Lolaboo

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Lolaboo

Recent Profile Visitors

1,259 profile views
 1. Hoii dames, Hierbij mijn verslag. Ik moest mij om 10 uur melden, maar werd om 9 uur gebeld of ik ook eerder kan. Dit kon natuurlijk aangezien ik al klaar zat vol zenuwen. En ik woon er een kwartier vandaan. Ik was er dus om half 10, kreeg een bandje om en moest nog even wachten. Een kwartier later mocht ik mee naar boven en mocht ik mij uitkleden en mijn o zo mooie kliniekjurkje aan. De verplegers waren zo aardig dat ik al mijn zenuwen vergaten was. Ik vertelde aan ze dat ik bang voor de narcose was en dacht niet meer wakker te worden. Waarop hij antwoordde: " we klappen je wel wakker hoor, want wij moeten ook naar huis hierna." Ik moest er zo hard om lachen. Daarna kwam de anesthesioloog me ook nog gerustellen. Wat een top team! Dr. Koeijers kwam kort hierna aftekenen en een kwartier later ging ik de ok binnen. Mocht ik liggen, kreeg een warm dekentje over me heen. Kapje voor zuurstof en voilaa weg was ik. Ik had dus echt verwacht dat ik zou huilen als ik wakker werd en emotioneel zou zijn, maar nee werd wakkee of ik een snelle powernapje had gedaan en goed uitgerust was. Geen gekke bijwerkingen niks. Ik besefte volgens mij niet eens dat ik nieuwe boobs had. Ik kreeg een lekkee beschuitje met thee. Heb ik heerlijk gedronken en ik geloof dat ik een kwartier later alweer naar huis mocht. Ik ging ook echt naar beneden alsof ik van een tandartsafspraak kwam. Ik kan soms zo droog zijn lool. Als ik iets nieuws heb ben ik nooit echt blij blij van buiten haha. Van binnen voel ik me dan wel gelukkig. Het besef kwam pas later. Ik kon niet geloven dat ik dit echt heb gedaan en dat ik eindelijk de boobs heb die ik altijd al wilde. Ik ben er zo blij meee! Ik moet zeggen dat de pijn echt meevalt. Ik dacht serieus dat ik dood zou gaan door de pijn. Misschien helpen de pijnstillers gwn heel goed. Enige problemen zijn uit mijn stappen. Dat gaat echt moeizaam!! Dit was mijn verslagjee.
 2. @RVtje Hoii, Ik heb voor dr. Koeijers gekozen omdat ik me meer op me gemak voelde bij hem. Hij heeft alles zo goed mogelijk uitgelegd. Ik vind het wel fijn om geopereerd te worden die mij een goed gevoel geeft en niet dat het zo akward is..
 3. Hey @#Sammie#, Bedankt voor het voegen bij je album. Jouw borsten zien er goed uit zeg! Ik wil ook graag 345 cc. Mijn voor situatie is beetje vergelijkbaar, maar denk dat de mijne iets wat groter is.. Ik laat het doen bij Kliniek Amstelveen, Dr. Koeijers op 9 december. Spannend allemaal!
 4. haii @Desert-Rose Ik heb eindelijk een definitieve keuze gemaakt. Het wordt Dr. Koeijers, Kliniek Amstelveen ook 9 december. Wil jij alsjeblieft mijn titel wijzigen? Thank you!
 5. Hoi @#Sammie# Ik krijg ook anatomische mentor op 9 dec. Het wordt bij mij 300 of 345. Zou ik je foto's mogen zien?
 6. Heey @Mahina, Ik lees net je verslagje. Gefeliciteerd met je boobs!! Ik zit zelf nog te twijfelen om mijn borstvergroting te doen bij dr van der Weij of dr Koeijers. Mag ik ook je foto's zien?
 7. Heey @Tos, Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten. Ik heb je foto's gezien en het ziet er super goed uit! Ik zou je nog op de hoogte houden over mijn consult bij Koeijers. En ik moet zeggen dat ik hem zoo lief vond. Ik voelde mij meteen op me gemak. Ik had volgens mij al gezegd tegen je dat ik ook een consult bij dr van der Weij heb gehad voor mijn consult bij dr Koeijers. Dr van der Weij stelde voor de spier en Dr Koeijers dual plane. Ik geloof zelf ook dat dual plane de beste optie is omdat ik vind dat ik echt dun ben boven. Ik ben dus nog wel aan het twijfelen, maar als ik op gevoel moet gaan kies ik voor dr Koeijers!
 8. Hallo ladies, Ik heb mijn tweede consult gehad bij Dr. Koeijers. Wat een aardige man zeg! Hij stelde me meteen op m'n gemak. Hij stelde zoals dr. van de Weij ook anatomisch voor dus dat staat vast. Ook stelde hij dual plane voor omdat ik erg erg dun ben boven. Hij gaat 3 maten bestellen; 260, 300 3n 345 cc geloof ik. Dr van der Wei stelde juist voor de spier voor. k ben echt aan het twijfelen nu. Ik vond beide mannen erg kundig, maar vond Dr Koeijers toch net wat leuker, omdat ik me meteen op m'n gemak voelde en ook heel veel vragen heb kunnen stellen aan hem. Nu gaat het natuurlijk niet om wie een leukere Dr. maar wie mij het best kan helpen. Ik denk dat ik voor de zekerheid toch nog een consult ga inplannen bij van der Weij om zeker te weten. Ik kies namelijk nu 70% voor dr. Koeijers lool.
 9. Heey @Tos Ik lees dat het ondanks de narigheid vooraf toch nog goed is gekomen. Gefeliciteerd met je borsten! Ik les dat je ook al foto's heb gepost. Mag ik ze ook zien?
 10. Thankss @Tos!! Ja, ik ben benieuwd. Heb al eerder een consult gehad bij dr van der Weij van de Boerhaave kliniek. Daar heb ik ook al een dutum meteen ingepland, maar het zit me toch niet helemaal lekker om maar bij een persoon op consult te gaan, vandaar! Volgende week woensdag kan ik dan eindelijk een beslissing nemen tussen de twee chirurgen... En voor jou ook erg spannend zeg! Je zal vast gezonde zenuwen hebben...!?
 11. @Tos Ik zie dat je morgen wordt geopereerd. Veel succes en sterkte toegewenst alvast. Ik heb volgende week een consult bij dr Koeijers. Ik wil ook graag anatomische protheses. Alleen zie ik nergens hoeveel dat kost en ben het vergeten te vragen aan de telefoon. Weet jij dit?
 12. Heey ik zie dat je een datum hebt! Zelfde als mij ahah grappig met een beetje dezelfde voorsituatie. Hoeveel cc wordt het en wat voor implataten?
 13. hahahah @KoKo idd herkenbaar. Ik ga niet meer wachten. Mijn moeder vind het prima nu. Ik zat te denken aan volgend jaar, maar volgens haar moet ik het dit jaar nog doen. Ben erg benieuwd. Ik heb geen foto's van mijn voorsituatie en ik ga ook geen foto's posten.
 14. @Moeder van twee Ik heb ook goede verhalen over haar gelezen. Denk je dat het raar zal zijn als ik bij hetzelfde kliniek op consult ga bij 2 pc's hahaha. Kon jij niet voor de spier of heeft zij dual plane geadviseerd om een andere reden?