Maison

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About Maison

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Elske. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je borsten. Alles goed gekomen gelukkig!
 2. Ja ik heb dual plane. Voor de spier was geen optie voor mij. Jij gaat vandaag onder het mes toch?
 3. Ja ik ben erg tevreden. Ik heb 340 en 370 dual plane. Voor mij was voor de spier geen optie. Ik twijfelde ook erg over de maat. Het is ook niet zomaar iets. Ik ben erg blij dat ik naar het advies van dokter Visser heb geluisterd. Waarom zou je het niet dual plane laten plaatsen?
 4. @Krissieke. Erg vervelend om te horen dat jij je niet gesteund voelt. Lijkt me geen fijne situatie. Juist omdat je zijn steun goed kan gebruiken. Ook ik heb een kleintje. Tillen gaat gewoon niet. De eerste tijd had ik ook weinig kracht in mijn armen. Dit geeft enkele weken geduurd voordat ik weer meer kracht had. Ik heb goed kunnen herstellen omdat mijn man veel voor me deed en met alles hielp. Dus ook met de verzorging van ons kind. Mocht jouw vriend niet die steun bieden zou ik kijken of iemand anders jou die steun wel kan bieden. Afzeggen zou echt zonde zijn. Ps mijn man vond de operatie ook niet nodig. En in het begin moest hij even wennen aan de maat. Nu vindt hij ze echt mooi en merkt dat ik er gelukkiger van ben geworden. En dat is toch ook wel wat waard.
 5. @Krissieke Sorry Ik ben niet meer veel online. Dus ik lees je berichtje nu pas. Ik heb vorig jaar mei geopereerd door dokter Visser. Het is precies wat @Guusje78 zegt. Ze is daadkrachtig, geeft duidelijk en snel aan wat ze wel of niet vindt kunnen en kundig. Ik twijfelde over twee maten. Ze raadde me de grootste maat af en besloot 2 verschillende protheses te gebruiken omdat de ene borst iets groter was dan de ander. Zij was ook de enige arts waar ik was geweest die dit adviseerde, dus ik vond het wel een beetje gek. Ik vond het verschil nml niet zo opvallend. Ook dokter Nio zei dit niet. Maar daar had Ik persoonlijk niet zoveel mee. Ik heb toch vertrouwd op haar expertise en ik ben echt super blij met het resultaat! Ik lees ook goede verhalen over dokter Nio dus als je het bij hem laat doen zal je vast in goede handen zijn. Ik had een beter gevoel bij dokter Visser. Ik hoop dat je vriend bij draait en dat je steunt van hem krijgt. Want die kun je wel gebruiken. Het is niet zomaar een operatie. Ik was erop ingesteld en het was prima te doen. Veel succes meid! Je nieuwe leven gaat daarna beginnen
 6. I Hallo Ellen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar als ze zo blijven zoals ze nu zijn ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik ben 25 jaar onzeker geweest over mijn borsten. En 20 jaar nagedacht of ik een vergroting zou doen. Afgelopen mei de stap genomen en ik vind ze nu prachtig. Ze voelen zacht aan , maar toch ook stevig. Eigenlijk had ik niet verwacht dat ze zo natuurlijk aan zouden voelen. Tot op heden voel ik de protheses niet zitten. Ik kan zonder bh lopen en ze bewegen natuurlijk. Ik ben geopereerd door dokter Visser van Arenborghoeve.
 7. Zijn dat niet de littekens die je voelt? Mijn littekens vind ik nu nog iets minder mooi. Ze voelen ook redelijk hard waardoor ik in het begin dacht dat het de protheses waren. Aan de andere kant zal jij het verschil wel weten. Dat zware gevoel werd met 3-4 weken minder. Ik smeer mijn borsten 2x per dag in met een lotion. Ik denk dat het daardoor iets minder werd. Maar het gewicht bij jou is natuurlijk veel zwaarder, dus dat zal zijn tijd nodig hebben denk ik. Ik vermoed dat dat wel weggaat. Heb je @best_boobie wel eens om advies gevraagd? Zij heeft mij enorm goed geholpen met alles
 8. Gelukkig heb je zelf veel medische kennis in huis. Hopelijk helpt dat je iets. Ik ben bang dat je erg veel geduld moet hebben, maar uiteindelijk zal het het allemaal waard zijn. Bukken gaat bij mij momenteel prima. In het begin voelden mijn borsten erg zwaar in mijn vel alsof ze er zo af konden vallen. Maar nu voelen ze als een onderdeel van mijn lichaam. Ik verbaas me er ook over hoe ' eigen' het voelt. Op dit moment draag ik een beugelbh overdag en in de nacht niks. Wel heb ik een iets tintelend gevoel als ik mijn bh uit doe., maar het mag eigenlijk geen naam hebben. En zo nu en dan een steekje. Vanmorgen heb ik me uitgerekt en dat voel ik nog wel steeds. Maar het valt in het niet bij wat ik bij jou lees. Ik hoop dat je snel zal herstellen en heerlijk van je nieuwe borsten mag gaan genieten. Hou nog even vol! Ps; wat Nio zegt over het aantal cc zou natuurlijk kunnen kloppen. Ik heb 340- 370. Scheelt misschien toch ook.
 9. Jemig! Hoe kan dat nou? Moet je niet even terug naar Nio? We zijn dezelfde dag geopereerd en ik doe alles weer.
 10. Wat vervelend dat je er zoveel last van heb gehad. Gaat het werken nu wel een beetje?