FreeChloe

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About FreeChloe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @SandyOsVe Wat vervelend dat het jou overkomen is! Inderdaad, voor de spier heb je een wat grotere kans op kapselvorming. Hopelijk is dat nu voor jou opgelost. Jij hebt nu natuurlijk wel ervaring met beide technieken, zowel voor de spier als dual plane. Los van de kapselvorming, wat voor verschil merk je met je vorige BV?
 2. @Bnice Inderdaad, een zacht en natuurlijk resultaat is ook mijn reden om voor de spier te gaan. Dan liever iets minder cc (met HP en dual plane plaatsing zou ik nog een stuk groter kunnen gaan). Wat fijn dat je herstel zo vlot is verlopen. 5 weken vrij is ook wel erg lekker!
 3. @Eecc15il Dankje! Ik ben 1.60 en weeg 50 kg. Draag meestal 75C maar mijn omvang zit tussen de 70 en 75 cm in. Als ik het goed begrijp ben hij pp een extra high profile uitgekomen omdat er met een medium + een kleiner volume in paste dan wat hij wilde, ivm de breedte van je eigen borst?
 4. @prix Wat leuk! Ja dat idee van snijden in de spier vind ik ook hier zo fijn als he niet per se hoeft. Mijn borsten staan inderdaad ook wat uit elkaar en dat is juist waar ik ze het meeste 'bij wil vullen'. Is dat bij jou wel gelukt? Volgens mij is het overigens niet gek dat ze er na 5 weekjes nog wat nep uitzien, dat trekt denk ik nog wel bij. Hoe was jouw herstel, en dan met name de eerste paar dagen? En merk je nog iets van randen or rimpels of valt dat mee?
 5. Hallo! Ik ben Chloe, 29 jaar, en ik lees al een hele tijd regelmatig mee hier. Dit jaar heb ik me voorgenomen om dan eindelijk die knoop door te hakken: ik wil echt een borstvergroting! Ik heb een aantal intakes ingepland en heb al een redelijk idee van wat ik zou willen. Ik heb van mezelf een kleine C cup met weinig decolte. Na veel informatie gelezen te hebben denk ik dat mijn voorkeur uitgaat naar plaatsing boven de borstspier, omdat dat een iets zachter resultaat zou geven en het bij mij ook prima zou kunnen met het weefsel dat ik zelf al heb. Ook zou je dan sneller herstellen na de operatie: niet het belangrijkste, maar wel fijn. Ik geloof dat ik graag moderate profile proteshes wil want ik will meer breedte en decolte maar niet heel veel extra projectie. Wat de maat betreft wordt het voor mij waarschijnlijk tussen de 300 en 350cc, dat weet ik al (is opgemeten en dat zou het beste passen - weet nog niet wat de max voor mij zou zijn). Ik ben beniewd of er andere meiden zijn die bewust hebben gekozen voor boven de spier, of die het in eerste instantie wilden maar uiteindelijk toch voor dual plane hebben gekozen en waarom. Het lijkt alsof alle PCs tegenwoording alleen maar nog dual plane doen! Over de voor- en nadelen valt online veel te vinden maar ik ben vooral beniewd naar persoonlijke ervaringen. Ook lijken HP prothesen veel populairder te zijn dan dan moderate of low profile. Heeft er iemand uberhaupt well low profile laten plaatsen hier? Erg leuk om een plekje te hebben waar we onze dromen, zorgen, ervaringen en verhalen met elkaar kunnen delen Groetjes Chloe
 6. Ja ik ga binnenkort ook naar faceland, ben al bij twee andere PCs op consult geweest maar ben er nog niet helemaal uit. Ik heb van mezelf een kleine C cup, oogt meer als een B vind ik en de maat wordt voor mij tussen 300 en 350 cc, dat weet ik al. Heb jij dual plane? Ik overweeg boven de spier maar ik weet niet of Fresow dat ook doet?
 7. @Reg Gefeliciteerd met je nieuwe boobies! Ben blij om te horen dat je je na 3 dagen al zo goed voelt en ik heb hier gelezen dat meer meiden bij hem weinig pijn hebben na de ingreep. Ze adviseren om een weekje PO vrij te nemen van werk sowieso, maar denk je dat het te doen is om na een dag of 2-3 al een paar uurtjes per dag te werken, gewoon wat mailtjes te beantwoorden vanuit huis? Of ben je dan nog erg snel moe? Vind het namelijk moeilijk om zo lang helemaal niet te werken ivm eigen bedrijf. En ik ga inderdaad binnenkort op consult bij hem!
 8. Ben benieuwd hoe het is gegaan bij deze PC, overweeg hem namelijk ook. Groetjes Chloe