bvm

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bvm

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. Dankjewel voor de tips ik ga het doorgeven!:) xx
 2. Wauw wat knap dat je zoveel bent afgevallen! Ik ben geopereerd bij Sanavisie in Mill bij dr Bauland. Ontzettend kundige arts die heel goed luisterd naar wat je graag wil. De littekens zijn heel erg klein en dun en je ziet ze bijna niet. Dus deze arts zou ik zeker aanraden! Heel veel succes met het kiezen en je operatie!
 3. Hooi Een goede vriendin van mij heeft diabetes en ze wil eigenlijk heel graag een borstvergroting maar ze twijfelt vanwege de slechte wondgenezing. Heeft iemand hier toevallig ervaring mee?
 4. Hooi, Naar lang wachten mocht ik eindelijk een borst vergroting laten doen. Zelf had ik een 75b en omdat ik wat voller ben vond ik het ook niet mooi in verhouding. Omdat ik voor een litteken correctie al door Dr. Bauland ben geopereerd heb ik naar veel rond vraag besloten om daar een consult in te plannen. Ze luisteren erg goed naar je eigen wensen en daarna zijn we uitgekomen op 350cc rond van mentor. Op de dag van de operatie was ik erg zenuwachtig maar ze hebben ontzettend lief personeel die je gerust stelde. Ik ben van een andere operatie veel vroeger heel erg ziek geweest van de medicijnen. Dit heb ik besproken en ze hebben mij andere medicijnen gegeven en ze stoppen ook al iets in het infuus tegen de misselijk heid. Deze operatie ben ik gelukkig helemaal niet misselijk geweest en de pijn is ontzettend mee gevallen naar de 2e dag werd de spierpijn een stuk minder en de derde dag ben ik zelfs al even naar een verjaardag geweest. De littekens zijn heel dun en klein en het resultaat is al erg mooi!:)
 5. Hey Ashleyfit! Wat spannend je operatie! Ik vond het fijnste om een voorsluitende dunne pyjama te dragen. Iets wat voorsluitend is is zeker aan te raden omdat je je armen niet omhoog mag doen. Persoonlijk vond ik een vest echt niet fijn omdat je veel op je rug ligt. heel veel succes!!
 6. Ik ben gister door Dr. Bauland geopereerd, bij Sanavisie in Mill. Het is een erg kundige arts en heel prettig in de omgang. Het resultaat is nu al erg mooi, echt een super arts!
 7. Hi, Ik vroeg me af of iemand rug pijn aan de operatie heeft overgehouden. Ik sprak namelijk laatst iemand die spijt had van haar borstvergroting omdat ze nu vaak rugpijn heeft...