Jottum

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Jottum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dag dames Hier even een update. Ben inmiddels bij dr Nio in de parkkliniek geweest. Hij gaf mij een heel ander advies dan dr de Blècourt vd bergman kliniek. Dr Nio vond het evenals dr de Blècourt niet verontrustend hoe het eruit zag, en ik kon op zich nog wel jaren hiermee rondlopen. Het is alleen niet zo mooi meer. Je ziet het alleen als ik in mijn blootje sta. Dat je de randen vd protheses nu ziet en dat het wat afgevlakt is bovenaan de linkerkant, kwam zeker oa door het afvallen. Ik ben ong 6 kg kwijt, dus het vel is dunner. Tevens liet hij een prothese zien, wat het ging doen wanneer het evt wat gaat draaien. Hij dacht dat de prothese toch wat gedraaid was. Hij legde ook uit dat de druppelvorm(wat ik heb)niet zijn voorkeur heeft. Dit ivm wanneer de borsten wat meer gaan hangen in de loop vd jaren, het aan de bovenkant vd borst wat platter wordt, geen bolling dus. Daarom ook zijn voorkeur voor ronde protheses. Zijn advies was ronde prothese, achter de spier en iets groter. Ik heb nu 300 cc, hij adviseerde 400cc, op die wijze komt de tepel ook weer wat hoger. En voor de zekerheid een mri laten maken ivm lekkage, hij dacht niet dat dat het geval was. Dr de Blècourt adviseerde, druppelvorm, voor de spier, niet perse groter, en een borstlift, zodat de tepel weer op de plek komt waar hij hoort. Voorlopig is het nog niet aan de orde, maar ik ga er wel over nadenken. Maar ik weet echt niet welk advies ik moet volgen Fijn weekend
 2. Nee, de prothese zit nog steeds net zo, is niet anders. Ik heb idd wel een beetje een onderbuik gevoel. Want het blijft een beetje vreemd. En het lijkt mij niet verkeerd om alsnog een so te laten doen. Maar dat wordt sept of okt, want we zijn in iddels weer terug in het griekse land. Zodra ik weet wanneer ik of wij weer naar NL gaan, maak ik alsnog een afspraak bij dr Nio.
 3. Mocht ik zover zijn Brownie, ga ik sowieso een "date" organiseren bij dr Nio. Dan wil ik sowieso een 2nd opinion. Stiekem blijf ik het ook wel raar vinden, maar deze pc is goed en ik vertrouw hem. Nou ben wel tevreden zonder die 5kg, haha. Mijn bh's passen weer.
 4. Hee hallo dames, Even up-date voor jullie Ik ben niet bij Nio geweest, ik wilde eerst bij de Bergman kliniek aankloppen. Aldaar gisteren geweest. De borst(en) voelden heel prima en soepel aan, dat vond ik zelf ook wel. Volgens dr de Blècourt was de lrothese zeker niet gedraaid en zat alles gewoon op z'n plek. Volgens hem was het volgende gaande. Ik ben een kilo of 5 afgevallen, daardoor is mijn weefsel ook dunner geworden, waardoor de prothese meer zichtbaar is. Als ik bijv beweeg of een bepaalde houding aanneem, gaat de prothese ook in een bepaalde stand en als mijn weefsel daar overheen gaat is dat zichtbaar. Snappen jullie het nog? Hij vond beslist geen aanleiding om het nader te onderzoeken. Wel waren mijn borsten in die 8jr richting het zuiden gezakt dan zal ik een borstlift kunnen overwegen in de toekomst, als ik dat zou willen en financieel kunnen. Hij voelde bij de andere borst een soort lucht bobbeltje die ik zelf ook wel gevoeld had, maar dat was wss de rand vd prothese. Goed, geen zorgen dus, ook al vind ik het nog steeds raar. Kan best zijn dat ik in het najaar/winter alsnog een afspraak maak bij dr.Nio voor een second opinion. Thanx voor jullie support.. lieve groet..
 5. Ik heb eens gekeken bij OLVG(west) ziekenhuis , maar dat is dus gewoon een ziekenhuis, waar je dus ook terecht kan voor bijv een BV. Het zou financieel gezien dus handiger zijn om daarnaar toe te gaan. Zijn er ook ergens prijzen te vinden?
