Ga naar inhoud
Borsten Forum


Tosaay

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Over Tosaay

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @PsychR het komt nu toch echt wel heeeul dichtbij. Ik vind het toch zo spannend en lees verhalen dat het verkeerd gaat en de pijn nog maar daargelaten. Welke protheses heb jij eigenlijk en hoe gaat je herstel? Fijn dat je een positieve ervaring hebt met Vito.. Voor mij is er geen weg terug. Ik heb al betaald en alles. Ik hoop dat ik net zo een ervaring heb zoals jij dat hebt gehad. xxx
 2. O jee 5 juni word ik geopereerd door Koeijers. Het komt steeds dichterbij en de spanning loopt toch een beetje op. Kan iemand mij geruststellen dat Vito Koeijers ook mooi resultaat kan leveren? #helpaladyout!
 3. @Sophia-Lane Inderdaad, ik heb precies hetzelfde. Maar zullen ze het dan daadwerkelijk zien, zullen ze echt op je borsten letten. Misschien dat het wat meer opvalt, maar zullen ze het kunnen herleiden? Tsja ik weet het ook niet, we zullen het zien. Wanneer wordt je geopereerd en door wie dan?
 4. @Mrs. Thnx, I am very excited myself. Ik heb het dus niet op het werk verteld, nouja aan één iemand. Een hele lieve meid hoor alleen wil ze me er een beetje vanaf praten. Heel lief allemaal dat ik goed ben zoals ik ben blablabla, maar ze begrijpt niet wat ik voel en zie als ik de spiegel kijk. Maar goed... Ik werk in de zorg en heb het idee dat ze er toch een beetje een mening over zullen hebben, of het maar "onzin" vinden. Verder zijn het hele leuke lieve collega's hoor haha. Ik durf het ze niet echt te vertellen ofzo, maar ze gaan het hoe dan ook zien want opvallen zal het zeker. Als je van NADA naar C/D gaat.. Maar fijn dat je zulke collega's hebt zeg. Dat maakt het echt een stuk makkelijker.
 5. Dag meiden, Na jaren "undercover" mee gekeken te hebben, heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga het doen! Ik word 5 juni geopereerd door dr.Koeijers. Zoals het lijkt ga k voor 395cc anatomisch dual plane high profile. dr. Koeijers zegt dat het afhankelijk is van de ruimte die ik heb voor de prothese, maar hij gaat het maximale eruit halen. Heel fijn! Maar nu het volgende, mijn naasten weten het allemaal. Maar hoe gaan jullie om met collega's enzo? Vertellen jullie het of laten jullie het er op aankomen. Of wat zijn jullie ervaringen hiermee? Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...