solady

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About solady

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Pinkstar, Het was als zo lang geleden dat ik de tijd vond om nog even op het forum te kijken... Blij dat het zo goed gegaan is! Je hoort het vaak dat de grootte snel went... Hoe gaat het nu met jou? Groetjes
 2. Hey Pinkstar, hoe is het geweest op controle? alles goed verlopen hoop ik?
 3. Super blij dat te horen! Voor die was zou ik me zeker niet forceren, je armen te hoog heffen is echt niet goed heb ik al begrepen. Leve de droogtrommel dan maar! Ik hoop dat je blij zal zijn met het resultaat donderdag, maar dat zal zeker wel!
 4. @Kiki b Hoi ik heb een vraagje (ben nog nieuw op forum) ben jij bij dr. Lagey geopereerd ? Wat was je voor situatie? Ik ben al jaren aan het denken aan een bv maar wil het nu echt doordrijven! Maar het is zeer belangrijk dat het resultaat 'natuurlijk' oogt! Ik ben benieuwd hoe het bij jou zit?
 5. @pinkstar Ik hoop dat je toch voldoende rust hebt kunnen nemen dit weekend! Ik tel mee af naar donderdag, dat zal je weer meer moed krijgen als je het resultaat ziet! hou me op de hoogte!
 6. Dank je voor de info!
 7. Hey Pinkstar, Top zeg jij bent er al vanaf! Fijn dat het al zo goed gaat. Ik vind het wel bewonderenswaardig dat je al zo snel weer aan het werk bent, en zelfs al boodschappen gedaan. Ik denk dat ik toch ook maar is naar cosmipolis op visite zal gaan. Ze lijken mij daar echt goed. Ik wil inderdaad ook een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Heb je al een idee van je nieuwe cupmaat? Want bij mijn visite bij de pc sprak men ook van 240cc, dus nu ben ik wel een beetje benieuwd. Toch achter de spier geplaatst bij jou? Ik hoop dat het herstel zo vlot blijft verlopen als nu!
 8. Zo spannend allemaal! Ik hoop dat je snel van de pijn verlost bent! Zodat je kan genieten van je nieuwe boobs!!! Ik ga je de komende dagen zeker volgen want ook ik moet in principe na 4 -5 dagen terug aan het werk....
 9. @ Pinkstar het lijkt me leuk als je al echt resultaten gezien hebt van een pc. Dan heb je toch een beter beeld van de resultaten. Ik wil net als jij een volle b tot kleine c! Wordt dat dan een dual plane bij jou?
 10. Hey Pinkstar, ik woon net tussen Brussel en Antwerpen! En ik ken het "theezakjes" gevoel waar heeft dr. Decoopman zijn praktijk? Na 1 dag al terug werken is wel heeeel snel!!
 11. Dat moet fantastisch zijn om rondingen te zien als je naar beneden kijkt! Ik denk dat ik me dan pas een volwassene zal voelen ipv een puber.
 12. Hoi Iedereen, Ik ben 31 jaar en mama van 2 dochters ( 8 en 4 jaar) en heb nooit grote borsten gehad. Maar na 2 bevallingen blijft er echt niks meer over dan 2 "lege zakjes". Momenteel heb ik een a cupje dat ik niet gevuld krijg. Ik meet 1.64m en weeg 52 kg. Ik ben 3 jaar geleden reeds op consultatie geweest bij een pc. Dit was geen goede ervaring, ik was er na 10 minuten al terug buiten. Het ging zo snel!!! Ik ben op zoek naar een pc die mij een zo natuurlijk mogelijk ogende borstvergroting kan geven. Samen met mijn man heb ik een zaak. Ik heb dus ook veel bang voor het herstel... Jullie ervaringen meevolgen helpt mij enorm!