JBE

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About JBE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. YESS!! Positief bericht van de Zorgverzekeraar. Ik kom voor vergoeding in aanmerking! 25 augustus vervolgafspraak bij pc en anesthesist.
 2. Ja Lizzyj, heel vervelend. Ik heb vorige week woensdag een e-mail gekregen waarin stond dat mijn document in behandeling was genomen. Afgelopen vrijdag nog even gebeld en toen gaf een medewerker aan dat ik, begin deze week, mijn brievenbus/e-mail goed in gaten moest houden. Het zou niet lang meer duren...... Gister dus opnieuw gebeld met de vraag hoever het stond met de afhandeling krijg ik dus te horen dat het 4 weken zou duren. Ik werd ook echt boos en heb aangegeven dat ik dit geen stijl vond. Ik ben verkeerd voorgelicht door verschillende medewerkers van de Amersfoortse. Er werd mij geadviseerd een klacht in te dienen over de gang van zaken. Dus dat heb ik gister eind van de middag gedaan, ik heb er tevens bij in vermeld dat ik verwacht SPOEDIG een reactie te ontvangen maar ook dat ik graag spoedig uitsluitsel krijg over vergoeding. Krijg ik doodleuk een standaard mail waarin staat dat mijn e-mail binnen 2 weken in behandeling wordt genomen Vandaag secretaresse van pc gesproken en verhaal voorgelegd. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen duurt het gemiddeld 2 weken maar bij een heel aantal verzekeringsmaatschappijen hebben de patiënten binnen een week al bericht. 4 weken vond zij ook wel lang, misschien door vakantie gaf ze aan. Maar ja dan hadden ze mij niet aan moeten geven dat ik met 2 weken bericht zou krijgen.
 3. Morgen wordt het 2 weken dat ik bij de pc ben geweest en de aanvraag is gedaan bij de zorgverzekeraar. Met 2 weken zou ik horen, of ik al dan niet in aanmerking zou komen voor vergoeding, werd mij aangegeven. Vandaag maar (weer) eens gebeld, krijg ik nu te horen dat het 4 weken duurt
 4. HELP!!! Donderdagochtend heb ik nog wat aanvullende info en foto's gestuurd naar de zorgverzekering. Bij de info moest ik aangeven welke klachten ik heb en wanneer. Hele dagen last van nek- en schouderklachten en daaruit voortvloeiend hoofdpijn. Ook heb ik verwezen naar de fysio behandelingen van de afgelopen jaren, die kunnen zij natuurlijk inzien omdat ze rechtstreeks naar de zorgverzekeraar worden verstuurd. Maar nu kwam ik er gistermiddag achter dat ze bij mijn fysio al tijden een verkeerde omschrijving op de declaratie hebben gezet. Ik ben namelijk tussendoor ook een tijd lang voor hielspoor bij de fysio geweest, en die omschrijving staat dus nu nog steeds op de declaratie. Ik heb gisteren gelijk met de fysio gebeld hierover en ook hij schrok hiervan. Hij gaf wel aan dat ze van elke behandeling een verslagje maken wat er is gedaan dus die hebben ze wel. Verder wil de fysio wel de rekeningen crediteren en nieuwe gaan indienen. Voordat dat is gebeurt hebben ze alles bij mijn zorgverzekeraar al gecheckt natuurlijk. Ik baal hier dus enorm van. Straks word ik de dupe van een fout van de fysio. Wat zouden jullie doen, maandag de zorgverzekering bellen en het verhaal eerlijk uitleggen of afwachten tot de zorgverzekering er zelf mee komt........
 5. Welke ziektekostenverzekering heb jij dan? Ik ben bij de Amersfoortse verzekerd. Ik kan niet zo goed tegen die onzekerheid of ik wel of niet voor de vergoeding in aanmerking kom.
 6. Ik heb vanochtend de zorgverzekering gebeld, met een smoesje , de aanvraag is binnen maar de pc had geen foto's meegestuurd. Ze vroegen om foto's van voor- en zij aanzicht. Die heb ik zelf nog maar even toegestuurd. En daarnaast moest ik een omschrijving van de klachten geven en wanneer ik daar last van had. Nou dat is niet zo moeilijk. Hele dagen nek-, schouder- en voortvloeiend hoofdpijnklachten. Ik vind het echt super spannend.
 7. Zojuist terug van de pc. Nu wachten op de machtiging maar pc gaat er vanuit dat het geen probleem zal zijn. Verder goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Zodra akkoord van de zorgverzekering binnen is vervolgafspraak met pc. Krijg dan ook nog een echo, chirurg wil graag weten waar hij in gaat snijden. Geeft mij ook een goed gevoel.
 8. @Eline33 ben benieuwd hoe de operatie en de tijd daarna is gegaan.
 9. De afspraak staat, over anderhalve week bij de plastisch chirurg
 10. Hallo, ik ben nieuw hier. Ik ben een vrouw van 39 en heb 2 zoons. Na de zwangerschappen zijn mijn borsten nog gegroeid van cup D naar F. Ik loop al jaren bij de fysio vanwege schouder-, nek- en hoofdpijnklachten, soms gaat het even wat beter en kom ik er een maandje niet maar vanaf afgelopen september tot nu wekelijks fysio, om de boel los te houden. Mijn man heeft 't er al langer over dat het probleem van mijn grote boezem zou komen. Mijn BMI is onder de 30, mijn cupmaat is F en Ik heb een röntgenfoto van mijn nek laten maken omdat ik zeker wilde weten of er niets mis zou zijn met mijn nek. Foto's zagen er prima uit gaf de huisarts aan. Huisarts denkt ook dat een borstverkleining wel eens een oplossing zou kunnen zijn. Ze heeft me een verwijzing gegeven voor de plastisch chirurg. Mijn vraag is als volgt: hoe groot is de kans dat ik in aanmerking kom voor vergoeding van een borstverkleining?