Anna Boob

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Anna Boob

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor jullie reacties . Stelt mij toch wel gerust . Geduld is hier toch echt het toverwoord . Al ben ik zelf een erg ongeduldig persoon en vooral als het om je lichaam gaat . Afwachten dan maar . En Marietje laat even weten hoe het a.s dinsdag is verlopen ?!
 2. hi joycej1984 goed om te horen dat alles goed is gekomen met jou verschil van de tepels . Alleen kan ik dit niet terug lezen van jou ? Ik ben nu 4 weken po en bij mij staan mijn borsten ongelijk waardoor mijn tepels ook ongelijk staan. Hoelang heeft het bij jou geduurd voordat het weer symmetrisch stond ?
 3. Hi , ik vind je borsten al mooi er uit zien . Ik ben zelf nu ook 4 weken po . En bij mij zijn de verschillen nog groter dan die van jou . En ik ben zelf ook totaal geen geduldig persoon . Maar we moeten nog een aantal weken geduld hebben . Maar echt ik vind je borsten er al echt mooi uit zien .
 4. Hey , ik snap je frustratie helemaal . Maar je bent nog best kort po . Maar ik zit in het zelfde schuitje als jou . Zelfde ongelijkenissen . Maar Zoals ze zeggen we moeten geduld hebben . En het zijn inderdaad Twee verschillende wonden apart van elkaar . En we gaan er van uit , het komt helemaal goed meis !
 5. Beste Amber , naar mijn mening vind ik je borsten er super uit zien. Al weet ik niet hoe ze eerst uitzagen . Zoals ze hier op het forum zeggen ; geduld is het tover woord . Ik ben nu zelf ook 4 po van een borstvergroting 400 cc . Bij mij zijn ze ook erg ongelijk . Erg frustrerend zoals je weet . Zij vertellen mij ook dat ik geduld moet hebben . Maar vanaf Wanneer , na hoeveel weken Heb jij besloten en vertelde jou pc dat je een tweede operatie moest ondergaan ivm het niet zakken van de borst ?
 6. Beste forum leden, Ik zit al een tijdje veel forums mee te lezen en ik heb hier veel informatie opgedaan. Super fijn om zoveel ervaringen mee te lezen . Ik zelf ik heb 4 weken geleden een borstvergroting gedaan. Ik had een kleine B . Ik ben voor de 400 cc gegaan. Vanaf de eerste week zat 1 borst erg hoog en ongelijk. Ik ben nu 4 weken verder en is mijn borst gelukkig al wat gezakt . Alleen is er bij diezelfde borst helaas nog geen bolling aan de onderkant van mijn borst . Waardoor het verschil van de borst erg groot is naar mijn idee. Wel een cup . En mijn tepels erg ongelijk . Hoelang kan het duren voordat deze bolling naar beneden zakt ? Ik raak namelijk best gefrusteerd als ik telkens naar mijn borsten kijk . Kunnen jullie mij gerust stellen ? Hierbij zal ik een foto bijvoegen hoe het van afgelopen weken tot nu eruit ziet . komt dit nog goed ? Voel mij zo niet happy ermee