AJ1992

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

6 Followers

About AJ1992

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Oooh jaa ben echt benieuwt wat er onder de pleister uit komt!! ik heb minn controle ook verzet naar donderdag in veldhoven... Vrijdag trouwfeest brn benieuwt hoe dat gaat....
 2. Eigenlijk super goed!!! had vanmorgen n bericht geplaatst in jou topic! Heb je niet gezien?? Ik zou het liefst al over n week weer gaan werken! Tis me zoooo meegevallen! en bij jou dan?
 3. Hee meid hoe is het nou?! gefeliciteerd! Je borsten zijn vandaag 1 week oud!
 4. @Marieke123 ik heb anatomische prothese. mijn borsten waren ongelijk dus aan de ene kant is er 380 cc in gegaan en de andere kant 305cc.
 5. @Marieke123 Meid, die twijfels worden nog veeeeel erger! Ik dacht op de dag van operatie nog van zal ikntbwel of niet doen? In mn operatie jurk dacht ik NU KAN IK NOG WEG!!! Maar dat zijn gewoon de spanningen. Het is natuurlijk niet niks wat je aan je lijf laat doen. Maar ik kan je vertellen... Het is mij echt allemaal zoooo meegevallen! Ik denk achteraf heb ik me daar zo druk over gemaakt? maaar over jou boobs, Druppelvormig is zoiezo het natuurlijkst! En Dr Koeijers kan echt als geen ander inschatten wat bij jou lijf past! Hij is echt goed! ik zal je aan mijn album toevoegen dan kunnje op mijn profiel bij fotos kijken. Maar mijn post operatie foto is van net na de operatie. Mijn boobs zijn vrijdag "geboren" dus nog niet het eind resultaat. Het is na de operatie allemaal super strak en opgezwollen. Als je natuurlijke borsten wil kun je echt 100% op dr. Koeijers vertrouwen.
 6. @Toetje1993 zeker aan te raden! Hij maakt echt mooie boobs. Hij kijkt echt wat bij je lichaam past. Ik zal je erbij zetten meid kun je ff fotos kijken. Laat maar weten wat je er van vind!
 7. Het heeft zeker geholpen @Borry92 ik vond het achteraf allemaal zoooo meevallen! net weer even gedoucht maar ze lijken groter te worden:p komt denk ik omdat alles eromheen minder opgezwollen is nu.. Mijn borstbeen was best opgezwolldn maar nu is het minder. wat is hij goed he? Dr. Koeijers! Heb m ook nog even bedankt toen ik m langs zag lopen!
 8. Nou meid @kaatje92 ik was ook Zoooooo zenuwachtig!!! Maar het is me zoooo mee gevallen!! Ik zal je er bij zetten dan kun je mn fotos zien!
 9. Ik werd gewoon niet wakker.. lag net zo lekker te dromen!! Hahaha!! @Mackytje ik heb je er bij gezet!
 10. Er is links 380 cc in gegaan en rechts 305. Ik heb gisteren toen ik wakker werd meteen fotos gemaakt!! Ik zal m zo in mn album zetten en jou er ook bij zetten dan kun je t zien!
 11. Ladies en gentleman i've got them! Gisteren om 7 uur vertrok ik met mijn moeder naar Anstelveen. Veel te vroeg natuurlijk want we stonden er om 8 uur terwijl ik om half 10 n afspraak had.. Even een rondje gewandelt daar en toen toch maar naar binnen om me aan te melddn want ik moest plassen.. nou zou je denken zo lang wachten.. Nou de tijd vloog zo voorbij!! En hoe dichterbij het kwam hoe meer ik begon te twijfelen en begon te denken REN WEG!!! Nu het nog kan... Ik vond het echt allemaal heeel spannen maar iedereen was super lief! Toen ik boven kwam bij de ok waren er ook weer super lieve mensen en natuurlijk was @Borry92al lekker gelukkig aan het zijn met haar boobs. Ze heeft me nog wat gerust kunnen stellen. En toen ging het eigenlijk allemaal heeel snel. Uitgekleed zkh outfit aan badmuts op en sloffen aan. Infuus erin. Of was t nou n andere volgorde?! Ik weet t nietmeer! Toen kwam dr Koeijers even aftekenen. En mocht ik n paar miniutjes later naar de ok wandelen. Daar sloeg ook de paniek nog even toe maar echt allemaal super lieve mensen! Hartslag ophol! Paar vraagjes beantwoorden en als ze over die vakantie droom beginnen weet je hoelaat het is! Nou het duurde even voor ik onder zeil was voor mijn idee want het bleef maar duren... soooow wat heb ik lekker gedroomt!! Maar het personeel was niet zo blij en lichtelijk paniekerig. Ik werd niet wakker uit de narcose! Ze hebben me n middel moeten geven om wakker te worden uit de narcose terwijl normale mensen wakker worden op de OK... Door dat middel is schijnbaar de verdoving ook sneller uitgewerkt. Maar toen ik eenmaal wakker was!!! Was ik ook echt wakker wakker!!! Meteen omhoog kijken naar mn boobs! Wat zijn ze mooi dacht ik meteen!! De hele uitslaapkamer heeft even mogen kijken! Hahaha! Meteen rechtop eten plassen drinken en ik kon gaan! Het heeft echt geen uur geduurt tussen het wakker worden en het naar huis gaan volgens mij... het was echt heeel heftig als ik zo terug kijk maar wat is het me tot nu toe mee gevallen! Hup gewoon in de auto naar huis niks aan de hand thuis lekker rustig ff gedronkdn en toen naar bed.. Ik voelde me ff heeelemaal niet goed worden. Dat heb ik vannacht ook nog n keer gehad dan zat ik gewoon op de rand van mn bed en werd t helemaal zwart boor mn ogen. Ik dacht nu ga ik flauwvallen! Maar gelukkig niet. Best goed geslapen vind ik eigenlijk eerst van 10'tot half 1 ong ff geplast en wat gedronken en toen tot n uur of 6. Ik mag nog niet klagen vind ik! Dusss tot zo ver mn verslagje!