan veranderen... Vindt ze nu echt niet mooi.. Vind ze te groot en ze zitten nog mega hoog, het ziet er echt nep uit. Wilde graag op een C uitkomen maar het lijkt wel een E nu:(
 2. Goed! Gisteren voelde ik me goed, maar heb ik me toch iets overzet.. Ik heb gisteren gedoucht en M'n moeder was mijn kamer aan het opruimen en kwam allerlei oude spullen tegen, die ik mee heb geholpen om op te ruimen. Toen was ik daarna erg moe, ben ik gaan slapen. Ik kwam kotsmisseijk en met hele erge hoofdpijn uit dat slaapje van 1,5 uur.. geen trek meer in eten en steeds opvliegers. Toch iets te veel gedaan dus. Vannacht redelijk goed geslapen, 6 uur aan een stuk. Heb helemaal plat gelegen waardoor de stijfheid s ochtends wel iets erger is, ook wat last bij het ademhalen dan. Ook merk ik dat ik langer zonder pijnstillers kan, soms 'vergeet' ik het in te nemen en kom ik drie kwartier later erachter dat ik al iets in had mogen nemen. Merk vandaag ook dat wanneer ik rustig in huis of in de tuin rondloop of rechtop zit ik me beter voel dan continu te liggen. Handen kan ik overigens als bijna boven mijn hoofd doen, armen vanuit romp omhoog kom ik tot net boven horizontaal. Al met al gaat het dus goed, alleen wat last van de narcose of medicijnen en flinke spierpijn bij bepaalde bewegingen.
 3. Goedemorgen op deze vroege morgen Haha! Ik ben de nacht redelijk doorgekomen! Heb geloof ik van 0.00 tot 4.00 geslapen, en van 4.30 tot 6.30 weer.. Weet het zelfs niet heel precies meer dus dat betekent dat ik geen lange tijd wakker heb gelegen. Ik heb verder nog vrij weinig bewogen, lig nog lekker in bed. Voel wel dat de pijn nu al toeneemt nu ik niks doe over een uur pak ik de pijnstillers weer. Mag eigenlijk pas via het schema dat ik van de kliniek heb gekregen om 9.00 maar heb horen zeggen dat je soms de pijn beter iets voor kunt zijn en dus iets eerder ze in kan nemen.
 4. Ja fijn he! Zie als een berg tegen morgen en overmorgen op.. Vond vandaag vanaf 16.00 uur echt al vrij pijnlijk! Kan niks maar dan ook niks zelf en het lijkt wel alsof ik blokken beton heb laten zetten Haha auwwww! Maar het wordt het allemaal waard. Helaas zien m'n borsten er ook erg puntig uit, zeker in de sportbh. Dat was bij jou ook toch? Is dat al verbeterd? Xxx
 5. Dankjewel! De pijn op mijn borstbeen is redelijk afgezwakt... Heb nu voornamelijk echt hele gespannen borsten en het trekt echt super erg. Lijkt wel alsof m'n borsten van 10kg wegende stenen zijn hahaha!!! Maar zodra de pijnstilling gaat werken gaat het redelijk... Straks proberen te slapen! Ik zie eerlijk gezegd wel op tegen morgen. @InkC Dankjewel! Ja was wel even schrikken alleen ze ogen niet extreem groot.. M'n moeder vind het ook goed bij m'n lichaam passen, terwijl ze nu nog hoog zitten en opgezet zijn, dus wordt alleen maar beter hopelijk!
 6. Ja hij vertelde bij het consult wel dat ie een maat kleiner en groter ging bestellen.. Maar zit er tussen 345 en 390 cc geen tussenmaat? nouja uiteindelijk ben redelijk groot en niet ielig gebouwd dus hopelijk staat het straks mooi. De pijn op m'n borstbeen is redelijk afgenomen. Alleen bij elke beweging, zelfs als ik m'n hoofd op til heb ik echt wel flinke last.. Soms meer in de rechterborst dan d'r andere. Dus beweeg even zo min mogelijk.. Pijnstillers zijn uitgewerkt mag om 17.00 1 paracetamol en 1 diclofenac! Heb ook wat last in m'n nek en tussen m'n schouders.. Kan niet heel fijn liggen dus, maarja ik ben bekend met snel rug en beklachten dus had ik al wat verwacht!
