Spring naar bijdragen
Borsten Forum

LiaLa

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  545
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

88 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Gelderland
 • Interests
  Ik hou van: Mijn gezin, baan, hardlopen, Reiki, fotografie, shoppen, mode, lekker eten en een glaasje rode wijn

Recente profielbezoeken

2722 profielweergaven
 1. Ja gelukkig is het goed gekomen. De angst voor complicaties heeft mij ook lang tegen gehouden.
 2. Hoi, ik zag net in een ander berichtje dat je eigenlijk altijd in de verkeerde bh maat hebt rondgelopen. Net zoals de helft van Nederland. Ineens is het schrikken als je zo hoog in het alfabet zit, probeer er eerst maar aan te wennen. Ik heb er zelf jaren over gedubt voor ik het besluit nam. Een operatie heeft altijd risico's, die moet je tegen elkaar opwegen. Laat je voorlichten. Je eerste stap is na de huisarts voor een verwijzing. Succes en sterkte. Groetjes Lia
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Op naar een goed herstel. En gewoon pijnmedicatie innemen, als je de bloedspiegel stabiel houdt werkt het beter.
 4. Voor je het weet ben je weg. Aan leuke dingen denken!
 5. Heel veel succes morgen. Laat het maar allemaal op je af komen. Ik wens je een voorspoedig herstel.
 6. LiaLa

  Borstverkleining maart/april 2018

  Een goed passende bh is belangrijk ja, dat is na de operatie nog steeds zo. Je wilt ze natuurlijk ook mooi houden en daardoor moet je zo gewoon ondersteunen. Ik koop nog steeds prima donna, zie zitten altijd goed! Ik heb je trouwens een pb'tje gestuurd.
 7. LiaLa

  Borstverkleining maart/april 2018

  Hoi Janna, die twijfel heb ik ook zolang gehad. Ik zag net je foto's al, net alsof ik die van mezelf bekeek van vroeger. En ook je bh maat is gelijk, ook al zo'n smalle taille Voor mij is het nu bijna 17 maanden geleden en ondanks de complicatie die ik had heb ik absoluut geen spijt. Sterker nog iedere dag weer ben ik blij met wat ik nu in de spiegel zie. Ik twijfelde tussen de cupmaten C...D uiteindelijk is het nog steeds een E. (Dat is hetzelfde omvang als een 80C, ineens klinkt dat helemaal niet zo groot) In het begin baalde ik daar best wel van maar inmiddels denk ik dat ze precies goed van maat zijn. En ben ik er trots op dat het mijn eigen volume is, menigeen zou jaloers zijn. Bij mij is er niet eens zoveel gewicht weg genomen maar het is een wereld van verschil. Komt goed, neem anders plaatjes mee van borsten die je mooi vind bij je volgende consult. Of vraag een second opinion, je doet dit maar 1 keer. Je moet jezelf goed voelen bij je chirurg. Groetjes Lia
 8. LiaLa

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Goed om te horen dat het eindelijk de goede kant op gaat. Het is ook echt slopend de wondverzorging en je bent er in je hoofd constant mee bezig. Ik heb gelukkig toen ook alle tijd gekregen om te herstellen van mijn werkgever. Destijds dacht ik dat mijn littekens heel groot en lelijk zouden worden maar gelukkig is mij dat allemaal meegevallen. Hopelijk valt het straks bij jouw ook mee. Sterkte!
 9. De twijfels zijn zo herkenbaar en nu..ik zou het zo weer doen. Ondanks de complicatie die ik had en dat aan een kant de littekens groter zijn vanwege die complicatie. Eindelijk heb ik de borsten waarvan ik droomde. Ik zal deze week even nieuwe foto's maken en je een bp'tje sturen.
 10. LiaLa

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Ach jee, zo raak je nog verder van huis. Een wond verpleegkundige klinkt goed. Maar misschien is terug gaan naar de chirurg ook raadzaam. In de kliniek zijn ze toch meer ervaren met dit soort wonden. Sterkte. Ik hoop dat het snel de goed kant op gaat.
 11. LiaLa

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Ik dacht toch echt dat ik hierop al gereageerd had! Hopelijk geeft het je rust in je hoofd nu je er niet telkens naar kunt kijken. Minder stress bespoedigt het proces. Succes morgen. Laat maar weten hoe het is.
 12. LiaLa

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Ik denk zeker dat als het op deze manier ingepakt wordt het ten goede beïnvloed. Het dicht kijken geeft best veel stress. Achteraf besef ik e dat des te meer. Hopelijk zie je een groot verschil a.s dinsdag.
 13. LiaLa

  Wondvocht zeven weken post op na borstverkleining

  Wat een pech. We houden er rekening voor we het traject in gaan maar hopen dat het ons niet overkomt. Je wonden klinken een stuk groter als de mijn was. Ik kon het wel dicht kijken! Ik heb destijds dagelijks een uurtje gelucht en vette gaas gebruikt met een steriel gaasje erop. Met badedas groen onder de douche. Mijn pc stelde mij ook gerust, ook dat is een van de dingen die het geneesproces gespoed, probeer jezelf er niet te druk over maken. Veel eiwitten eten en pak je rust. Ik weet nog dat ik doodmoe was. Inmiddels ziet het er bij een stuk beter uit. Foto's van mijn wond staan tussen de complicaties. Hopelijk hersteld het snel bij je.
 14. LiaLa

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Klinkt erger dan het is, het is niet meer dan een puistje
 15. LiaLa

  Grote open wond 3wk na borstverkleining

  Vervelend hoor, bij mij kwam er gisteren zowaar nog steeds een half opgeloste hechting naar buiten. De deuk wordt ook steeds minder diep. Maar goed we zijn dan ook 16 maanden verder. Sterkte meiden, komt uiteindelijk weer goed!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×