Zola

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Zola

 • Birthday 05/05/1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,324 profile views
 1. Hi dames, ik ben ook geopereerd door dr. Van der Weij en ik ervaarde het precies [email protected] beschrijft. Ik stond ook binnen 5 minuten buiten na een uur in de auto te hebben gezeten. En het vervelende was dat ik ook wat advies had gewild. Vooral tips en trucs voor een spoedig herstel. Maar helaas heeft hij daar helemaal niks over gezegd. Wel ben ik van mening dat hij 1 van de beste is en ik zou om die reden wel weer bij hem doen mocht ik het weer een borstvergroting willen. @Mrs Doubt een vriendin van mij was bij Dr. Smits' geweest. Ze werkt ook bij Boerhaave en daar had ze een hele leuk en fijne ervaring mee. En mooi een mooi resultaat. Dus misschien moet je bellen en kijken of je ook even bij haar langs mag. Succes!
 2. Same here ladies.. Ben nu 17 po nog steeds een dikke buik en opgeblazen alsof ik idd zwanger ben. Hate it
 3. Ik ben 20 juni door dr. Van der Weij geopereerd dus nu 7 dagen po. Over hem ben ik zeer treven. Hij is professioneel en kundig. Ik had wel grotere borsten gewild als dat ik nu kan zien. Heb me daarin wel laten beïnvloeden in het "natuurlijk" uitzien verhaal. Achteraf had ik 400cc mooier gevonden. Had ook nog natuurlijk uitgezien, want met borstvoedinggeven had ik grotere borsten dan dat ik nu na de operatie heb. Maar ja hopelijk veranderd het nog in de komende weken. ik heb natrelle 510fx dual plane borsten 350cc
 4. @Katarina bij mij ook. Alles zit stijf en is pijnlijk en vooral als ik wakker wordt inderdaad. Druk op mijn borst is ook enorm. Geen kattepis dit!
 5. Wat toevallig @Katarina wij zijn beide gisteren geopereerd. Ik heb net als jou moeite met het opstaan. Gaat nog steeds niet zoals het hoort. Dat is wel balen. Verder is de boel erg opgezwollen en gevoelig. Hoe voelt alles bij jou? Ben je tevreden over de maat? Of viel het bij jou ook kleiner dan verwacht? @Desert-Rose dankjewel! Ik ga proberen om de 6 uur te nemen. Het is misschien ook een beetje angst voor de pijn, maar gaat wel okay
 6. Nou ik heb ze hoor!! Gistern bij de kliniek van Boerhaave geweest rond 14:30. Ze hadden uitloop vanwege een spoedgeval, maar dat vond ik niet erg want ik ben even gaan slapen. Toen werd ik wakker gemaakt door dr. Van der Weij en heeft mij afgetekend en kon ik meteen naar de operatie kamer. het infuus kreeg ik en toen was ik binnen no time weg. Ik werd daarna wakker op mijn kamer. Het was inmiddels al 19:00. Ze hadden mijn vriend al gebeld en ik at meteen mijn beschuit met kaas op en dronk mijn thee. Dat was heerlijk na zo lang wachten. Toen ben ik naar de wc gelopen. Dat ging ook zonder moeite (verbaasde mij over hoe goed ik mij voelde). Daarna vroeg ik of ik naar huis mocht toen zei ze als je je goed voelt dan mag het. Ik was de auto ingestapt en toen zag ik dat mijn infuus er nog in zat dus kon ik terug. Daarnarichting huis weer. Voelde mij nog steeds goed. Vandaag ook wel alleen begint alles op te zwellen en is het heel zwaar om uit bed te gaan. Iemand tips? Ik durf bijna niet meer. Verder is de pijn goed te doen. Vooral voor iemand die een keizersnede heeft gehad ;-).. Hopelijk blijft het zo. Wel zei de verpleegster dat ik om de 6 uur 2 paracetamol mag maar ik las ergens om de 4 uur. En ik merk dat ik ze wel nodig heb om de 4 uur. Weet iemand dit? Over de boobies zelf kan ik nog niks zeggen anders dan dat ik ze groter had verwacht, maar even afwachten hoe ze uiteindelijk worden.
 7. ik krijg maandag dual plane natrelle 510 350cc bij dr. Van der Weij. Ik hoop ook op een last minute change naar voor de borstspier. Ookal acht ik die kans heel klein aangezien hij bij mij 1,6cm huid dikte had gemeten.
 8. Ok bedankt Desert-Rose! Bij mij gaat het trouwens achter de spier (Dual plane). Mijn huid is erg dun. 1,6 cm! Ander had ik graag voor de spier gedaan. Ja daar ga ik idd ook voor. Want 310cc zag er wel erg klein uit.
 9. Hi, lk heb volgende week maandag mijn operatie bij dr. Van der Weij op de planning staan. Na de consult kwam naar voren dat hij mij de 510 fx natrelle prothese adviseert. Omdat mijn huid heel dun is en geen borstweefsel heb. Ik wil heel graag hier meer info van weten. Vooral of het achteraf ook natuurlijk aan gaat voelen. owja ik ga voor de 350! Dat was mijn max. Ik vond de 310 toch echt klein uit zien.