• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Noisy

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  241
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

74 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Wijchen
 • Interests
  Boobies, Paarden, Crossfit
 1. Ja hoor. Ik zal je even toevoegen. Toevallig heb ik net een paar recente foto's toegevoegd
 2. Phoe, ik denk na een week of 4/5. Toen zag ik dat het litteken begon te verdwijnen in de borstplooi. De borstband moet wel stevig zitten. Niet zo erg dat het je ademhaling belemmert maar wel dat je het idee hebt dat het stevig zit.
 3. Ze voelen nu nog wel wat stevig aan maar het wordt nog iedere week zachter. Het voordeel is wel dat je minder kans hebt op rimpeling. Ik heb niet zoveel vet en dan zou je met minder cohesie al snel rimpeling zien...En als er iets is wat ik lelijk vind....Dan maar iets stevigere boobs
 4. Ik heb de Mentor 390cc anatomisch coh III. Frans werkt bijna alleen met Mentor geloof ik
 5. Haha, geeft niks hoor. Zo zat ik ook vol vragen. Inmiddels wel veel informatie opgedaan en ervaring. Ik had een lege 75B en heb nu 75D of E, dat ligt een beetje aan het merk. Ik zal je even toevoegen Net even in je album gespiekt. ze zien er goed uit. Mooi vol weer
 6. Nog iemand met een paar mooie Straten boobs Gefeliciteerd! Bij mij herstelden ze ook best wel gelijkmatig, gelukkig. Vanaf nu alleen nog maar genieten van je nieuwe voorgevel!
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs!! Ik had hetzelfde als jij, zo'n raar idee dat je 24u later ineens de mooie boobs hebt waar je altijd alleen maar van hebt gedroomd. Hoe is het gegaan? En hoeveel is het uiteindelijk geworden?
 8. Ok, dan moet ik gewoon wat meer geduld hebben dus. Bij mij ook de onderkant die gevoelloos is en de rechtertepel ook. Bij mij gaat het sporten ook goed. Ik heb zelfs alweer een keer aan het rek gehangen om te kijken of dat gaat, zodat ik weer aan de pull-ups kan beginnen. Ik voel in mijn spieren niks, alleen waar de littekens zitten is het dan wel een beetje gevoelig omdat er rek op komt, dus dat gaan we voorlopig maar even met een elastiek doen, dan hang ik niet helemaal uit. Roeien gaat trouwens ook gewoon goed nu. Ik heb nu 7,5min geroeid en ik geen spierpijn, dus dat ga ik ook steeds meer uitbouwen. Dat wat jij beschrijft van die verdikking, dat heb ik ook een beetje. Niet over het gehele litteken maar wel op verschillende plekjes. Is geen overmatige kapselvorming maar gewoon het herstelproces van het litteken. @noov 2 maanden na je operatie mag je zelf bellen om een afspraak in te plannen. Bij die afspraak is Frans ook aanwezig. @Sheann Ahh, ik heb echt te doen met je. Echt balen dat je spieren niet mee willen werken en steeds verkrampen. Is magnesium misschien een optie? Dat werkt tegen spierkrampen.
 9. Ik had het niet goed gedaan Nu staan ze er wel goed in. Ik ben echt zo blij dat ik weer mag sporten, en dat het ook goed gaat. Heerlijk om mezelf weer even leeg te trekken, al was ik wel een beetje té gretig. Ik kon 2 dagen amper meer lopen hahaha. Nu gaat het wel weer. Morgen ga ik een beetje cardio doen en dan dinsdag weer kracht. Ik heb trouwens het idee dat het gevoel aan de onderkant van mijn rechterborst weer aan het herstellen is. Ik heb steeds een gevoel van jeuk daar maar als ik dan krab dan voel ik nog niks
 10. Inmiddels is het alweer ruim 2 weken geleden dat ik opnieuw gehecht ben. Ik ben op controle geweest en de pleister is eraf. Het wondje is heel mooi dicht, mooier zelfs dan de andere kant. Echt nog maar een super dun streepje. Ik krijg bijna de neiging om de andere kant ook opnieuw te laten doen. Foto staat in mijn album. Verder ben ik inmiddels bijna 10 weken PO en ben ik weer voorzichtig begonnen met sporten, voornamelijk de benen. Ik heb 5 minuten geroeid om te kijken hoe dat ging. Dat viel niet tegen! Alleen de volgende dag wel wat last van de aanhechting van de borstspier op het borstbeen. Dus dat gaan we maar heel voorzichtig een beetje opbouwen. Steeds een paar minuutjes langer en dan uiteindelijk ook voorzichtig weer wat zwaarder.
 11. Grappig, ik was er vanochtend ook. Op controle vanwege de nieuwe hechting. Ik was er om 09:30u. Fijn dat het zo goed gaat en ze passen prima bij je lijf. Ik zal zo ook weer eens een foto maken en uploaden
 12. Wel hoor. Ik heb de bh gewoon daar ter plekke afgerekend. @Aloysa hoe gaat het nu? Oud en nieuw overleefd met je nieuwe boobs?
 13. Ik ben ook nog altijd heel erg tevreden. Wat ik nu heb kan iedereen overkomen. Gelukkig heeft Frans het weer netjes gemaakt Het had ook uit zichzelf kunnen helen maar dan zou het altijd een zwakke plek blijven, zei hij. Daarom wilde hij het opnieuw hechten. Ik heb net even in je album gespiekt. Ze zien er goed uit! Jij had ze eerst voor de spier, begrijp ik? Hoe gaat het met je herstel?
 14. Ja inderdaad maar eerlijk gezegd moet ik er nu ook niet aan denken om een gewone bh aan te hebben wat op de wond drukt. Hoe gaat het nu met jou?