DaisyDaisy

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About DaisyDaisy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Cha83 @BrownieG Hm.. Het stukje rechts op de foto is sowieso nog niet helemaal dicht. Ik zal nog eens bellen of het echt geen kwaad kan
 2. @Cha83 Oh wat apart! Ik kreeg gelijk te horen geen probleem! Mijn littekens heb ik vandaag voor het eerst gezien en het ziet er een stuk beter uit dan verwacht. Op 1 stukje na zijn de wonden dicht (zie foto). Misschien dat ik daarom groen licht heb gekregen? I don't know.. Ik heb er in ieder geval pleisters op gedaan voor de zekerheid. Die zal ik af en toe vervangen zodat de wond droog blijft
 3. @BrownieG ik heb pleisters over de littekens gedaan en daaroverheen de sportbeha. Is dat voldoende of kan ik meer doen?
 4. Hoi! Ik ben twee weken PO en heb vanmorgen controle gehad. De bandjes van mijn sportbeha zitten aan de bovenkant met klittenband vast. Ik heb gevraagd of ik deze los mag doen als ik in de zon zit. Dat is geen probleem! Alleen even vastmaken als ik ga lopen. Dus ik zit nu met een 'bandeau' in de zon!
 5. @Pinkylicious Oh wat vervelend dat slapen nog niet goed gaat! Dat gaat bij mij gelukkig wel goed. Ik merk dat ik zo aan het eind van mijn tweede werkdag wel wat meer pijntjes krijg. Morgen toch tussendoor wat meer rust pakken! Ik heb over een week mijn eerste controle, twee weken na de operatie. Fijn dat jij je controle al na een week hebt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook wel prettig had gevonden. Je wil toch graag horen of alles goed is.
 6. @Pinkylicious Ja dat voelt beter he! Haha ik dacht 'even' een rondje door de ikea te lopen. Nondeju er kwam geen eind aan! Aan het eind barstten ze er voor mijn gevoel bijna uit!
 7. Inmiddels een week PO. Vandaag ben ik voor de tweede dag aan het werk (thuis achter de computer) en dat gaat goed. Werken gaat mij beter af dan het huis uit gaan. Lange stukken lopen, autorijden etc is nog niet prettig. Na een tijdje loop ik dan met mijn handen op mijn borsten zodat niks beweegt. Maar ik mag niet klagen over het herstel! Lichte huishoudelijke taken gaan ook goed. Een paar dagen geleden heb ik stiekem toch even een foto gemaakt met een shirtje, zonder sportbeha, om te kijken hoe het eruit ziet!
 8. @Toetje1993 Ik ben in Amstelveen geweest en kon al binnen een week op consult komen. Vervolgens ben ik 3 weken later geopereerd. Zij doen ontzettend veel borstvergrotingen en het gaat allemaal heel snel daar (is mijn ervaring). Spannend! Je hebt ruim voldoende tijd om na te denken wat je wilt, dat is wel prettig. Ik denk dat mijn voorsituatie ongeveer hetzelfde was. Bij mij lijkt het nu een volle C te zijn. Ik draag 75D van sportbeha maar er zit nog wel vocht in. Maar ik ben zo kort geleden geopereerd dat ik natuurlijk nog niet weet hoe het over een paar weken is. Ik geef je een seintje als de foto's erop staan! 6 weken rust is inderdaad wel heel belangrijk. Ik ben vandaag 7 dagen PO en ben weer rustig begonnen met werken. Wel thuis en achter de computer. Een lage belasting en ik kan rust pakken wanneer ik wil. Maar tot nu toe gaat dit erg goed!
 9. @Katarina @Summer2 Ga ik binnenkort plaatsen! Even uitzoeken hoe het werkt haha. Ze zijn wel echt nog enorm rond en veranderen met de dag. Ik heb niet zoveel geduld...... @Katarina wat onwijs mooi! Hele mooie vorm en het past goed bij je lichaam! Succes verder met je herstel!
 10. @Muis91 Slim!! Nogmaals heel veel succes! @Toetje1993 250 en 275 cc, ik had een klein borstverschil. De rechtse plooi was ongeveer een halve centimeter lager dan links. Als het goed is nu niet meer. Maar er zitten nog pleisters op dus ik heb nog geen idee haha. Ik heb een paar foto's gemaakt maar nog niet online staan. Ga ik er binnenkort opzetten (even uitzoeken hoe het werkt ). En jij? Al aan de beurt geweest?
 11. @Muis91 Ik kreeg een recept voor diclofenac (en daarbij maagtabletten). Ik mag 3 keer per dag 1 diclofenac en daarnaast 3/4 keer 2 paracetamol bij slikken. Paracetamol heb ik alleen de eerste twee dagen geslikt. Diclofenac slik ik nu alleen 's morgens en 's avonds.
 12. Mag ik je album ook zien ? Ik ben 5 juli geopereerd. 250 en 275 cc (klein borstverschil) dual plane, ik ben 1.60m en weeg ongeveer 47 kg. Scheelt niet veel met jou dus ik ben erg benieuwd hoe het er bij jou uitziet!