Essie

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Essie

 • Birthday 03/03/1994

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  20 sept 2016 - 335cc Natrelle anatomisch

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik las dat je zo misselijk van die oxycodon was, ben zelf apothekers assistente, oxycodon is een erg vies middeltje. Zolang je zonder kan zou ik dat zeker doet, mits het behapbaar is. Welke pijnstillers heb je daarnaast nog mee gekregen? Fijn dat het goed is verlopen. Welke cup wil je ongeveer op uit komen? Ik doe zelf veel krachttraining, geen CF dan val ik te snel af hihi. Hebben we wel weer een goed excuus, want om eerlijk te zijn vind ik borsten na een BV toch wel mooier dan 'echte" borsten. Bij mij duurt het nog even, 20 sept pas. Staat hier ook ergens een voorstel topic van mij bij :).
 2. Hi meid! Wat leuk om een mede-sporter tegen te komen, ik ben ook nieuw en heb een beetje hetzelfde verhaal. Alleen had ik al niet veel borst, dus daar is nu echt niks meer van over hihi. Ik wens je heel veel succes straks en hoop dat het allemaal goed verloopt!
 3. Ja 20 september 2016! Sorry voor mijn foutje!! En bedankt voor het veranderen
 4. Hi meid ik heb je topic gevonden hihi! Hoe lang moet je nog wachten? 2 weken? Nog aan het twijfelen of valt het mee.. ik heb nog tijd zat om te twijfelen. Heeft jouw dr. een schatting gemaakt naar welke cupmaat je ongeveer zou gaan met de 330? En welke cupmaat start je mee? Alvast heeeeel veel succes en sterkte!
 5. Ik heb een voorsteltopic gemaakt! Maar ik heb al een datum dus die staat bij de ervaringen, dacht ik. Volgens mij moet je 5 berichten hebben geplaatst wil je premium worden, dus met dit berichtje heb ik er 5 . Super bedankt ook voor het toevoegen, komt allemaal goed hopelijk!
 6. Klopt, ik mag gewoon nog een keer langs komen alleen is het een dik uur rijden en ik heb zelf geen rijbewijs dus dan moet ik regelen dat er iemand mee gaat. Ik heb al een offerte per mail gekregen en begrepen dat als ik deze per post krijg, ik een aanbetaling moet overmaken. Dus lijkt mij vrij definitief nu?? Heb ook al een datum voor de operatie. Die is in september trouwens, niet augustus, foutje..
 7. Ja ik heb er best een oke gevoel mij maar het was een beetje haastig. Ik weet het niet, misschien beeld ik me dat wel in maar het viel me op en vroeg me af of dat altijd zo gaat. Ik heb al een offerte per mail gekregen en krijg hem nog per post dus denk dat het te laat is nu om op zoek te gaan naar een andere chirurg, niet? Ik vind het ook niet zo heel erg, als het resultaat maar mooi is. Het was een aardige man en had gewoon een klik met 'm. Ik vroeg aan het einde nog snel, en wat als ik nou twijfel? Zei hij: dan kom je toch nog een keertje passen.
 8. Hi meid! Wat fijn dat het zo soepel is gegaan allemaal met de operatie.. hoop ik ook op! Ik ben nieuw hier, en ik ga voor 335cc(projectie 5.1) (als dat niet past 295cc) en heb ongeveer dezelfde stats als jou denk ik.. 171cm, 55kg, 70A? Zou ik jouw resultaat mogen bekijken? ik zit zo te twijfelen.. wil echt graag op een D uitkomen!
 9. Hallo dames! Ik ben een jongedame van 22. Sinds een aantal jaar wil ik al een borstvergroting. Ik ben me langzaam gaan verdiepen en ik heb twee weken geleden mijn eerste consult gehad bij Dr. Luijendijk bij Bergman Clinics in Bilthoven. Het consult ging opzicht goed, eerst de risico´s besproken, daarna protheses gepast, dit ging goed. We gaan voor 335cc anatomisch als dit past, anders 295cc. Wat mij opviel alleen, was dat Dr. Luijendijk na het passen als een trein door de informatie ging. Ik kreeg even snel de 3d-beelden te zien, daarna liet ik wensfoto's zien en dr. zei dat ik wel iets kleiner uit zou komen. Maar waar ik op uit zou komen kon hij niet zeggen, en zei ook meerdere malen: pin me nergens op vast want ik weet ook niet of dit het resultaat ook werkelijk wordt. Nou snap ik best dat je natuurlijk nooit met zekerheid kan zeggen hoe het 'eindproduct' eruit komt te zien, maar ik heb hem dat een aantal keer horen zeggen en dat deed mij eigenlijk wel een beetje twijfelen.. Daarna werd ik vrij vlot doorgestuurd naar zijn consulente, en had hem eigenlijk niet eens rustig vragen kunnen stellen. Die heb ik aan de consulente gesteld die wel echt de tijd nam, wat wel fijn was. Hij heeft ook geen projectie van implantaten met me besproken of iets opgemeten zoals borstwijdte. Ik bedoel hier niks mee te zeggen, maar ik dacht er achteraf pas aan en vond het jammer dat dat niet werd besproken in het consult. Heb ik later achteraan gemaild. Ik heb verder wel een prima gevoel over dr. Luijendijk en de operatie, alleen vond ik het jammer dat alles zo snel ging. Is dit normaal? Ik snap dat je geen uren kan blijven praten, maar vond het zo snel gaan..