• Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About [email protected]

 • Birthday 01/09/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel herkenbaar hoor :-) Ik ben 178cm en weeg 70kg en ben gister geopereerd met 375cc dual plane. 520cc is wel flink wat meer natuurlijk. Ik ben er super blij mee wat het nu al is. Het ziet er heel natuurlijk uit en vanmorgen sport bh gehaald en dat is 80E :-) Succes!!
 2. Leuk jullie reacties. Prima eerste nacht gehad. Had gisteravond heeeeeel veel druk op me borst. Deed zelfs zeer met ademen. Maar dat is nu ook al over en ben er super blij mee hoe het eruit ziet. Ik zal kijken of het lukt om foto's te plaatsen.
 3. Hallo allemaal. Na alleen mee gelezen te hebben, hier ook mijn verslag :-) Ik ben vanmorgen om 11.00 uur geopereer. 375cc dual plane. (Ben 178cm en weeg 70kg) Ik was super zenuwachtig maar alles goed gegaan. Ik was om 11.50 wakker en zat om 13.00 uur weer in de auto terug naar huis. Ik voel me echt verrassend goed. Ik heb geen borstband maar tape wat er morgen al af mag en dan mn sport bh aan. Die ga ik morgenochtend passen en kopen omdat ik wilde passen als "de boobs" er waren. Ben er nu al ontzettend blij mee!
 4. Ben heel benieuwd! Ik word door dr Roosenburg in Amstelveen geopereerd. Ja dank je wel. Jij succes met kiezen.
 5. Hoi, ik twijfel ook over de cc maar ik word maandag al geopereerd.. lastig hè :-) Ben 1.79 en weeg 69kg en krijg 375cc dual plane...
 6. Nou gelukkig doet een ander het dan haha Ik krijg 375cc en mijn pc is dr Roosenburg. Ik kan ook echt niet wachten. Hoeveel cc krijg jij?