Naat-1

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Naat-1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bij jou ziet de pas sessie er heel mooi uit! Ik ben vergeten foto's te maken... Stom hè haha maar ik ga 16 augustus nog een keer passen voor de zekerheid en ga dan de foto's niet vergeten haha Ik wens je alvast heel veel succes 19 augustus! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!
 2. Hoi Natuurlijk mag dat! Ik ben 1.80 en weeg 72 kg. Ik hoop uit te komen op een 75d/e Wat voor maat heb je op dit moment? Ik draag nu ook 75D, maar door het vele afvallen is de bh helaas alleen opgevuld met vel en weinig borst haha. Misschien dat ik daarom zo bang ben dat het te groot wordt. Ik ben heel benieuwd hoe het jou vergaat!
 3. Dankjewel Desert-Rose! Ik heb dat inderdaad al als waarschuwing meegekregen ook vaan een vriendin die het heeft laten doen. Ik denk ook omdat de dual plane methode gebruikt zal worden dit ook een rol speelt in de cc's? Ik kan me voorstellen dat 500cc voor de spier heel anders oogt. x
 4. Super spannend! Ik ben erg benieuwd hoe het bij je verloopt! ik sta 9 september op de planning
 5. Hoi nee in alle opwinding ben ik de foto's gewoon vergeten haha dus die ga ik de volgende keer zeker maken! Ik had inderdaad foto's mee, hij zei dat het echt zo kon worden! Ik kon het bijna niet geloven. Maar jij bent dus ook door dokter Nio geholpen?
 6. Hoi allemaal, na 43 kilo afvallen heb ik besloten mijn borsten te laten vergroten. vorige week ben ik op consult geweest bij dr. nio in de park kliniek. hij heeft mij 500cc dual plane aangeraden. Ik ben erg benieuwd of er meiden hier dezelfde operatie hebben gehad en wat jullie ervaringen zijn! ik ga 16 augustus nog een keer passen omdat ik toch bang ben dat ik het te groot vind. gr. naat