Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

boobiesx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Nazorg

  Ik ga naar heyendael in nijmegen, dat is bij dr. Straten. Ik twijfel nog steeds over de 1 of 3 jaar nazorg. Waar kiezen jullie voor?
 2. Nazorg

  Hoi! Ik zit daar nu ook over na te denken... Ik twijfel tussen de 1 en 3 jaar. Volgens mij is 1 jaar al langer, dan wat je normaalgesproken bij andere klinieken krijgt? Weet jij inmiddels al wat jij gaat kiezen?
 3. voorstellen

  Bedankt voor je berichtje Ik ga deze tips zeker meenemen naar mijn volgende pasmoment, hopelijk kan ik dan de knoop doorhakken haha! Echt lastig en spannend allemaal!!!
 4. voorstellen

  Hallo dames! J Ik zou me even voorstellen! Ik ben 23 jaar en ik onderga binnenkorteen borstvergroting… spannend!! Ik heb last van asymmetrische borsten en daarnaast ben ik de afgelopen jaren veel afgevallen, waardoor mijn borsten van een flinke E/F cup naar een B cup zijn gegaan. Ik heb inmiddels al twee consulten gehad; bij dr. Straten en bij dr. Nio. Beide artsen zeiden precies hetzelfde. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dr. Straten, omdat ik daar toch een beter gevoel bij heb. Nu moet ik alleen nog kiezen hoeveel jaar nazorg ik wil en hoeveel CC ik wil. Ik twijfel tussen de 1 en 3 jaar nazorg. Het verschil in bedrag is ongeveer 300 euro. Heeft iemand hier tips voor of ervaring mee? Daarnaast twijfel ik enorm over het aantal CC! In mijn kleinere borst komt 50CC extra, om de asymmetrie te verminderen. Nou gaf dr. Straten aan dat 375CC en 325CC mooi zou zijn en dat dit er natuurlijk uit zou komen te zien. Daarna ben ik op consult geweest bij dr. Nio en hij adviseerde mij om 500CC en 450CC te nemen, omdat dan het verschil tussen beide borsten minder zou opvallen! Hij zei dat hoe meer CC je neemt, des te minder de asymmetrie opvalt! Binnenkort ga ik nog een keer extra passen. Ik ben bang dat 375CC-325CC te weinig is, vooral omdat ik graag zo min mogelijk asymmetrie wil! Maar ik ben ook bang dat 500CC-450CC te groot gaat worden…. Heeft iemand hier ook ervaring mee of tips voor?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×