Ga naar inhoud
Borsten Forum

Louise68

Premium Member
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Over Louise68

 • Verjaardag 24-06-1968

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

343 profielweergaven
 1. Louise68

  Twijfel over maat 250cc - 305cc

  Oh ja, ik ben ook voorstander van de monoblocs hydrogel, wat zijn jouw overwegingen geweest? Ik heb een paar keer gelezen dat ze misschien wat waterig zouden kunnen gaan aanvoelen op den duur, en dat je wat sneller last kunt krijgen van rimpelvorming (is ook afhankelijk van je eigen weefsel en huid).
 2. Louise68

  Twijfel over maat 250cc - 305cc

  Hey, ik wil je graag volgen, heb min of meer dezelfde uitgangspositie en wensen denk ik. Succes met oriënteren (ben ik ook nog mee bezig)!
 3. Hallo, wil me bij deze voorstellen. Na jarenlang af en toe bezig te zijn met het onderwerp borstvergroting heb ik de stoute schoenen aangetrokken en consult gehad bij Velthuis in Adam. Wil opnieuw een consult inplannen bij Boerhave, om te kijken of een andere arts misschien tot andere conclusies komt. Op dit moment denk ik aan een vergroting van rond de 250cc, dual plane (huid bovenaan de borst is 1cm, ik heb niet zoveel vet) en ik oriënteer me op Monobloc Hydrogel protheses. Velthuis plaatst dit type protheses niet, bovendien is de operatie in Hilversum wanneer je voor Velthuis kiest en dat vind ik niet handig omdat ik in Amsterdam woon.. kwam ik tijdens consult pas achter. Hoor graag ervaringen van anderen met Monobloc Hydrogel en zou vooral wat foto's willen bekijken van vergelijkbare vergrotingen, alhoewel ik er al op gewezen ben dat 250cc bij iedereen anders kan uitpakken, er zijn veel variabelen om rekening mee te houden! In ieder geval hoop ik me goed te kunnen oriënteren door deel te nemen aan dit forum. En altijd fijn om tips te krijgen van ervaringsdeskundigen!!
 4. Hoi Susannah, ik zit met precies hetzelfde. Neig wel steeds meer naar doen voor mezelf. Omdat ik er echt van overtuigd ben dat het mooier wordt. Ervan uitgaande dat er geen complicaties verder optreden. En ook even incalculeren (letterlijk) dat je hoe dan ook de protheses weer een keer moet laten vervangen, misschien nog wel twee keer. Ikzelf ben na een consult tot de conclusie gekomen dat rond de 250 voor mij het meest geschikt zou zijn, dat is een veel geringere vergroting dan jij. Ik heb zelf ook een A en dan hoop ik uit te komen op een C, jij waarschijnlijk zeker een D. Is dat bewust of vond je het na de passessie het mooist?? Ik zou zeggen eerst goed oriënteren en misschien meerdere consulten, zodat je precies weet wat je wilt en waarom.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×