pinkstar

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pinkstar

Recent Profile Visitors

395 profile views
 1. Hey Solady, zie pas je berichtje. Vandaag héél goed met mijn 2 vriendinnnen :-). Ik ben op controle geweest, ik zat er wat mee in, omdat ik precies nog wat vocht voelde aan linkers zijde. Maar dit was niet abnormaal en ondertussen is dit ook verdwenen. Ik heb een 75C, en al zeg ik het zelf, ze zien er heel mooi uit, niet bol of zo, maar een heel natuurlijke glooiing. t'is echt fantastisch. Het valt ook totaal niet op, wat echt mijn bedoeling was. Ik heb dit vooral voor mezelf gedaan omdat ik er totaal niet gelukkig meer mee was. Na mijn bevallingen was er nog weinig volume over. Dichte familie merkt het vershil niet. Veel vrouwen zich zullen misschien afvragen waarom ik dit dan heb laten doen, als het uiterlijk toch niet zichtbaar is, maar in mijn ondergoed en naakt is het echt dag en nacht verschil. Voorheen stak ik veel weg door voorgevormde bh's te dragen, en dit hoeft nu niet meer. Dus voor mij, heel geslaagd!
 2. Hey solady! Een update! Vandaag 2 weken geleden dat de operatie plaatsvond. De controle vorige week verliep super en alles ziet er heel goed uit. Ik moet zeggen, ik moest écht wennen aan de grootte, maar nu vind ik het zalig. In het begin dacht ik écht, die zijn écht té groot, maar nu zijn ze "al zeg ik het zelf" heel mooi, en bovenal heel natuurlijk. Absoluut geen bolletjes maar een mooie glooiing. Ik vond het vooral belangrijk dat ze goed bij m'n lichaamsbouw pasten. Ik ben vind ik zelf breed van schouders, waardoor mijn oude "kleine" borstjes niet bij m'n structuur pasten. Ik heb de dokter laten doen, en hij is m'n vertrouwen meer dan waard. Ze veranderen wel nog dagelijks, zwelling is nog niet helemaal weg, maar ik kan alweer normale kledij aan :-). Mijn oksels zijn wel nog steeds pijnlijk, maar dat verbetert ook dagelijks. Ik kan ondertussen echt al heel goed meedraaien in het bedrijf en m'n huishouden komt ook op z'n plooi. Er zijn nog altijd dingen die minder lukken hoor, zoals ergens kracht op moeten zetten, automatisch geeft je lichaam aan dat dit nog niet lukt dus volg ik dat wel. Algemeen kan ik nu zeggen dat ik superblij ben dat ik de stap gezet heb! De eerste week is de zwaarste (vooral de eerste 4 dagen), maar erna gaat het alsmaar beter!
 3. @solady, het weekend inderdaad wat rustiger aangepakt, ondertussen al dinsdag en het gaat eigenlijk uitstekend nu. Gisteren kon ik al met slechts 2 pijnstillers de dag door (en die van 's avonds was eigenlijk niet noodzakelijk, maar toch gedaan omdat ik zeker een goeie nachtrust zou hebben). Vandaag nog geen pijnstillers genomen en voel me top. Mijn borsten zijn al goed ontzwollen, oef :-). Mijn gevoel van twijfel is ook weg, want echt de eerste dagen nadien, dacht ik echt van "wat heb ik met mijn lichaam gedaan?" Alles gaat nog altijd wat trager, maar ik kan mijn 3 kids 's ochtends klaarmaken, wat huishoudelijk werk doen, mijn bureauwerk gaat ook, vergaderen is ook totaal geen probleem. Wat lukt niet, heel stom, maar dat is de was ophangen. Mijn draad hangt hoog en mijn elebogen krijg ik nog niet hoger dan mijn schouders, en ergens kracht voor gebruiken is ook nog niet aan te raden. Maar verder ben ik weer mijn optimistische zelve. Donderdag op consult en zie het echt zitten om die bh eens te mogen afdoen en te zien hoe alles eruit ziet!
 4. Hey solady, vandaag 2 dagen po zoals ze zeggen. Lastige dag vandaag,ik kan wel aan mijn bureau werken, en boodschappen doen, kindjes nr school brengen, en nog wel enkele zaken, maar verder voel ik me heel beperkt in m'n kunnen. Alles gaat veel trager vooruit. Dat maakt me wel wat angstig, omdat ik anders heel actief met vanalles bezig ben en nu toch wel afhankelijk v m'n wederhelft. Beetje een down day. Maaaar elke dag zal wel beter zijn. Ik vermoed dat ik nu een vollere b of kleine c zal hebben al valt dit momenteel moeilijk te zeggen, alles zit nog zeer gezwollen, en met die sportbh en band erboven is er weinig moois aan te zien. Bij mij volledig achter spier geplaatst. Ik verlang tot ik donderdag terug mag en dat ding er eens af kan en ik zeer blij kan zijn met wat het geworden is. Dat maakt het allemaal wel waard. Dus binnenkort hopelijk meer happy news.
