Spring naar bijdragen
Borsten Forum

boobiesx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. boobiesx

  Nazorg

  Ik ga naar heyendael in nijmegen, dat is bij dr. Straten. Ik twijfel nog steeds over de 1 of 3 jaar nazorg. Waar kiezen jullie voor?
 2. boobiesx

  Nazorg

  Hoi! Ik zit daar nu ook over na te denken... Ik twijfel tussen de 1 en 3 jaar. Volgens mij is 1 jaar al langer, dan wat je normaalgesproken bij andere klinieken krijgt? Weet jij inmiddels al wat jij gaat kiezen?
 3. boobiesx

  voorstellen

  Bedankt voor je berichtje Ik ga deze tips zeker meenemen naar mijn volgende pasmoment, hopelijk kan ik dan de knoop doorhakken haha! Echt lastig en spannend allemaal!!!
 4. boobiesx

  voorstellen

  Hallo dames! J Ik zou me even voorstellen! Ik ben 23 jaar en ik onderga binnenkorteen borstvergroting… spannend!! Ik heb last van asymmetrische borsten en daarnaast ben ik de afgelopen jaren veel afgevallen, waardoor mijn borsten van een flinke E/F cup naar een B cup zijn gegaan. Ik heb inmiddels al twee consulten gehad; bij dr. Straten en bij dr. Nio. Beide artsen zeiden precies hetzelfde. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dr. Straten, omdat ik daar toch een beter gevoel bij heb. Nu moet ik alleen nog kiezen hoeveel jaar nazorg ik wil en hoeveel CC ik wil. Ik twijfel tussen de 1 en 3 jaar nazorg. Het verschil in bedrag is ongeveer 300 euro. Heeft iemand hier tips voor of ervaring mee? Daarnaast twijfel ik enorm over het aantal CC! In mijn kleinere borst komt 50CC extra, om de asymmetrie te verminderen. Nou gaf dr. Straten aan dat 375CC en 325CC mooi zou zijn en dat dit er natuurlijk uit zou komen te zien. Daarna ben ik op consult geweest bij dr. Nio en hij adviseerde mij om 500CC en 450CC te nemen, omdat dan het verschil tussen beide borsten minder zou opvallen! Hij zei dat hoe meer CC je neemt, des te minder de asymmetrie opvalt! Binnenkort ga ik nog een keer extra passen. Ik ben bang dat 375CC-325CC te weinig is, vooral omdat ik graag zo min mogelijk asymmetrie wil! Maar ik ben ook bang dat 500CC-450CC te groot gaat worden…. Heeft iemand hier ook ervaring mee of tips voor?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×