Mackytje

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mackytje last won the day on September 9 2016

Mackytje had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About Mackytje

Recent Profile Visitors

2,073 profile views
 1. Grappig dat ik dit lees. Ik had een bottoming out. Waar wij dus allebei niks aan konden doen. Koeijers bepaald niet of het wel of niet vergoed wordt. Dat moet besproken worden met iemand anders (weer even de naam ervoor niet meer) en die bepaald of het vergoed wordt of niet. In mijn geval werdt het gelukkig vergoed. Maar dat was ook nog echt een twijfel en koeijers kon mij daar geen 100% zekerheid voor zeggen.
 2. Hai hai Hier ook een mama van 2 kleintjes en op 8 sept 2016 een borstvergroting laten doen. Ga vooral lezen, lezen, lezen hier op het forum. Je kan van alles invullen in het balkje en je komt waar je wezen wilt (meestal dan haha) Succes! En als je vragen hebt aan mij.. mag dat altijd =)
 3. Ziet er super uit @Tos! Mag je idd heel tevreden over zijn. Ja heel vervelend idd dat dit gebeurde. Maargoed ben er nu vanaf en gisteren controle gehad. Zag er super goed uit en knoopjes zijn geknipt. Heb vandaag maar een bikini geshopt. Inplaats van het probleem dat ze niet kleiner hebben.. was het nu even een dingetje of ze wel mijn maat bikini hadden qua grootte uiteindelijk eentje gekocht. cup E/F
 4. Hai hai. Ik ben ook in Veldhoven geweest. En na mijn weten wordt dat niet zomaar verzet. Ik denk dat je over Diana Gabriels hebt gelezen die schijnt "vaak" afspraken te verzetten. Qua wachttijd, Ik hoefde nog geen maand te wachten tot ik geholpen werdt. Het is maar net wanneer ze plek hebben. Maar opzich duurt het meestal niet lang voor je geopereerd wordt.
 5. @best_boobie @Desert-Rose Even mijn blije gevoel uiten hoor En dan te bedenken dat ze nog mooier worden! Ik ben zo zo zoooo blij hier mee!! Wat heb ik trouwens toch enorme knoppen op die dingen zitten he
 6. Heeey @Tos hoe gaat het met jou meis? Leuk om weer een berichtje te krijgen van je. Met mij gaat het nu weer goed Zoals je kon lezen was het niet helemaal goed gegaan. Maar nu 10 dagen weer po en de littekens zien er super mooi uit. Mijn borsten moeten nog echt hun vorm gaan krijgen haha. Volgende week vrijdag heb ik de controle. Hier foto's van gisteren. X
 7. Sorry lees nu pas je bericht. Snel joh dat het zo snel veranderd he. Ik snap dat je het zo snel mogelijk goed wil hebben. Dankjewel xx
 8. Ik denk rond de 2 a 3 maanden PO begon het en met 4 maanden PO heb ik de kliniek gebeld. Hij opereert pas opnieuw wanneer je 6 maanden PO bent omdat de huid dan weer wat rustiger is geworden na de eerste operatie. Vandaar dat het wat later werdt gedaan bij mij.
 9. Ja dat zei koeijers ook.. minder ingrijpend en geen pijn. Alleen naweeën van de narcose.. Nou ik het het geweten de eerste 2 dagen haha. Maargoed iedereen herstelt natuurlijk anders. Hij heeft het erg stevig vast gehecht dus er zomaar weer doorheen zakken schijnt bijna niet te kunnen. Ik doe ook wel voorzichtig hoor. Maar in principe zal ik bijna alles mogen.
 10. Ik zie nu dat er een ander foto in mijn verslag staat van mijn bottoming out borsten. Bij deze kan je het het beste zien.
 11. Ooh en qua herstel.. van mijn eigen p.c mag ik nu wel gewoon op mijn zij slapen dus dat scheelt. Wel weer die bh dragen. Ik wil je niet ontmoedigen maar ik vond de eerste 2 dagen en een hel qua pijn. Nog meer pijn dan een borstvergroting maar vind ook wel weer dat ik sneller herstel dan de borstvegroting. Zit nu op dag 5 en vandaag geen pijnstillers meer geslikt omdat ik al 2 dagen minimun pijntjes heb. Ik mag ook gewoon mijn kinderen tillen wanneer dat nodig is. En zorg al weer 2 dagen alleen voor de kinderen. Het enige wat ik niet mag doen is mijn arm in 1x omhoog gooien.
 12. Hey hey. Hier ook zo'n pechvogel. Ook moeder van 2 ( 4 jaar en 2 jaar) en ook een echte buikslaper.. nu een zij slaper dus Vorig jaar sept geopereerd door koeijers in Amstelveen en afgelopen donderdag opnieuw geopereerd door koeijers vanwege bottoming out. Kijk gerust bij mijn verslag. Toevallig net foto's gemaakt van mijn hechtingen en hoe het er op dit moment uit ziet. De foto's van mijn bottoming out borsten staan in mijn verslag als het goed is. Heel veel succes 20 maart. Heel vervelend dit. Ik weet hoe je je voelt
 13. Hey hey Hier ook door koeijers geopereerd 8 sept 2016. Door complicaties (bottoming out) Afgelopen donderdag weer geopereerd door koeijers. Hele aardige en fijne man en de mensen op de dag dat je geopereerd wordt ook heel fijn! Na zorg is top!! Mijn voorbereiding was die bhs kopen (sowieso 2) die aangeraden werden door de kliniek. Een slaap shirt met knoopjes (zodat je het niet over je hoofd hoeft te trekken) Een lekkere joggings broek en dikke sokken. Oohja en een voedingskussen om mee te slapen. Ik weet niet of je (kleine) kinderen hebt maar voor hun had ik 2 weken oppas in huis. En voor jezelf zal ik zeker een week oppas regelen. Let wel op... want daar was ik dus niet van op de hoogte... dat niemand mee mag naar de zaal waar je wordt voorbereid en wakker wordt. "Aanhang" Mag mee tot de balie.