 5. Helllllow! 't is gebeurt! Ik zit aan mijn bureau, en kan terug aan het werk! Ik moet wel zeggen, bureauwerk gaat, maar veel meer of dit zou moeilijker zijn. Deze morgen kindjes op school afgezet, vlug boodschappen gedaan, dat ging ook nog. Ik heb 200cc links en 240cc rechts gehad. Als ik hier wat rondlees, valt dit waarschijnlijk heel goed mee. Maar ik wil/wou niet echt geen grote borsten, enkel vollere. Ik heb ze gisteren even kunnen zien, en op het eerste zicht zag het er heel mooi uit, maar nog wat gezwollen. ik loop wel wat rond als een michelin mannetje (mijn armen wijd open), de incisie is gebeurt onder de oksel. Daar ben ik heel blij mee want ik wou geen enkel lidteken aan mijn borsten. De band die ik aanheb mag er een volle week niet af. Volgende week donderdag gaan draadjes eruit, en dan nog 3 weken de band dragen om het opsteken van de prothese te vermijden. Het eerste moment bij het ontwaken had ik het gevoel als dat er een trein over me gereden had.... niet zo leuk,maar na een uurtje of 3 was ik al een volledig ander mens. Ik kan momenteel enkel lovend zijn over de verpleegsters en dokter. Hopelijk blijft dit zo, bij vordering van m"n herstel :-).
 6. Hallo Matje, je bent wsch al even weg van dit forum, aangezien je je bv al hebt laten doen. Ben je tevreden over het resultaat? Donderdag is het mijn beurt. Alles ligt ook al vast, maar er is weinig te vinden over dr. Decoopman. Dus ook gigantische twijfel. Ik ken wel 2 meiden die daar geweest zijn en er ook héél tevreden over zijn. Ik wil ook terug naar een vollere B of kleine C. Thanks vr de info.
 7. @erwtje, ik vrees een beetje dat ik niet anders zal kunnen dan al starten met werken. Maar ik zit idd veel aan pc, alsook wel vergaderingen. Behalve mijn jongste zoontje dragen, moet ik niet vaak heffen. Ik probeer ook nog goed wat werk te regelen voor de operatie, zodat ik het de vrijdag iets rustiger kan doen. @solady dat is echt het nadeel bij cosmipolis, je ziet niets op 3D, noch de mogelijkheid met een pasmodel. Ze kijken tijdens de operatie met welke implantaten je best staat. De plaatsing gebeurt dual plane met een incisie onder oksel. De borsten die ik er al v gezien heb, zijn niet bol, zo de overgang tss bovenzijde v borst en golving verloopt mooi vloeiend en ziet er heel natuurlijk uit. Dat vind ik echt superbelangrijk.
 8. Dr. Decoopman is v/d Cosmipolis Clinic uit Brugge. Goeie reputatie, wel 1vd duurdere artsen denk ik. Ik heb al vrouwen gezien die bij hem geweest zijn en écht het resultaat mag er zijn. Zelf wil ik geen "grote" borsten, vooral dat ze terug wat voller zijn. Dus het wordt een vollere B, of kleine C. Mét pijnstillers zou het moeten lukken. Ik moet natuurlijk wel mijn band dragen én grote gewichten heffen kan niet.
 9. hallo, ik ben ook mama van 3 kids, de jongste is nu bijna 2 jaar. Na mijn derde had ik gehoopt dat er toch misschien iets ging bijkomen bovenaan, maar niet dus. Integendeel, tijdens zwangerschap had ik een D en nu weer een klein b'tje, dus ook wel veel huidoverschot. Best te vergelijken met theezakjes eigenlijk, waar de vulling ervan dus onderaan zit. Ik weet niet vanwaar je bent, maar ik ben op consultatie geweest bij dr. Decoopman, en écht ze waren daar supervriendelijk. Ik mag bellen zoveel als ik wil met vragen of twijfels én volgende week ben ik aan de beurt :-). 'T is een dagopname en ik ben van plan om de dag erna terug te starten met werken. Ook zelfstandig dus weinig mogelijkheid om thuis wat uit te rusten. 'schijnt wel pijnlijk te zijn (wordt geplaatst na de borstspier) en heffen wordt wel afgeraden de eerste 4 weken....