Stewie

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About Stewie

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerp

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. Dankjewel @eylena voor de tip. Heb mn sportbeha vandaag aangedaan als ik naar dokter verdonck ging en hij zei dat het goed was. Mss zat die van jou wat te strak qua omtrek? Hij zei dat het er heel goed uitzag om nog maar 2 weken ver te zijn. Hopelijk blijft het nu de goeie kant opgaan he
 2. In het begin had ik echt heel veel pijn maar na een kleine week ging het al veel beter. Overdag heb ik er nu weinig last van maar 's nachts is wel een ramp omdat ik ondertussen echt rugpijn heb gekregen van altijd op mijn rug te slapen. Dus nu probeer ik half op mijn zij te slapen met als resultaat dat de zijkanten van mijn borsten dan veel pijn doen. Maar na enkele uurtjes trekt dat wel weer weg. Om mijn albums te zien klik je op mijn naam, zo kom je op mijn profiel. Daar ga je rubrieken zien staan: activiteit, about me en albums. Daar klik je gewoon op albums en dan kan je kijken
 3. Hoi meid! Ik snap je twijfel volledig! Dr Verdonck raadde me 315cc aan maar ik had schrik dat dit te groot zou zijn vr mij (ben 1m66 groot en weeg 55kg). Dan ben ik hier wat naar foto's gaan zien en twijfelde ik tussen 275 en 295cc. Uiteindelijk is het 295cc geworden, hij zei dat het heel natuurlijk zou worden. Maar zoals je zegt, 20cc is heel weinig. Nu ik ze zie denk ik soms dat ik ze toch wat te klein ga vinden, maar is nu nog heel moeilijk te zeggen want ik ben pas 12 dagen po, nu staan ze nog wat hard en gezwollen. Maar als ik dan anderen zie met mijn maat en vergelijk met 1 week po en vb 10 weken po, dan is het resultaat al zo anders en heel mooi. Toch ben ik wel blij nu dat ik niet voor 275cc ben gegaan. Je bent ook wel vrij groot dus in jouw geval zou ik zeker voor 295cc gaan. Ik heb wat foto's privé staan, ik zal je daaraan toevoegen. xx
 4. Ja het is echt veel beter met die sportbeha! En ik kan al eens meer kijken hihi. Woensdag de draadjes eruit laten halen, spannend! De rugpijn is idd echt een hel. Plat liggen lukt me bijna niet meer dus probeer ik zo half op mn zij te liggen, maar ik kreeg deze ochtend echt zo'n pijnscheuten in mn rechterborst, voel het nog steeds! Hier een foto met mn sportbeha:
 5. Vandaag 10 dagen po en een sportbeha gekocht, hield het niet meer uit van de jeuk met dat verband! Mijn linkerborst staat wel wat meer naar buiten, ik voel het als ik mijn arm naar voor en achter doe en ik zie het ook wat in mijn decolleté. Trekt dit nog weg? Mijn borsten staan ook vrij ver uit elkaar, ik kan er 3 vingers tussensteken. Buiten dit minpunt zien ze er wel goed uit.
 6. Ik heb gisteren eens gebeld met de pc en hij zei dat die druk vooral komt door die spier die is losgemaakt. Ik mocht wel knipjes maken aan de zijkanten onder mijn armen. Ik heb toen ook ineens het verband naar beneden getrokken om het resultaat te zien. Ze zien er wel goed uit, alleen nog heel gezwollen en hard natuurlijk. Ben heel erg benieuwd naar het resultaat als ze gezakt zijn (en hopelijk vind ik ze dan groot genoeg!) Ben jij blij met het resultaat?
 7. Super dat je verband eraf mag! hoe is het resultaat? Blij mee? Ik ben 8 sept geopereerd en verlang ook al zo hard tot het verband eraf mag! Het drukt zo hard dat het pijn doet en ik kan nog steeds niet vlot ademhalen. Was dit bij jou ook zo?
 8. Bij mij ging het gisteren redelijk van de pijn. Iedere dag gaat het beter en beter. Alleen als ik wandel is het wel lastig en dit komt dan vooral door de druk van het verband. Ik dacht, deze nacht slaap ik eens met 2 kussen ipv 4, was geen goed idee dus... Ben wakker geworden van de pijn, en dan niet zozeer van mijn borsten maar van de druk. Zelfs mijn bovenrug doet pijn en ik kan nu even niet verder slapen. Ook algemeen gaat mijn ademhalen niet zo vlot, als ik praat moet ik vaak naar lucht happen en als ik wandel moet ik soms echt diep zuchten. Misschien toch maar eens bellen of het verband eraf mag want ik hou dit geen 9 dagen meer vol zo. Zijn er anders nog mensen met zo'n verband die hier ook zo'n last van hebben?
 9. Ja dat zal inderdaad geen deugd hebben gedaan! Ik moest deze week niezen, is ook even blijven nazinderen hoor! Mijn tepel is soms echt aan het tintelen, maar zo hard dat het bijna pijn doet!
 10. Super te horen dat het goed met je gaat! Hier begint de pijn stilletjesaan te minderen maar dat verband geeft echt een zware druk! Ik weet niet of ik dit zo nog 1,5 week volhou. Het slapen begint hier ook al wat beter te gaan alsook het rechtkomen. Kijk er zo naar uit om ze te zien! Toen je de draadjes er liet uithalen, had je toen nog veel last?
 11. Ja dat branderig gevoel heb ik ook, vooral tussen mijn borsten! Ik geraak al makkelijker recht ook zonder veel pijn. Eerste dag vooral pijn aan linkerborst (fijn als je linkshandig bent!), nu is het overgeslaan op de rechterborst. Morgen geen pijn meer?
 12. Helaas kan ik nog niet volledig douchen, moet 2 weken een verband om. Ik douch wel mijn onderkant en mijn oksels doe ik dan met een washandje. Ja vooral steken en branderig gevoel. Heb ook veel jeuk met dat verband maar heb daar nu pilletjes voor. Kijk al uit naar de dag dat het verband eraf gaat! Heb jij veel last?
 13. Hoi Kim! Hoe gaat het ondertussen met je? Heb je soms nog last of is de pijn volledig weg? Welke cupmaat heb je nu, of nog geen bh's gepast? groetjes
 14. Hey Desert-Rose! Bedankt voor de aanpassing. Operatie is idd doorgegaan in de BBC! Alleen zie ik dat ik de verkeerde datum heb gezegd. De operatie ging door op 8 sept, en niet 9. Sorry voor het foutje!
 15. Hey Klaasje! De eerste nacht was echt lastig, veel wakker geworden, rugpijn. De tweede nacht was iets beter, om de 3u wakker geworden. Deze nacht was nog een pak beter, 1x kort wakker geworden en 1x voor een pijnstiller. Alleen die rugpijn is wat lastig, ik slaap op 4 kussens, waardoor ik vrij recht zit, omdat ik anders niet alleen rechtkom. Gisterenmiddag viel de pijn mee maar dan savonds zo'n helse pijn aan de zijkanten en bovenkant van mijn borsten. Mijn vriend heeft dan ook mijn haar gewassen en toen zat ik er wel even door. De frustratie dat je amper nog iets zelf kan, de constante pijn en druk, ik verlang echt tot deze fase voorbij is!