 7. Ik moet me morgen om 9.15 melden! Lekker op tijd dus, weinig tijd voor zenuwen morgen ik houd jullie op de hoogte! Weet nog niet of ik foto's ga plaatsen hier want het verbaasd me eigenlijk hoe makkelijk je bij foto's van anderen komt, ik ben daar toch altijd beetje voorzichtig mee☺️ die foto's van jou, met de pasprotheses, zo zag dat er bij mij ook uit.. Ze kunnen het niet goed nabootsen denk ik door zo'n pasprothese! Ben er van overtuigd dat het niet zo plat wordt aan de bovenkant. Goedemiddag dames! het zit er op. Lig inmiddels al lekker op de bank thuis. Het ging echt zo snel! Hele lieve verpleging en dr Koeijers is echt een leuke man! Hij maakt veel grapjes en was vlakvoor ik onder narcose ging lekker aan het meezingen met de radio hahah Ik ging rustig onder narcose en werd wakker al op de recovery netjes in bed. Heb nog gevraagd of ik gekke dingen heb gezegd toen ik van de operatietafel in bed moest gaan, maar dat was niet het geval zei de verpleging. Naast mij lag namelijk een meisje/vrouw die allemaal grappige dingen zei en nog niet echt wakker was uit de narcose. ik voelde direct al een beetje pijn op mijn borstbeen, ik kon niet heel diep inademen zeg maar. Dat is bu ook nog, maar ietsje heftiger. Het is wel dragelijk. Mijn onderarmen kan ik goed bewegen maar mijn bovenarmen van mijn romp bewegen is echt pijnlijk. Uiteindelijk heeft dr koeijers 390 cc erin gestopt. Ik schrok hier best van omdat ik 345 gepast had. Hij zei dat het makkelijk paste en dit een mooie maat bij mij was. Het voelt nu nog erg gespannen en m'n borsten zitten redelijk hoog. Ook zijn ze erg puntig in mijn bh (zo vind ik het echt mega lelijk, in die bh dan.. Heb ze zonder bh nog niet gezien). Ohja en ik had een maat m van die bh's type Anna.. Maar de verpleging zegt dat ik een maat L moet bestellen. Deze bh zit namelijk onderaan precies op de wonden. Die bh is wss ps over 2 dagen binnen, met heel veel pech pas maandag? Is het dan niet slecht voor de wonden om deze te dragen? Vergeten te vragen.. Maar lijkt mij dat ze mij niet zomaar laten gaan..
 8. Ik moet me morgen om 9.15 melden! Lekker op tijd dus, weinig tijd voor zenuwen morgen ik houd jullie op de hoogte! Weet nog niet of ik foto's ga plaatsen hier want het verbaasd me eigenlijk hoe makkelijk je bij foto's van anderen komt, ik ben daar toch altijd beetje voorzichtig mee☺️ die foto's van jou, met de pasprotheses, zo zag dat er bij mij ook uit.. Ze kunnen het niet goed nabootsen denk ik door zo'n pasprothese! Ben er van overtuigd dat het niet zo plat wordt aan de bovenkant.
 9. @Mackytje Spannend! Voordat je het weet is het 8 september ik krijg anatomisch, dual plane. Zenuwen beginnen nu toch wel toe te slaan Haha! Zie vooral op tegen de eerste week niks zelf kunnen doen en de nachten; ik ben echt geen rug slaper Haha. Ben gelukkig wel lekker op tijd aan de beurt morgen. Ik ga mijn spulletjes klaar leggen en nog een serie kijken. Hopelijk slaap ik lekker! Ik zet morgen wel een korte update online X
 10. @Tos Jaaaa spannend!! Ben wel wat gespannen maar heb wat afleiding gezocht vandaag! Hopelijk kan ik straks een beetje slapen. Heb helaas wel ontzettende spierpijn in mijn nek, schouders en linker bovenarm. Heb gisteren iets te fanatiek gesport, alhoewel ik toen dacht dat ik niets geks deed! Spierpijn wordt de tweede dag altijd erger maar hoop het deze keer niet Haha!
 11. @Lotte90 Dankjewel meid! Welke kleding raad je trouwens aan? Een gemakkelijk zittende broek en schoenen kan ik me bedenken.. maar iets voor het bovenlichaam wat niet over het hoofd moet wordt heel lastig, heb alleen nette blousjes die niet over mijn hoofd aan moeten haha!
 12. @Tos Ik krijg 330 of 345 cc, wordt tijdens de operatie bepaald! Dual plane. Spannend, voor je het weet is het 6 oktober! Ik kan het zelf ook amper geloven dat ik over 3 dagen gewoon nieuwe borsten heb!