KristenK

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About KristenK

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerp

Recent Profile Visitors

2,380 profile views
 1. ik zet je erin, ik heb mijn account wel laten verwijderen, of een aanvraag gedaan omdat ik hier geen tijd meer voor heb ik heb nu een C van zicht en maat 70D.
 2. Vandaag 8 weken PO, eindelijk slapen ZONDER BH en GEEN SPORTBH MEER happy me!!!
 3. Hejhej!! Ja ik ben er blij mee... na bh's en open topjes te passen zie ik wel echt verschil. Nu heb ik eindelijk mooie natuurlijke boobs. Alles beter dan ervoor! Ik wou tenslotte natuurlijke boobs op men lichaam. Alsof ik ermee geboren zou zijn! Ik denk met op dit forum te zitten en altijd andere boobs tezien, ben ik beginnen twijfelen over mezelf en mijn maat. Of het niet goed genoeg was. volgende week mag ik een bh aan en eindelijk open topjes! Dan gaat het nog beter en leuker zijn. Hoe is het met jou? @MissM
 4. Hallo ik ben nu 6 weken PO en weeg 50kg en ben niet heel groot 1.64 ong. Ik had niets (plat) en heb nu een volle C maar de maat went snel. Als ik het opnieuw zou kunnen doen had ik een maatje meer gekozen. Ik heb 275cc gepakt om de natuurlijke look te behouden op mijn lichaam. Wil je dat ik je toevoeg in men album? Dan heb je een idee qua maat en mijn voorsituatie. Al bij al ben ik blij met men borsten ik heb EINDELIJK IETS!!! En tis gewoon denk ik da we altijd maar MEER willen. Wan iedereen zegt dat ze heel mooi zijn en perfect op men lichaam dat ik ermee geboren zou kunnen zijn en dat hoor ik toch wel liever dan dat mensen zeggen: amaai die heeft zo'n tette op da lichaam! MAAR da is persoonlijk bij iedereen anders en ik respecteer ieder zijn keuze! K. ps: Verdonck is een top chirurg en zijn nazorg is perfect!! 24 op 24 bereikbaar en je mag altijd langskomen.
 5. gaat zeker niet tegroot zijn meid gaat mooi worden!! Ik heb soms ook wat spijt dat ik die maat niet gekozen heb toen, maar was "te vals" op mijn magere lichaam. En ik wou natuurlijke look. Maar het went snel hoor de maat! xx
 6. GIRLS VRAAGJE: veranderen je borsten nog heel erg na een aantal maanden? Want ik wil echt al zoveel bh's e bikini's aanschaffen maar Verdonck zegt dat ik best wacht omdat men borsten nog kunnen veranderen. Iemand ervaring? En ik ben vandaag men eerste BH gaan kopen na men BV ben 5 weken po en heb in hunkemuller een 75C. Wel de maat dat ik wou, maar een D had ik niet erg gevonden. Had een D gepast en die zat ook oke dus hoop dat men boobs nog wat uitzetten als de spier lost en ik een D aankan. Ookal neem ik vrede met de C haha dubbel gevoel!
 7. Ik had verwacht dat iedereen het ging zien maar dat valt mee omdat je de eerste weken die band aanhebt en niks open kan aandoen dus alleen los. En losse kleren verdoezelen naakt zie je veel verschil haha algoed...!
 8. Hi, mag ik vragen hoeveel cc je hebt gepakt en wat je voorsituatie is? Hoeveel je weegt en je lengte? Mag ik even piepen in je album?
 9. Gho borstband harder doen mag niet zei Verdonck dat werk tegen... gewoon normaal aandoen!! En ja ik zie het hard maar mn vriend zegt dat ik overdrijf! Ookal zie ik het gwn... als het zo zou blijven zou ik niet blij zijn!! Maar we hebben nog een hele weg tegaan zeker? Ik ben nu 5 weken po maar het geduld geraakt op! Pfff
 10. Hallo, ik ben een 1.64 m ong. Ik wou ook natuurlijk en had een platte A eigelijk niets.. ik kom nu uit op een C! Vergis je niet dat de cup maat anders toont dan de grote zelf. Mijn vriendin heeft een D cup in bh maat maar ze tonen als een C. Dus ik zou vooral geen bang hebben meid. Verdonck gaat voor natuurlijke look en is goed met die dingen. Ik ben de ene dag blij met mijn 275 cc maar soms denk ik had ik maar groter genomen... maarja dan had het natuurlijk op mijn lichaam eraf geweest! Ik denk voor een B dat 230 goed is maar dat is niet heet veel. Ik heb met mijn 275 een handje vol. Een natuurlijke C! Zal ik je toevoegen in men album? Ik heb foto's moet nog eens nieuwe posten!!! Maar als je twijfelt moet je nog eens terug gaan passen! En in kleren toont het meestal wat kleiner dan naakt en bikini. Maar ik ben bij met eerste gedacht gebleven. Ik koos twee keer hetzelfde zonder de cc te weten dus dat heeft me overtuigd. Maar wees niet bang om wat groter te passen komt goed wanneer is je operatie?!!
 11. Ik heb geen idee ik weet zelf niet of je ooit een wissel moet hebben of ze er voor altijd in kunnen blijven??