Beertje113

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

5 Followers

About Beertje113

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,173 profile views
 1. Ik ga morgenochtend meteen bellen, het voelt niet goed en ziet er niet goed uit.. Helaas. Hoop dat ik niet voor de derde keer geopereerd moet worden
 2. @BrownieG en @best_boobie kunnen jullie hem zien?
 3. Er steekt een punt uit, die is ook pijnlijk. Ik zal even een foto in m'n album zetten, dan kunnen jullie die ook zien. Ik hoop ook echt dat het met een sisser afloopt, weet namelijk echt niet hoe ik het anders zou kunnen doen.
 4. Nee :(, ik doe echt helemaal niks.. Pak zelfs niet zelf m'n drinken.. Bh zit oo z'n strakst en bukken doe ik ook niet.. Mag morgenochtend meteen weer bellen. Ik weet het nu even echt niet meer..
 5. Neeeeee volgens mij draait hij weer. Kan wel janken
 6. @Pinkylicious, ja heel fijn.! Genieten ga ik zeker doen.. Nu een poging tot slapen doen.. Stuur jij morgen iemand op pad om melatonine te halen, helpt echt!
 7. @Pinkylicious, heb je toevallig melatonine in huis? Bij mij helpt dat wel om zo in slaap te kunnen vallen.
 8. Het is verschrikkelijk . Ik wil lekker op m'n buik, op m'n zij, maar het is voor een goed doel.! Wat zijn ze mooi geworden! Heb je veel pijn of valt het mee?
 9. @BrownieG, thnx! Gaat helemaal goedkomen :). Ik ga genieten!
 10. @best_boobie. Ik doe het zeker rustig aan! De bank en ik zijn dikke vriendinnen geworden de afgelopen weken.. Nu hopen dat deze net zo mooi wordt als m'n andere borst..
 11. Ja! Helemaal goed gegaan, helemaal geen pijn nu. Afgelopen week alleen maar pijn gehad en nu niks
 12. Dank jullie wel! Hopelijk kan ik na volgende week echt gaan genieten!
 13. @BrownieG, terugdraaien heeft hij geprobeerd, lukte helaas niet. Hij weet niet hoe het komt, ben vandaag pas 1 week po en ik denk dat het sinds maandag of dinsdag al zo is. Aanstaande maandag word ik meteen weer geopereerd, hopelijk minder pijn dan nu. Deze borst doet vanaf het begin af aan al heel veel pijn namelijk.