Anne88

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anne88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Jobje jaa tuurlijk zou niks liever willen liever vandaag als morgen maar ik ken me zelf en als ik geweest ben voor een afpraak wil ik het gelijk! Maar die vakantie heb ik echt even nodig en als ik beide wil kom ik in de knoop ben ik bang dus liever even iets meer geld sparen zodat ik , als ik straks geopereerd ben ook nog wat geld heb want als ik niet werk krijg ik ook niet betaald helaas. Het gaat zoiezo gebeuren en hopelijk dit jaar !
 2. Hee lady's! Ik heb besloten nog even te wachten omdat ik ook heel graag op vakantie wil volgende maand maar ik hou jullie op de hoogte !!
 3. Ja zal ik doen @Jobje !ik 2 maanden ofzo weet nog niet precies hoe het werkt maar ik lees heel veel en dat heeft me bij nio gebracht !
 4. @Jobje ja de eerste keer voor mij. Wil al zolang ik me kan heugen een borstvergroting en ik dacht nu ga ik er voor ook! Kan het blijven uitstellen/denken maar daar komen geen borsten van!
 5. @Jobje super thanks ik dacht veel langer dus dat scheelt ! Ja maandag de huisarts vragen voor verwijzing en erna olvg kan niet wachten haha ! Thanks voor de info!
 6. Ga maandag bellen was te laat vandaag ben ongeduldig haha
 7. Zit even mee te lezen wat is monobloc hydro gel? Ik wil graag anatomische / druppel implantaten weet iemand de prijs daarvan bij dr Nio?
 8. Bedankt voor de uitgebreide informatie! Ik ga zeker even google-en ik overweeg ook om het in het ziekenhuis te laten doen om dat dat me 'veiliger'lijkt misschien onzin ik twijfel nog er zijn zoveel keuzes ! Ik weet wel zeker dat ik anatomische implantaten wil omdat ik ze zo natuurlijk mogelijk eruit wil laten zien, iemand foto's hiervan en wie het gedaan heeft en de prijs? Iemand nog tips over voor of achter de borstspier? En ervaringen met diana gabriels en prijsindicaties van anatomische/druppel implantaten? Ik hoor het graag! Groetjed
 9. Ik wil al jaren een borstvergroting en wil het dit jaar echt gaan doorzetten, ik twijfel erg over waar, ziekenhuis of kliniek, Nederland of België.. goedkoop is duurkoop zeggen ze.. wie heeft er tips? Ik wil een zo natuurlijk mogelijk effect.