Cinderella

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Cinderella

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo lieve dames. ik stel me even voor. Ik ben een 19 jarige mama met lege borsten. ik overweeg het nu ongeveer 6 maand dat ik graag een bv wil en heb een next day surgery staan van 25 tot 26 augustus in de wellness kliniek bij dr van zele. Ik kon er tot 5 dagen geleden niet op wachten maar nu de dagen sneller gaan.. heb ik de neiging om af te bellen: ik ben super bang voor de complicaties en heb een zus die er totaal niet achter staat en allemaal maar te eng vind. zij zegt: als je in een gezond lichaam gaat snijden vraag je gewoon om problemen. ergens heeft zij wel gelijk denk ik dan. Maar dan sta ik mezelf om te kleden in dr spiegel en dan ben ik weer vast beraden! ik ben niet ontevreden met mijn borsten maar ze passen niry bij mijn lichaam vind ik. ook omdat ik een tijd borstvoeding heb gegeven lijken mijn tepels te groot voor mijn borst als het ware. mijn moeder en man en andere familieleden vinden gewoon dat ik moet doen wat ik wil. ik ben gewoon echt zo bang voor de complicaties. ik heb dit artikel gelezen: http://www.collective-evolution.com/2015/10/21/breast-implants-the-ticking-time-bomb-in-millions-of-womens-bodies/ wat moet ik nou jongens? iemand ervarig met dr van zele?
 2. Ik ben ook een 19 jarige en wel moeder! mijn operatie staat vast op de 26ste maar ben echt super mega bang voor de complicaties helemaal na het lezen van dit artikel: http://www.collective-evolution.com/2015/10/21/breast-implants-the-ticking-time-bomb-in-millions-of-womens-bodies/
 3. Dames mijn operatie dag is 26 augustus en ik kwam dit artikel tegen: http://www.collective-evolution.com/2015/10/21/breast-implants-the-ticking-time-bomb-in-millions-of-womens-bodies/ hierdoor ben ik exht zo hard gaan twijfelen wat moet ik nou geloven??
 4. Dames ik heb 26 augustus een operatie dag en kwam vandaag dit artikel tegen: http://www.collective-evolution.com/2015/10/21/breast-implants-the-ticking-time-bomb-in-millions-of-womens-bodies/ ik ben door dit artikel echt zo erg gaan twijfelen wat moet ik doen!
 5. @Anouk78 Oh fijn om te horen. Soms zie ik slechte reviews en dan ben ik echt bang! Maar 26 august heb ik de intake en 25 dus het consult.. Super spannend!!!
 6. @Anouk78 Wooow wat een mooie borsten! Ik heb een afspraak staan bij de wellnesskliniek en de dag erna de operatie! Ik hoop ook dat ik dr van Zele krijg als ik jou borsten zo zie!!
 7. Dames! Ik had een tijdje terug een topic gemaakt dat ik helemaal niet tevreden was met mijn boobies, Na een zwangerschap. even een snelle vraag tussendoor; Gaan je (nep)borsten hangen na je 2e baby? Het enigste wat mij tegenhield was mijn leeftijd: Ik ben 19 jaar en de mensen om mij heen vinden mij te jong voor een borstvergroting. Wat zij echter niet snappen is dat ik de borsten van een 19 jarig niet meer echt heb. Mijn borsten zijn klein geworden, een driehoekje met een te grote tepel voor mijn borst. Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en een Next day surgery afspraak bij Wellness kliniek in Belgie geboekt! Ik ben nu al super super nerveus! Maar echt zo blij. Het enige waar ik nog aan denk zijn boobs! Iemand nog tips voor mij? op welke dingen moet ik letten. Belangrijke vragen die ik niet moet missen? etc etc Plaats ze AUB hier:) Ik kan niet wachten tot ik een operatie verslag voor jullie kan schrijven:)
 8. Dankjewel voor jullie posts meiden! Ik ga er denk ik ook beginnen bij de wellness kliniek in Belgie. Ik woon zelf in de emiraten en moet wel vliegen. Weet iemand of je daar binnen korte termijn snel terecht kan?
 9. Hallo iedereen.. Ik wil graag advies vragen aan jullie.. Ik zit al ongeveer 8 maanden te denken om een borstvergroting te hebben, Maar er zijn een paar dingen die mij tegen hebben gehouden. De reden dat ik een borstvergroting wil: Ik had voor mijn zwangerschap altijd een kleine C cup. nadat ik mijn baby heb gehad. zijn mijn borsten erg klein geworden. om het zo te zeggen. het lijken wel twee lege theezakjes. Het maakt mij gewoon zo erg onzeker.. zelfs tijdens de gemeenschap tussen mij en mijn man wil ik me t shirt niet eens uit hebben. Ik pas geen enkele bhs meer van vroeger. Ik zit nu op een A cup. maar hier zijn een paar dingen waardoor ik extra hard moet denken. ik ben erg jong getrouwd en ook jong een baby gekregen. ik ben pas 19. Lijkt het jullie het verstandig om het op deze leeftijd te doen? en ik ben bang dat mijn lichaam het afstoot. en wat als dit gebeurd kan iemand moj hierover meer info geven? Dankjullie wel allemaaal veel kusjes een zielige A cup
 10. Bobbi.. Ik had eerst een kleine C. ik weet niet wat ik nu heb haha ik weiger gewoon om kleinere bhs te kopen maar het is waarschijnlijk gewoon een A. Ik leef in de emiraten en ik geloof dat hier 60% vd vrouwen het ook ondergaan is en lopen met prachtige borsten haha. Hier kost het alleen het goedkoopste 8000$! nou dat kan ik niet betalen hoor 500cc.. weet je al welke maat je nu hebt? Shannie! Ik heb net even het hele topic doorgelezen en ik vind je borsten heel mooi geworden hoor! ik vroeg me of of de borsten nog groter of kleiner worden als het helemaal hersteld is.. of is dit nu gewoon je maat? Mijn voorkeur gaat ook uit naar ronde protheses maar ik heb gehoord dat deze vaak "nepper" ogen. Al ben ik niet vies van een beetje nep tieten! Mag ik vragen hoe jij wist of je ronde of druppelvormige wilde? Mijn budget is ook rond de 3000 euro. ken je ook nog andere klinieken die het rond deze prijs doen? Dankjewel dames!! Ik wil ook mooie boobies:(
 11. Dames ik ben nieuw en wil ook graag nieuwe boobies! (na mijn zwangerschap is er weinig van over) wat voor protheses hebben jullie gehad? en heel brutaal als het mag wat hebben jullie ervoor betaald?? Jullie zullen me ontzettend helpen!!