 6. Nu heb ik de neigng om te zeggen " wat is dat nou voor gezeur?" Dan doel ik op de consulten en bij de 1 goedkoper dan bij de ander? Ik ga eens rondkijken. Ik had ook op meer gehoopt, jammer. Kalinychta haha
 7. Nee hoor, Brownie is het niet kwijt De pc heeft nl alleen aangegeven dat hij de fotos heeft gezien en dat er geen reden tot paniek was. Dan zal ik dat ook maar niet doen. Toch is het wel een beetje vreemd. Inmiddels ook contact gezocht met Dr Nio vd parkkliniek. Daar kan ik evt 9aug terecht. De 11e bij de Bergmann. Ik ga beide doen, zeker niet handig qua reizen, maar heb het ervoor over. Moet de 8e in nijmegen zijn, we wonen in het noorden nl.
 8. Ja klopt Rond de 30gr, lekker hoor. Heb nog weer contact gehad met de pc, volgens hem maakte het niet uit of ik wel of niet mijn borstspier train, ik kan daar gewoon mee doorgaan. Ik weet alleen niet of ik dat wel doe. Was daarmee gestopt.
 9. Ja echt heus waar, ik heb een beri ht vd pc zelf via de link die 1 van jullie hier door had gegeven. Bood zijn excuses aan en het was pure slordigheid dat het zolang duurde, so far so good. Anyway, geen reden tot oaniek en als ik weer in nl ben dan langskomen. Die afspraak staat al dus ik wacht dan maar mooi tot de 11 aug.
 10. Inmiddels een bericht gestoord via de link van hierboven. Wij verblijven op Kreta, ik heb nou niet echt vertrouwen in de klinieken daar, ga nog liever eerder terug naar nederland. ik wacht vandaag nog af, de communicatie is veelal op maandag.
 11. Dit is toch wel raar hoor. Morgen 4 weken geleden dat ik mijn eerste mail heb verstuurd, en weet nog niks. Heb al bijna de neiging een andere kliniek aan te schrijven. Vraag mij nu af waar dit aan ligt. ik ga hierover wel een mail sturen. Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt op 11 augustus. We komen de 5e nl terug. Tevens voel ik ook af en toe stekende pijn, en achteraf heb ik dat wel al langer. Maar altijd gedacht dat het met sporten ofzo te maken had. Hopelijk krijg ik morgen bericht, dat gebeurd nl altijd op maandag.
 12. Beste Sven, goedenavond. Ik ben door een aantal dames naar u doorgestuurd met mijn "probleem". Sinds 8jaar heb ik prachtige borsten. Geplaatst in de Bergmankliniek door dr de Blécourt. Eurosilicone voor de spier. Mijn linkerborst begint te veranderen. aan de zij/bovenkant lijkt en voelt het platter, een soort van deuk of afbakening lijkt het. Tevens zie je mijn prothese aan de bven/zijkant ook zitten. Het lijkt alsof de prothese gedraaid is, het voelt ook vreemd van binnen. Achteraf heb ik al langer klachten, dat het lijkt alsof er iets verkeerds zat, maar ik zag nog niets vreemds. Ze voelen verder soepel en zacht aan, dus geen verhardingen(nog) Ik maak mij een beetje zorgen hierom. 3 weken geleden heb ik contact gezocht met de kliniek, tevens heb ik op verzoek foto's doorgestuurd. Tot op heden heb ik nog niets vernomen vd arts, via een vd medewerkers heb ik summier contact het verloop gaat moeizaam, 3 weken is immers best lang. Misschien kunt u uw visie hierop leggen? Wellicht dat ik wat foto's moet plaatsen of doorsturen. ik snap dat het beter is om een afspraak te maken, maar wij verblijven op dit moment in het buitenland en komen begin aug terug. mvg Jottum(Karlijn) 0
 13. Moet ik het bericht bij de vraagbaak plastische chirurgen zetten?
 14. Dank jullie wel dames Ik snap dat ze het wellicht druk hebben, maar 3weken?? Ik ga zeker alvast een afspraak maken hoor. ik werd al gebeld, maar verbinding is vaak slecht. Ik ben destijds geholpen door Dr de Blécourt. Euhm oke wie is dr Breukers? Bij welke kliniek? Ik ga hem even opzoeken.