Ilse31

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Ilse31

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  1.82
  62 kg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, ik zou echt meerdere pc's raadplegen. Bij de eerste pc kon er bij mij maximaal 295 cc geplaatst worden wat ik echt te klein vond. Uiteindelijk ben ik geopeerd door dr nio in het olvg en zijn het ronde protheses 600cc geworden. Ik ben 1.82 en weeg 62 kg. Ik ben dus ook vrij tenger gebouwd en heb geen kinderen. Mijn huid was ook nog erg strak. Ik draag nu 75E en ben er dolblij mee. Ik bedoel maar gewoon orienteren totdat je iets gevonden hebt waar je tevreden mee bent.
 2. Zo dat klinkt erg heftig. Was de kaak en kin operatie medisch noodzakelijk of betreft dat ook echt een cosmetische ingreep? kun je alweer een beetje normaal eten? ik wens je in ieder geval een voorspoedig herstel.
 3. Echt super mooi!! welke protheses heb je gektegen?
 4. Hallo, ik ben ilse 31 en wordt 26 juli as geopereerd in de Boerhave kliniek. Ik ben 182 en weeg 62 kg. ik krijg mentor anatomische prothese 295 cc achter de borstspier. ik vind het reuze spannend en heel fijn om hier alle ervaringen te lezen. ik kan niet wachten om straks te gaan shoppen voor mooie lingerie. xx
 5. Dus de arts mag je niet opereren maar je kan in het ziekenhuis misschien wel geholpen worden, wat vreemd zeg. Kun je niet navragen wat precies de reden is waarom je operatie niet doorgaat? Ik hoop dat je alsnog snel voor een bv in aanmerking komt.
 6. Wat fijn dat alles goed is gegaan. Wat is nu jullie huidige cupmaat en wat was het daarvoor?
 7. Hoi fieke, wat goed van je dat je de knoop hebt doorgehakt om weer te gaan leren en te gaan voor een borstvergroting. Waar ga je deze laten uitvoeren en weet je al wat voor prothesen je wilt?
 8. Wat dapper van je om toch die bv te doen ondanks dat je ouders er niet achter staan. Ik hoop dat ze een beetje lief voor je zijn tijdens je herstel ik denk dat je nog even geduld moet hebben voor het eindresultaat. Door de zwelling kunnen ze nu wat ongelijk zijn.
 9. Kun je dat niet zien in de titel? Nou mijn bv is nu gepland op 26 juli as door m.c. Schuringa in de boerhave kliniek. als je hier zo rondkijkt dan lijkt 300 cc erg weinig maar jij bent met 240 cc begonnen zie ik. Was je daar toen tevreden mee?
 10. Hoi allemaal! Na een aantal jaren overdenken nu toch de knoop doorgehakt en afgelopen week een eerste consult gehad. Ik ben 1.82, 60 kg. Geplande prothese is mentor anatomisch 300 cc. ik vind het superspannend maar kijk er zeker naar uit xx